• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim insallah hayirli haberler verirsin.ben adet olacagim sanki kizlar :KK43:
Öyle deme inan ben hep pozitif düşündüm hicbir belirtim yok yuzumde sivilce çıktı goguslerim sisti başlarda sonradan geçti ama adet olacak gibi ama olmayacam dedim umut doldurdum içime

Öyle deme inan ben hep pozitif düşündüm hicbir belirtim yok yuzumde sivilce çıktı goguslerim sisti başlarda sonradan geçti ama adet olacak gibi ama olmayacam dedim umut doldurdum içime
Canim bende umutluydum ama sivilcem çıktı ve göğüs uçlarım büyüdü gecen sefer de böyle olmuştu ve adet oldum rabbim bu seferpozitife cevirsin insallah ama pek umudum yok açıkçası ve napicami bilmiorum

Canim bende umutluydum ama sivilcem çıktı ve göğüs uçlarım büyüdü gecen sefer de böyle olmuştu ve adet oldum rabbim bu seferpozitife cevirsin insallah ama pek umudum yok açıkçası ve napicami bilmiorum
Sivilce hamilykende cikabiliyr gogus hamilykende buyuyebiliyor canim takma

Ya hep rahat olayım diyorum olmuyo cok stres oldum yahu
Anliyorm canim benmde bugun 8. Gunum simdilik Belirti yok denecek kadar az kasigimda hafif agri basladi ama digerindeki gibi gerilme agrisi gibi degil batiyor kasiniyor gibi bende dusunmeden edemiyorum senn gibi tuttumu tutmadimi diye

Anliyorm canim benmde bugun 8. Gunum simdilik Belirti yok denecek kadar az kasigimda hafif agri basladi ama digerindeki gibi gerilme agrisi gibi degil batiyor kasiniyor gibi bende dusunmeden edemiyorum senn gibi tuttumu tutmadimi diye
benimde 7.gün ama adet ağrısı gibi ağrım oluyo özellikle sabahları hatta adet oldum sanıyorum her sabah :(

Canim o batma kasinma bende de vardi insallah tutunuyolardir

kızlar benim belim çok fena ağrıyor sağ tarafım oturuken falan sağ ayağımın üstüne basınca kasığımında ağrısı hala devam ediyo neden oluyo acaba ilaçlardanmı bebeiş mi tutundu...

Back