• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar iyi geceler görüyorum ki bikac kisi guzel haber almis masalkah size rabbim bekleyen herkesi evlat sahibi yapsin ins bu guzelligi tattirsin ben dr umu degistirdim 3 hastane gezdim devlette yaptirmayi dusunuyorum bu sefer onceki ozeldi cok yipratti bizxi maddi olarak simdi yeni testler sperm testi bidi bidi iste yenikerini istediler eski dr rahim filmi istememisti burdski istedi 28 inde filmim cekilecek kan verdim birinin sonucu 1 hafta sonra cikacakmis bakalim beklemek o kadar zir ki filmden sonraki asamayi deneyimliker anlatabilir mu adetim yeni bitti simdi tedavi icun gelecek adeti mi bekleyecegim ben
canım guzel yuregını ferah tuut ve bolca dua et ve dua ıste herkesten... rahım fılmı herkese gore farklılık gosterıyor bazıları anestezıyle bıle oluyor.. ama benım fılmım gayet rahat ve guzel gectı..sadece bı agrı gırıyor gecıyor hemen..on dakıkaya sonuc verıyorlar doktoruna gosterıp acıklıyor ne var ne yok... benım tuplerım acıktı rahmım kalp seklınde cıkmıstı doktor bır sorununuz yok dedı ıkı bucuk yıldan berı olmuyordu asılamaya kadar.. ve rahım fılmınden sonra gebelık sansın cok yuksek ınsaAllah olur canım.. yemene ıcmene dıkkat et ben asılamadan berı ılk bır hafta ıkı tane rafandan yumurta yedım suan bır tane yıyorum cevız kuru ıncır fındık yıyıorum azar azar beslenmeme dıkkat ettım anlayacagın..hadı ınsaAllah guxel guzel sonuclar alırsın su guzel gunlerde pes etme umudunu kaybetme...

Kizlar iyi geceler görüyorum ki bikac kisi guzel haber almis masalkah size rabbim bekleyen herkesi evlat sahibi yapsin ins bu guzelligi tattirsin ben dr umu degistirdim 3 hastane gezdim devlette yaptirmayi dusunuyorum bu sefer onceki ozeldi cok yipratti bizxi maddi olarak simdi yeni testler sperm testi bidi bidi iste yenikerini istediler eski dr rahim filmi istememisti burdski istedi 28 inde filmim cekilecek kan verdim birinin sonucu 1 hafta sonra cikacakmis bakalim beklemek o kadar zir ki filmden sonraki asamayi deneyimliker anlatabilir mu adetim yeni bitti simdi tedavi icun gelecek adeti mi bekleyecegim ben
İyi geceler, ben rahim filmi çektirdim o ay hiç birşey kullanmadan boş geçiyor, sonraki ay da aşılama yaptırdım. Hayırlısı olsun inşallah

canım guzel yuregını ferah tuut ve bolca dua et ve dua ıste herkesten... rahım fılmı herkese gore farklılık gosterıyor bazıları anestezıyle bıle oluyor.. ama benım fılmım gayet rahat ve guzel gectı..sadece bı agrı gırıyor gecıyor hemen..on dakıkaya sonuc verıyorlar doktoruna gosterıp acıklıyor ne var ne yok... benım tuplerım acıktı rahmım kalp seklınde cıkmıstı doktor bır sorununuz yok dedı ıkı bucuk yıldan berı olmuyordu asılamaya kadar.. ve rahım fılmınden sonra gebelık sansın cok yuksek ınsaAllah olur canım.. yemene ıcmene dıkkat et ben asılamadan berı ılk bır hafta ıkı tane rafandan yumurta yedım suan bır tane yıyorum cevız kuru ıncır fındık yıyıorum azar azar beslenmeme dıkkat ettım anlayacagın..hadı ınsaAllah guxel guzel sonuclar alırsın su guzel gunlerde pes etme umudunu kaybetme...
Cok tsekkurler iyi dileklerin icin yalniz filnden sonra gebelik sansi artiyor demissin onu anlamadim nasil artar ki film sonucta suan hicbir sey kullanmiyorum ilac falan ...
ba na sa dualarinizda ter verin sevirim cok ...

