- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim sayfada yonetici olan doktorun linkini atarmisin bi ona sorsamAyy masallah canim cok sukur gulummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sayfada yonetici olan doktorun linkini atarmisin bi ona sorsamAyy masallah canim cok sukur gulummm
Idrar testi yapip negatifi görenler lutfen uzulmeyin biliyosunuz benim baya sonra cokkk silik bi cizgi çıkmıştı bende umudumu kaybetmistim ama sonra yanildigimi gördüm lutfen acele etmeyin rabbim herkese.pozitif sonuclandirsin insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/tup-bebek-tedavisi-prof-dr-bulent-tiras.1298/Canim sayfada yonetici olan doktorun linkini atarmisin bi ona sorsam
Senin kacinci gunun canimCnm senden ümitlenerek sürekli gidip bakıyorum teste ama tek çizgiden başka bi belirti yok.Maalesef
Canim benimkisi tuhaf bi örnekti zaten :) senin kaçıncı günün belki testlerin hassasiyeti farkli bilemeyiz ki ümitsizliğe kapilma lütfenCnm senden ümitlenerek sürekli gidip bakıyorum teste ama tek çizgiden başka bi belirti yok.Maalesef
Senin de aşılaman hayirli ugurlu olur insallah bence erken biraz daha sonra yapÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Yüce Rabbim isteklerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Forumu uzun zamandan beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum.Ne güzel müjdeli haberleri almaya başladık inşallah herkes istediğine kavuşur.
Gelelim benim hikayeme bende 10 nisanda ikinci aşılamamı yaptırdım hemen hemen benzer belirtiler bendede var fakat dayanamadım az önce idrar testi yaptım ama çıkmadı haliyle üzüldüm sizce erkenmi davrandım birde 10 nisanda aşılama yaptıran diğer arkadaşlar son durumlarınız nedir paylaşırsanız sevinirim.Hepinize selamlar...
Tesekkurler canim sordum umarim cevap verir sitesi nerdeyse kullanamiyorum gibi bisi sadece buraya bakiyorum :)
Asilaman hayirli olsun canim bence tsti 2 sonra tekrarla belki degerin daha dusuktr oyizden idrarda cikmayabilir her testin duyarliligi degiskenlik gosterebiluyorÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Yüce Rabbim isteklerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Forumu uzun zamandan beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum.Ne güzel müjdeli haberleri almaya başladık inşallah herkes istediğine kavuşur.
Gelelim benim hikayeme bende 10 nisanda ikinci aşılamamı yaptırdım hemen hemen benzer belirtiler bendede var fakat dayanamadım az önce idrar testi yaptım ama çıkmadı haliyle üzüldüm sizce erkenmi davrandım birde 10 nisanda aşılama yaptıran diğer arkadaşlar son durumlarınız nedir paylaşırsanız sevinirim.Hepinize selamlar...
Amin canım hepimizin aşılamaları hayırlı olsun ama sanki adet olacakmış gibiyimAsilaman hayirli olsun canim bence tsti 2 sonra tekrarla belki degerin daha dusuktr oyizden idrarda cikmayabilir her testin duyarliligi degiskenlik gosterebiluyor
Senin kacinci gunun canim
Canim benimkisi tuhaf bi örnekti zaten :) senin kaçıncı günün belki testlerin hassasiyeti farkli bilemeyiz ki ümitsizliğe kapilma lütfen
Heenuz erken benm ilk gebeligmde 15. Gun silik cikmisti dusun yani cani.11. gün
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Yüce Rabbim isteklerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Forumu uzun zamandan beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum.Ne güzel müjdeli haberleri almaya başladık inşallah herkes istediğine kavuşur.
Amin canim insallah hamilesindir adet bwlirtileride benzer gebelikleAmin canım hepimizin aşılamaları hayırlı olsun ama sanki adet olacakmış gibiyim
Heenuz erken benm ilk gebeligmde 15. Gun silik cikmisti dusun yani cani.
Canim ben asilama gunude sayiliyor diye biliyorum 12. Gub oluyor bugun senn ama degrib duauksede testte cikmaz 3 gun daha bekle 15. Gun kesinlesirBenim de 10 Nisan aşılama günün.Ben de bugün test yaptım negatif
İnşallah öyledir cnm ya.Allah razı olsun moral verdin bana[/QUOTE
İnsallah canim allah yuzune baksin insallah hayorli haberini duyalim buradan insallah