- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim hapsirinca bana da oluyodu kasigimda batma gibi bisiBenim bugün göğüslerim çok fena kasığımda da hapşırınca basınç hissettim iLk defa değişik birşey hissetmiş oldumbazen umut doluyorum bazen tutmadı biliyorum diyorum
Yaptirdim canim 2 gende homozigot cikti homozigot daha tehlikelymis heterozigottan asilamayla beraber igneye basladim hergun bide coraspin kaybetme korkusu cok zorCanım ben de senin gibiyim şu an hamile kalmaya uğraşıyorum ama içimdeki korku hiç gitmiyor Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah. Peki sen düşükten sonra test falan yaptırdın mı pıhtılaşma vb?
Canim herkeste ayni olmuyoki benim normal zamanda da cok akintim olur belirtiden saymadim bu durumu hicBende yok cnm.Ümidimi kaybettim ben ya.Çünkü hiçbir belirti yok.Hayırlısı
Canim bende corasprinle folik asit iciyorumYaptirdim canim 2 gende homozigot cikti homozigot daha tehlikelymis heterozigottan asilamayla beraber igneye basladim hergun bide coraspin kaybetme korkusu cok zor
Cikmamis canda umut vardir canimBende yok cnm.Ümidimi kaybettim ben ya.Çünkü hiçbir belirti yok.Hayırlısı
Bende folik asit+demir+b12,iceren bir ilac icoyorum canim clexane igne yapiyorum hergun gobekten coraspin bide insallah sifa olsun sanada banadaCanim bende corasprinle folik asit iciyorum
herhangıbır akıntım yok canım benım suanGebelik testi pozitif olan arkadaşlar!!!Akıntınız var mıydı şu an var mı bi de çok mu?
Ne çok soru sordum
Insallah canim benimBende folik asit+demir+b12,iceren bir ilac icoyorum canim clexane igne yapiyorum hergun gobekten coraspin bide insallah sifa olsun sanada banada
Cikmamis canda umut vardir canim
Ayy gerçekten mi hiç aklıma getirmedim bugüne kadar boşuna umutlanmıyım diye ama bugün acaba mı dedim başka hiç belirtim de yok. Hayırlısı inşallahCanim hapsirinca bana da oluyodu kasigimda batma gibi bisi
İyi yapmışsın canım en azından sorunu biliyosun ve çözümü var ben de kan verdim daha sonuçlar çıkmadı birkaç gün içinde çıkıcak. Ama çıkmasa bile önlem olarak ilk 3 ay ben de kan sulandırıcı kullancakmışım. İnşallah sağlıkla gelirlerYaptirdim canim 2 gende homozigot cikti homozigot daha tehlikelymis heterozigottan asilamayla beraber igneye basladim hergun bide coraspin kaybetme korkusu cok zor
Evet canim bana da oluyor ayni sey hayırlısı ile bi yarin olsa da ak kara çıksa hepimizin pozitif olur inşallahAyy gerçekten mi hiç aklıma getirmedim bugüne kadar boşuna umutlanmıyım diye ama bugün acaba mı dedim başka hiç belirtim de yok. Hayırlısı inşallah
Benim bugün göğüslerim çok fena kasığımda da hapşırınca basınç hissettim iLk defa değişik birşey hissetmiş oldumbazen umut doluyorum bazen tutmadı biliyorum diyorum
Canım kendini rahatlatmaya çalış stres yapma lütfen herşeyin hayırlısı, aynı gün aşılama olduk benim de hiç belirtim yok sadece göğüs ve çok hafif kasıkta batma o da adetten önce de oluyordu zaten bilemiyorum. İnşallah Allah sağlıkla nasip eder. Ben bir kez daha aşılama deneyip yaz sonunda tüpe geçerim diyorum ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimize.Allah razı olsun cnm içimizi ferahlatıyorsun.Ya o kadar yıpranmışım ki aşılamanın tutmaması neyse de bundan sonraki süreçten korkuyorum.Ne yapacağım diye.İğneler yüzünden göbeğim kocaman oldu.Sanırsın 6 aylık hamileyim.Bünyem alt üst.Vücudumu tanıyamıyorum.Hepsi bir araya gelince de iyice takıntılı biri oldum.
İnsallah bisey cikmz canim ama dr dediki erkn dusuklerde pihtilsmanin pek etkisi yok dedi daha cok korktum daha buyuk gebelik kayiplarinda sorumlu tutuln bir faktr dediİyi yapmışsın canım en azından sorunu biliyosun ve çözümü var ben de kan verdim daha sonuçlar çıkmadı birkaç gün içinde çıkıcak. Ama çıkmasa bile önlem olarak ilk 3 ay ben de kan sulandırıcı kullancakmışım. İnşallah sağlıkla gelirler
AynennnnValla en sonunda ya kafayi yiyeceğiz yada yüzümüz gülecek arasi yok yani :)
AminnnnnnnnnnınsaAllah kızlar ınsaAllah herkesın kı pozıtıf cıkar ya Rabbım herkese saglıklı bır hamılelık ve saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?