Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ebet cok erken dayanamamis yapmis arkadas neyse bir kacgune tekrar yaparsin tatlim

Eşimin zoruyla Yaptım illa yap dedi çıkmazsa Bi daha alırım dedi canım benim :))

Gunaydin arkdslar basim halen agryorrr malasef adet olamdim ama su anda hastneye dogru yola cikitik hayirli haberler olsun insllah kizlar optm sizleri

Kizlar kan verdim ogleden sonra cikcak iki doktor alttam bakti goremdiler urestusdan goremuyoruz dediler gobekten ultrasyon ile baktilar bir tensi aaa gordum gbi kese daha cok kucuk dedi belirsiz vala kanda artik helli olacak

Kizlar kan verdim ogleden sonra cikcak iki doktor alttam bakti goremdiler urestusdan goremuyoruz dediler gobekten ultrasyon ile baktilar bir tensi aaa gordum gbi kese daha cok kucuk dedi belirsiz vala kanda artik helli olacak
Hadi insaAllah Tatlim yaa bende yarin bi daha yaptiracam Allahın izniyle

Hamike isen iki haftaliktir dedi iki haftada kesenin ufak olmasi normal mi ki kan sonucunu gosterrken soracagim onu

Kızlar merhaba
Ben doktora gittim tekrardan ama değerim bu seferde beta hcg 19, progesteron 6 çıktı. Çok yükselmediği için bir sıkıntı var gibi dediler.
Beta hcg takibine devam edilecek bakalım ama doktor hamilelik için olumlu konuşmadı.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.

Hamile haberleri aldığımız arkadaşları gönülden tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Canim hayırlısı allahtan ümid kesilmez rabbim devamini getirsin insallah

Sağol tatlım umudunu kaybetme ve bol dua et.. Duamdasiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…