Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tweety23 canim bide sen mi sorsan doktora pro üyesi n ya belki seninkini yanitlar :))
Neyi sorayim canim seninkinide cevaplar canim musait oldugunda simdi ikimizde ayni soruyu sorarsak 2. Uyelik zannedilir canim sen konu acmamissin ama linkini attigim bolume yeni konu ac var kosede oraya tikla konunu ac sorunu sor canim

Neyi sorayim canim seninkinide cevaplar canim musait oldugunda simdi ikimizde ayni soruyu sorarsak 2. Uyelik zannedilir
Himm tamam canim bekleyeyim o zaman ya 12.gune göre biraz sınır çıkmış gibi 56.18 doktor catlatma ignesinin etkisi olabilir niye acele ettin üzülmeni istemiyorum dedi

Himm tamam canim bekleyeyim o zaman ya 12.gune göre biraz sınır çıkmış gibi 56.18 doktor catlatma ignesinin etkisi olabilir niye acele ettin üzülmeni istemiyorum dedi
Catlatma ignesinn etkisi bukdar kalmaz canim hatta ben catlatma igneainden 4 gun sonra test yapmistim bilerek cikacakmi diye negwtifti bnm 15. 72 ydi degerim hamileykeb korkma hamilesin kesin

Catlatma ignesinn etkisi bukdar kalmaz canim hatta ben catlatma igneainden 4 gun sonra test yapmistim bilerek cikacakmi diye negwtifti bnm 15. 72 ydi degerim hamileykeb korkma hamilesin kesin
Ay insallah canim ya ne zaman rahat nefes alicaz bilmiyorum rabbim sağlık versin simdi cumayi bekle de yükselecekmi diye düşün dur allah yardimcimiz olsun

Ay insallah canim ya ne zaman rahat nefes alicaz bilmiyorum rabbim sağlık versin simdi cumayi bekle de yükselecekmi diye düşün dur allah yardimcimiz olsun
Cok zor surecler canim anliyorum ben simdi tuttunu tutmadimi diye duaunuyorm tutarsa yine dusrmi korkusu var surekli kotu ruyalar goruyorm allahim aydinligina cikarsin insallah yarin gebelik testi yap koyulasmissa degrin artistadir canim

Cok zor surecler canim anliyorum ben simdi tuttunu tutmadimi diye duaunuyorm tutarsa yine dusrmi korkusu var surekli kotu ruyalar goruyorm allahim aydinligina cikarsin insallah yarin gebelik testi yap koyulasmissa degrin artistadir canim
Himmm evet mantıklı canim idrar testi ile kontrol etmek TEŞEKKÜRLER.canim merak etme bebislerimiz tutunacak ve sağlıkla dünyaya gelecekler inşallah

merhaba kizlar bende bu ay tedaviye basliyorum asilama icin. su an regl olmayi bekliyorum onunla birlikte basliyoruzzz. cok heyecanliyim (beklenen adete 5 gun var )
Mer
merhaba kizlar bende bu ay tedaviye basliyorum asilama icin. su an regl olmayi bekliyorum onunla birlikte basliyoruzzz. cok heyecanliyim (beklenen adete 5 gun var )
Canım ben de senin gibi adeti bekliyorum yarın normalde süresi ama sen adetin kaçıncı gunu gideceksin doktora

Mer

Canım ben de senin gibi adeti bekliyorum yarın normalde süresi ama sen adetin kaçıncı gunu gideceksin doktora
merhaba canim oncelikle ikimizede hayirlisi olsun. benim dr adet oldugun gun mutlaka ara ve bize haber ver dedi. ama o gun mu cagirir baska gun mu bilmiyorum

icini ferah tut bencede degerin baya yuksek cikmis... herseyin hayirlisi de ve bekle.
not: bize takil zaman gecirmek icin

Inş hayırlısı olur ikimize de doktor bana adet ol gel dedi bekliyorum ben de

bizim ilk gorusmemiz ayin 14 unde idi. ogun konustuk neler yapacagini anlatti. sonra birsuru test istedi onlari yaptirdik. tedavi suresince gerekli igneleri ilaclari yazdi onlari aldik. sira adet olmada :)

bizim ilk gorusmemiz ayin 14 unde idi. ogun konustuk neler yapacagini anlatti. sonra birsuru test istedi onlari yaptirdik. tedavi suresince gerekli igneleri ilaclari yazdi onlari aldik. sira adet olmada :)
Hazırlıklar tamam hadi hayırlısı olsun canim ben her gün 41 fatiha oluyup dua ettim her gün yapamasamda dileğin olana kadar yapman grrek demisti teyzem istersen sende dene bazen abdestli bazen abdestsiz okudum genelde ezan saatlerine denk geldi :)

tesekkurler canim onerin icin. benimde yaptigim dualar var kendimce. artik bunuda eklerim ve butun bebis isteyenlere gonderirim....

Arkdaskr hasbinallahu ve nimel vekili 5000coktan bitti ama ben uzerine cekiyorum daha benim cok akintim var acaip doktorda demisto akintin cok die bakalim bizimkisi anneye tutunabilcek mi cuma gorecegiz bugun kendime folikasit aldim basladim kullanmaya yarin badem falan kuruyemis alcam birde krem alcam direksyon sinavi ucin cok sitrse yaptgimdan dolayi ikinci hakkima girmemeye karar verdik bugun para yatrmak icin son gundu 18mayis filandi kednimi hazir hissetmyorum dedim bosuna para yatrmayim bir dahaki sefere gireyim sizce ne yapsam ki.esimde dedi ki cok bekledik bi bebegi belki sitrse olursun ikisini birden kaybetmyelim bir dahakine gir istrsem dddi bu durumda 2.hakkim otomatik olarak yanyor ama geriye 2hakkim daha kaliyor cok kararsiz kaldim iste bole

Beni goren herkez zayifladgimi soyluyor anlamadim belin incelmjs basenleerin daralmia diolar sitresten oldu sanrm

Biraz ayakta kalinca belim ve sol kasigim karnim agryor arkdslar bu arada poztif sonuc alanlari kutluyorum

Canim hemen araba kullanmayacaksan acele etme bence bende bi süre trafiğe cikmasam mi diyorum çok sinirleniyorum malum istanbul trafiği.canim benim doktorum da bol bol su ic protein agirlikli beslen ve kuru meyve tüket dedi doktorum benimde cuma netlesicek cnm senin degerin kacti kaçıncı gün gittin teste merak ettik seni sesin çıkmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…