Canım kendini rahatlatmaya çalış stres yapma lütfen herşeyin hayırlısı, aynı gün aşılama olduk benim de hiç belirtim yok sadece göğüs ve çok hafif kasıkta batma o da adetten önce de oluyordu zaten bilemiyorum. İnşallah Allah sağlıkla nasip eder. Ben bir kez daha aşılama deneyip yaz sonunda tüpe geçerim diyorum ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimize.
ınsaAllah kızlar ınsaAllah herkesın kı pozıtıf cıkar ya Rabbım herkese saglıklı bır hamılelık ve saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsAllah
AminınsaAllah kızlar ınsaAllah herkesın kı pozıtıf cıkar ya Rabbım herkese saglıklı bır hamılelık ve saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsAllah
ınsaAllah gerek kalmayacak canım benım hıcbır beelırtım yok sadece 13, ve 14.gun ıdrarım cok koyuydu o belırtı mı bılmıyorum ama... suan normal ıdrarımCanım kendini rahatlatmaya çalış stres yapma lütfen herşeyin hayırlısı, aynı gün aşılama olduk benim de hiç belirtim yok sadece göğüs ve çok hafif kasıkta batma o da adetten önce de oluyordu zaten bilemiyorum. İnşallah Allah sağlıkla nasip eder. Ben bir kez daha aşılama deneyip yaz sonunda tüpe geçerim diyorum ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimize.
Valla en sonunda ya kafayi yiyeceğiz yada yüzümüz gülecek arasi yok yani :)
Öyle mi dedi Allah Allah çok merak ediyorum neden düşük yaptığımı.. Allah yaşatmasın bir dahaİnsallah bisey cikmz canim ama dr dediki erkn dusuklerde pihtilsmanin pek etkisi yok dedi daha cok korktum daha buyuk gebelik kayiplarinda sorumlu tutuln bir faktr dedi
bızde yarın ıkıncı kan testını yapacaz.. ınsaAllah artar.. daha kımseye soylemedık normal kan testım 21ınde doktora maıl attık sonucu araadı benıde artarssa gebesın dedı bakalım hayırlısı olsun ınsaALLAHAynen.Eşime diyorum ki cuma günü ya bunalıma giriyorum ya da mutluluktan uçuyorum.Kendini hazırla dedim
Aminnn canmİnşallah cnm ya.Biz de bu tutmazsa bir aşılama daha yazdan sonra da tüp bebek düşünüyoruz.Dediğin gibi inş gerek kalmaz.Şu mübarek günlerde inş nasip olur hamile olmak
Ahahahah bende ayni dusuncedeyim insallah ucarizAynen.Eşime diyorum ki cuma günü ya bunalıma giriyorum ya da mutluluktan uçuyorum.Kendini hazırla dedim
İnşallah canım hiç belli olmuyor işte önceki gebeliğimde ben de hiç belirti yaşamamıştım nasip.. Senin değerin katlanarak devam eder inşallahınsaAllah gerek kalmayacak canım benım hıcbır beelırtım yok sadece 13, ve 14.gun ıdrarım cok koyuydu o belırtı mı bılmıyorum ama... suan normal ıdrarım
Artacak canim allahin izniyle ben inaniyorumbızde yarın ıkıncı kan testını yapacaz.. ınsaAllah artar.. daha kımseye soylemedık normal kan testım 21ınde doktora maıl attık sonucu araadı benıde artarssa gebesın dedı bakalım hayırlısı olsun ınsaALLAH
ınsaALLAH canım benım dualar karsılıklı duamdasınİnşallah canım hiç belli olmuyor işte önceki gebeliğimde ben de hiç belirti yaşamamıştım nasip.. Senin değerin katlanarak devam eder inşallah
bızde yarın ıkıncı kan testını yapacaz.. ınsaAllah artar.. daha kımseye soylemedık normal kan testım 21ınde doktora maıl attık sonucu araadı benıde artarssa gebesın dedı bakalım hayırlısı olsun ınsaALLAH
ınsaAllah tatlım yaaa ınsaAllah senınkıdee pozıtıf cıkar yarındaArtacak canim allahin izniyle ben inaniyorum
Ahahahah bende ayni dusuncedeyim insallah ucariz
Insallah canim benim bu topik uğurlu gelecek allahin izniyleınsaAllah tatlım yaaa ınsaAllah senınkıdee pozıtıf cıkar yarında
amın canımsın amın rabbım sızınde gonlunuze gore versın su mubarek guzel gunlerdeİnşallah artar cnm.Bence artacak öyle hissediyorum.Allah güzel gönlüne göre versin her şeyi
Canımm çok saol ben de herkes için dua ediyorum üç aylar başlangıcı bugün Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahınsaALLAH canım benım dualar karsılıklı duamdasın
Kizlar iyi geceler görüyorum ki bikac kisi guzel haber almis masalkah size rabbim bekleyen herkesi evlat sahibi yapsin ins bu guzelligi tattirsin ben dr umu degistirdim 3 hastane gezdim devlette yaptirmayi dusunuyorum bu sefer onceki ozeldi cok yipratti bizxi maddi olarak simdi yeni testler sperm testi bidi bidi iste yenikerini istediler eski dr rahim filmi istememisti burdski istedi 28 inde filmim cekilecek kan verdim birinin sonucu 1 hafta sonra cikacakmis bakalim beklemek o kadar zir ki filmden sonraki asamayi deneyimliker anlatabilir mu adetim yeni bitti simdi tedavi icun gelecek adeti mi bekleyecegim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?