Canim bencede hamilesin bana hamilesin dediler tebrik ettiler ama cumada yeniden baktr dediler sanrm artiyormu die tebrik ederim yuksek bencedeBilmiyom ki hlalcim saglik ocaginda yaptirdim ben doktor aynen böle soledi ben cuma filan bida gitcem zaten artarsa ozamnda artar heralde demi? dayanamam salıya kadarsana öle mi dediler ozaman bende biraz rahatlayabilirniyimki ellerim titriyo heyecandan:) rabbim hepimize nasip etsin hep dua ediyom geri kalanlar için.
Canim bende de surum ayni ne idrar sa koyulasma ne bisi tek belirtim adet oncesi cikan sivilcem.ve gecen ay aşılamam da farkettigim göğüs ucu büyümesi dışında hic bisi yok allahtan umurlt kesilmez hayirlisi artik ne diyelimKızlar 10. gün ve hiç belirtim yok.Ne idrar koyuluğu ne kasık ne bel ağrısı ne damar belirginliği vs vs...Adet öncesi göğüslerim şişer o başladı.Yine tutmadı bence.
canim benim 13. Gün oldu ve pozituf gibi görünüyor ama benimde hiçbir belirtim yokki hatta adet olcak gibiyim.belirti arayıp canınızı sıkmayın kızlar bu kadar erken olmuyo çoğu kişide zaten.insalh pozitif sonuçlar alacaksınız az sabır bıktım çok zor geciyo özellikle son günler ama moraliniz i bozmayın belirtiyle filanKızlar 10. gün ve hiç belirtim yok.Ne idrar koyuluğu ne kasık ne bel ağrısı ne damar belirginliği vs vs...Adet öncesi göğüslerim şişer o başladı.Yine tutmadı bence.
Canim bende belirti aramiyorum ama genelde pozitif sonuc alanlar hep idrarim koyu falan diyor bende tik yok 11.gün bu güncanim benim 13. Gün oldu ve pozituf gibi görünüyor ama benimde hiçbir belirtim yokki hatta adet olcak gibiyim.belirti arayıp canınızı sıkmayın kızlar bu kadar erken olmuyo çoğu kişide zaten.insalh pozitif sonuçlar alacaksınız az sabır bıktım çok zor geciyo özellikle son günler ama moraliniz i bozmayın belirtiyle filan
n bende hic yok tatlim o bahsedilen belirtilerden ya bende 8 aydır hep ariyodum ama olmayabiliomus demekki ins. HamilesindrCanim bende belirti aramiyorum ama genelde pozitif sonuc alanlar hep idrarim koyu falan diyor bende tik yok 11.gün bu gün
Canim bende idrar testi yapicam birazdan 2 saattir tutuyorum tuvaletimi sen kacinci gün yapmistin koyuluk yokmuydu senden bende hic yok tatlim o bahsedilen belirtilerden ya bende 8 aydır hep ariyodum ama olmayabiliomus demekki ins. Hamilesindr
tatlim ben 10. Ve ya 11. Gün yaptım ilk çıkmadi benim ama yarim saat sonra baktım cok.cok acayip silik bi çizgi vardi sonra 2 gündür sürekli yaptim ama hic koyulasmadi sayılır hala çok silik. Sen bekle 1 2 daha testi çıkmadi diye de hemen atma.hem resmen testin arkasından ışık tutarak gördüm ilkinde:)Canim bende idrar testi yapicam birazdan 2 saattir tutuyorum tuvaletimi sen kacinci gün yapmistin koyuluk yokmuydu sende
Canim ama testte yarim saat sonra dikkate almayin diyor olsa çıkardı bencetatlim ben 10. Ve ya 11. Gün yaptım ilk çıkmadi benim ama yarim saat sonra baktım cok.cok acayip silik bi çizgi vardi sonra 2 gündür sürekli yaptim ama hic koyulasmadi sayılır hala çok silik. Sen bekle 1 2 daha testi çıkmadi diye de hemen atma.hem resmen testin arkasından ışık tutarak gördüm ilkinde:)
Tatlim hadi hayırlı olsun insaAllah artar değerin banada doktor yarin yap ikinci kan testini dediKızlar test sonucunm cıktı değer 72.57 doktor gebelik var da diyemem yokta diyemem dedi.var sa da çok başında 1 2 haftalik dedi.bugün 13. Günum.haftaya salı bi daha gel değerin artmissa sevinirsin dedi.kızlar dua edin bana nolur, sizler benim dualarimdasiniz inşallah hepimiz mutlu oluruz bu ay
canim benim 13. Gün oldu ve pozituf gibi görünüyor ama benimde hiçbir belirtim yokki hatta adet olcak gibiyim.belirti arayıp canınızı sıkmayın kızlar bu kadar erken olmuyo çoğu kişide zaten.insalh pozitif sonuçlar alacaksınız az sabır bıktım çok zor geciyo özellikle son günler ama moraliniz i bozmayın belirtiyle filan
Canım iki gün sonra git bence haftaya saliyi beklemeBilmiyom ki hlalcim saglik ocaginda yaptirdim ben doktor aynen böle soledi ben cuma filan bida gitcem zaten artarsa ozamnda artar heralde demi? dayanamam salıya kadarsana öle mi dediler ozaman bende biraz rahatlayabilirniyimki ellerim titriyo heyecandan:) rabbim hepimize nasip etsin hep dua ediyom geri kalanlar için.
Canim bende de surum ayni ne idrar sa koyulasma ne bisi tek belirtim adet oncesi cikan sivilcem.ve gecen ay aşılamam da farkettigim göğüs ucu büyümesi dışında hic bisi yok allahtan umurlt kesilmez hayirlisi artik ne diyelim
Evet cnm sanirim ben bu olumluyu hic goremicem diye düşünmeye basladim artikHayırlısı cnm.Hep olumsuza alışmışız ya olumluyu düşünmekte zorlanıyor insan.
Yani bana nasip olmayacak bu gidişle anladim ben ARTIK çok üzgünüm suan napicam bilmiyorum(
Her hamilelik bir olmazki canm benim ilkinde 7 gunden itibaren kasigimda agri baslamisti simdi tik yok insallaj tutmustur yaayok ilkinde tuttuğunda böle olmamıştı hiç büyük ihtimal olmadı
İdrar koyulugu 14 gun basliyo canumKızlar 10. gün ve hiç belirtim yok.Ne idrar koyuluğu ne kasık ne bel ağrısı ne damar belirginliği vs vs...Adet öncesi göğüslerim şişer o başladı.Yine tutmadı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?