Amin canımAllah razı olsun.Canim hayırlısı allahtan ümid kesilmez rabbim devamini getirsin insallah
Allah razı olsun canlarımSağol tatlım umudunu kaybetme ve bol dua et.. Duamdasiniz..
Öyle deme inan ben hep pozitif düşündüm hicbir belirtim yok yuzumde sivilce çıktı goguslerim sisti başlarda sonradan geçti ama adet olacak gibi ama olmayacam dedim umut doldurdum içimeCanim insallah hayirli haberler verirsin.ben adet olacagim sanki kizlar
Canim bende umutluydum ama sivilcem çıktı ve göğüs uçlarım büyüdü gecen sefer de böyle olmuştu ve adet oldum rabbim bu seferpozitife cevirsin insallah ama pek umudum yok açıkçası ve napicami bilmiorumÖyle deme inan ben hep pozitif düşündüm hicbir belirtim yok yuzumde sivilce çıktı goguslerim sisti başlarda sonradan geçti ama adet olacak gibi ama olmayacam dedim umut doldurdum içime
Allah razi olsun cnm çok saolasin insallah hayirli haber veririm bendeBugün uç ayların başlangıcı mubarek olsun çok dua ediyorum size canlarim
YOK CNM YA TEDAVIM YARIM KALDI BU AY HIC GELİŞMEDİ YUMOŞLAR BENIM KISMET BI SONRAKI AYAinşallah tutar canım sonucu bildir bizlere müjde veririsn inşalalh
Ayy canim sagol ya duaya cok ihtiyacimz var hepimizinBugün uç ayların başlangıcı mubarek olsun çok dua ediyorum size canlarim
Hayirlisi olsun canmYOK CNM YA TEDAVIM YARIM KALDI BU AY HIC GELİŞMEDİ YUMOŞLAR BENIM KISMET BI SONRAKI AYA
İnsallah canimAllah razi olsun cnm çok saolasin insallah hayirli haber veririm bende
Sivilce hamilykende cikabiliyr gogus hamilykende buyuyebiliyor canim takmaCanim bende umutluydum ama sivilcem çıktı ve göğüs uçlarım büyüdü gecen sefer de böyle olmuştu ve adet oldum rabbim bu seferpozitife cevirsin insallah ama pek umudum yok açıkçası ve napicami bilmiorum
Insallah canim ya 1.de de böyle olunca diyorum gene olmadi herhaldeSivilce hamilykende cikabiliyr gogus hamilykende buyuyebiliyor canim takma
Anliyorm canim benmde bugun 8. Gunum simdilik Belirti yok denecek kadar az kasigimda hafif agri basladi ama digerindeki gibi gerilme agrisi gibi degil batiyor kasiniyor gibi bende dusunmeden edemiyorum senn gibi tuttumu tutmadimi diyeYa hep rahat olayım diyorum olmuyo cok stres oldum yahu
benimde 7.gün ama adet ağrısı gibi ağrım oluyo özellikle sabahları hatta adet oldum sanıyorum her sabahAnliyorm canim benmde bugun 8. Gunum simdilik Belirti yok denecek kadar az kasigimda hafif agri basladi ama digerindeki gibi gerilme agrisi gibi degil batiyor kasiniyor gibi bende dusunmeden edemiyorum senn gibi tuttumu tutmadimi diye
Canim o batma kasinma bende de vardi insallah tutunuyolardirAnliyorm canim benmde bugun 8. Gunum simdilik Belirti yok denecek kadar az kasigimda hafif agri basladi ama digerindeki gibi gerilme agrisi gibi degil batiyor kasiniyor gibi bende dusunmeden edemiyorum senn gibi tuttumu tutmadimi diye
İmsaAllah kızlar inşaAllah yaaCanim o batma kasinma bende de vardi insallah tutunuyolardir
Canim ilk hafta oluyo böyle seyler insallah tutunuyodurkızlar benim belim çok fena ağrıyor sağ tarafım oturuken falan sağ ayağımın üstüne basınca kasığımında ağrısı hala devam ediyo neden oluyo acaba ilaçlardanmı bebeiş mi tutundu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?