Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde 7.gün ama adet ağrısı gibi ağrım oluyo özellikle sabahları hatta adet oldum sanıyorum her sabah
Tuttu ozaman bence bende 7 . gunden itibaren adet sancisi gibi sancim olmustu ilk hamileligimde

kızlar benim belim çok fena ağrıyor sağ tarafım oturuken falan sağ ayağımın üstüne basınca kasığımında ağrısı hala devam ediyo neden oluyo acaba ilaçlardanmı bebeiş mi tutundu...
Benve bebis tutunuyor

Henuz erken canim 2 gun daha bekle bence bugun 11 gununmu
O nisan di iste canim ne bilim ya of heyecanlandim cnm benim ilk asilamam da 8.gün baslamisti adet sancilarim ama tutmadi simdi adet sancim cok ara ara gibi ama sivilce ve göğüs ucu sismesi var iste

Kızlar test sonucunm cıktı değer 72.57 doktor gebelik var da diyemem yokta diyemem dedi.var sa da çok başında 1 2 haftalik dedi.bugün 13. Günum.haftaya salı bi daha gel değerin artmissa sevinirsin dedi.kızlar dua edin bana nolur, sizler benim dualarimdasiniz inşallah hepimiz mutlu oluruz bu ay

Canim rabbim büyük artacaktir inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun merak etme artacaktir hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah

inşallah artar canım bugüm üç ayların başıymış rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah..

Benimdr degerim 46.4 cikti bana hamilesin dediler senin daha yuksek 72 sana nie ole dediki hatta beni tebrik bile ettiler ama cuma tekrar kan ver dediler

Benimdr degerim 46.4 cikti bana hamilesin dediler senin daha yuksek 72 sana nie ole dediki hatta beni tebrik bile ettiler ama cuma tekrar kan ver dediler
Bilmiyom ki hlalcim saglik ocaginda yaptirdim ben doktor aynen böle soledi ben cuma filan bida gitcem zaten artarsa ozamnda artar heralde demi? dayanamam salıya kadar sana öle mi dediler ozaman bende biraz rahatlayabilirniyimki ellerim titriyo heyecandan:) rabbim hepimize nasip etsin hep dua ediyom geri kalanlar için.

Bu doktorları anlamıyorum bazenn daha kaç olacaktı acaba 500 mü..! Hamilesin canım hayırlı olsun moralini bozma hiç değerin gayet güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben "9" gibi bir değerle başlamıştım değerlerim düzenli yükseldi keseyi de görmüştük ama kısmet olmadı o ayrı. İnşallah senin Allah tamamına erdirsin bizlere de dua et canım.

Hayırlı olsun canım senin değerin de gayet güzel 5 üstü gebelik var demek sayılabilir zaten. İki katına çıkarak devam ediyorsa sorun yok inşallah. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canm

Canim allah razi dualari icin ablamin degeri 86 cikmisti sonra katlanarak artti merak etme hayirlisiyla kucagina alirsiniz insallah

Kızlar 10. gün ve hiç belirtim yok.Ne idrar koyuluğu ne kasık ne bel ağrısı ne damar belirginliği vs vs...Adet öncesi göğüslerim şişer o başladı.Yine tutmadı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…