Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaptirdim canim 2 gende homozigot cikti homozigot daha tehlikelymis heterozigottan asilamayla beraber igneye basladim hergun bide coraspin kaybetme korkusu cok zor

Yanliz ben 5 ten beri tuvaletimi tutuyorum testi tekrarlayayim diye tik yok yahu psikolojik gelmiyor tuvaletim hic

Cikmamis canda umut vardir canim

Allah razı olsun cnm içimizi ferahlatıyorsun.Ya o kadar yıpranmışım ki aşılamanın tutmaması neyse de bundan sonraki süreçten korkuyorum.Ne yapacağım diye.İğneler yüzünden göbeğim kocaman oldu.Sanırsın 6 aylık hamileyim.Bünyem alt üst.Vücudumu tanıyamıyorum.Hepsi bir araya gelince de iyice takıntılı biri oldum.

Yaptirdim canim 2 gende homozigot cikti homozigot daha tehlikelymis heterozigottan asilamayla beraber igneye basladim hergun bide coraspin kaybetme korkusu cok zor
İyi yapmışsın canım en azından sorunu biliyosun ve çözümü var ben de kan verdim daha sonuçlar çıkmadı birkaç gün içinde çıkıcak. Ama çıkmasa bile önlem olarak ilk 3 ay ben de kan sulandırıcı kullancakmışım. İnşallah sağlıkla gelirler

Canım kendini rahatlatmaya çalış stres yapma lütfen herşeyin hayırlısı, aynı gün aşılama olduk benim de hiç belirtim yok sadece göğüs ve çok hafif kasıkta batma o da adetten önce de oluyordu zaten bilemiyorum. İnşallah Allah sağlıkla nasip eder. Ben bir kez daha aşılama deneyip yaz sonunda tüpe geçerim diyorum ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimize.

İnsallah bisey cikmz canim ama dr dediki erkn dusuklerde pihtilsmanin pek etkisi yok dedi daha cok korktum daha buyuk gebelik kayiplarinda sorumlu tutuln bir faktr dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…