Cok tsekkurler iyi dileklerin icin yalniz filnden sonra gebelik sansi artiyor demissin onu anlamadim nasil artar ki film sonucta suan hicbir sey kullanmiyorum ilac falan ...
tuplere gıden yollarda yapısıklık falan varsa acılıyor onlar ılk altı ay gebelık sansı var.. topıklerı oku ıstersen arastır googleden... rabbım gonlune gore versın

Kızlar moralim Sıfır Ağladım çünkü bugün Yaşadığım his aşılamamın tutmadığı yönündeydi ilk 7 gün karın kasık ağrısı Göğüslerde büyüme mavi damarlar ağız kuruluğu akıntı bunlar hep beni umutlandırmıştı bugün herşey sönmüş bir balon haline döndü göğüsler eski halini Aldı evet erken ama idrar testi negatif sanırım depresyona girmek istiyorum

Edacim rahim filminde tuplerde yapisiklik tikaniklik vs varsa cekim sirasinsa acilabiliyor bu nedenle tuplere bagli sorunlardan kaynakli gebe kalamayan kisilerde filmdn sonra gebelik olusabiliyor zatwn film cekilmeden asilama yapilmasi pek tercih edilen bir durum degil dr degistirmekle cok iyi yapmissin insallah hersey gonlunce olsun sabirdan ve duadan baska caremi yok biliyosun tatlim

Kızlar moralim Sıfır Ağladım çünkü bugün Yaşadığım his aşılamamın tutmadığı yönündeydi ilk 7 gün karın kasık ağrısı Göğüslerde büyüme mavi damarlar ağız kuruluğu akıntı bunlar hep beni umutlandırmıştı bugün herşey sönmüş bir balon haline döndü göğüsler eski halini Aldı evet erken ama idrar testi negatif sanırım depresyona girmek istiyorum
Bwnimde goguslerim indi sisligi sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorun ilkindede azalmisti 2. Sinde gogus hassasiyeti hic olmadi bazen se gogus agrisi regl isaret oyuzden belirtiler degiskenlik gosterebiliyor umutsuz olma sakin

canım lutfen benımde ılk hafta goguglerım falan cok sıs ve agrıyordu sımdı ondan eser yok kotu dusunme test ıcınde cok erken bekle bıraz

Kizlar hepinizi optun iyigeceler hepiniDen mujdeler almak dilegiyle allaha emanetolun yarin hepimize guzellikler getirsin :KK68::KK68:

Canim lutfen belirtilere takilip umudunu yitirme farklilik gosterebiliyor vücut bende negatif dedim 45 dk sonra silik cizgiyi gördüm burdaki canlar umut var dediler tevekkül ediyorum Suan lutfen moralini bozma

Naptin canm test isinini hayirli haberlr ver insallah bnde kotu kotu ruyalar gordum cok korkuyorm ters bisey olacak diye
Canim sabah yaptım gölge gibi cikti uyaninca baktim belirginlesmis pembe simdi doktouma yollafim iki resmide biri dun biri sabah diye anlattim da normalde persembeydi cuma yaptir bakalim insallah hamilesindir yazdi ama ben nasil bekleyecegim cumayi

20150421_120648.jpg
20150421_120648.jpg

canim senin cumalık işin kalmamis bence bal gibi pozitif bu daha ne olsun.istersen bekleme git yaptir nasil olsa tam emin olamiyon bak bnm bugün 14. Gün ama doktor kesin konuşmak için 21. Günü bekliyor gene cagiracak nasil olsa:) bugün kaç oldu senin
12.gün canim2 bende kararsiz kaldim sonucta belirsizlik daha kötü eger pozitifse zaten az da olsa deger cikar yani

Back