- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim rahat ol bence hamilesin hayirlisiyla21.gun asilamadan sonrada 13.gun oldum canim
Insallah normalde asilamdan 12.gun bitimi yani 13.gun olmustum yarin 15gun olacak hayirlisi ise olsunCanim rahat ol bence hamilesin hayirlisiyla
Kızlar 10 Nisan aşılama az önce idrar testi Yaptım negatif :))
Ayyy kiyamam ya napicaz bu canimiz eşlerimizin bide evladimiz olsa inşallah cok şükür rabbimeEşimin zoruyla Yaptım illa yap dedi çıkmazsa Bi daha alırım dedi canım benim :))
Haydi Bismillah insaAllah güzel haberler verirsin canimGunaydin arkdslar basim halen agryorrr malasef adet olamdim ama su anda hastneye dogru yola cikitik hayirli haberler olsun insllah kizlar optm sizleri
Amin canım amin insaAllah. Test yaptığım gün isteydi benim eşim isten gelirken uç tane daha almış gelmişAyyy kiyamam ya napicaz bu canimiz eşlerimizin bide evladimiz olsa inşallah cok şükür rabbime
teşekkür ederim.inşallah olur tam bır hafta oldu hala tık yok belırtı de yok.İlac bitince hemen de olabilir 15 gun sonrada
Canim hayirla gel inşallahGunaydin arkdslar basim halen agryorrr malasef adet olamdim ama su anda hastneye dogru yola cikitik hayirli haberler olsun insllah kizlar optm sizleri
Hadi insaAllah Tatlim yaa bende yarin bi daha yaptiracam Allahın izniyleKizlar kan verdim ogleden sonra cikcak iki doktor alttam bakti goremdiler urestusdan goremuyoruz dediler gobekten ultrasyon ile baktilar bir tensi aaa gordum gbi kese daha cok kucuk dedi belirsiz vala kanda artik helli olacak
Canim insallah hayirli haberler verirsin.ben adet olacagim sanki kizlarInsallah herkez hayirli haberler verir ben cok tedirginim gercekten
Canim hayırlısı allahtan ümid kesilmez rabbim devamini getirsin insallahKızlar merhaba
Ben doktora gittim tekrardan ama değerim bu seferde beta hcg 19, progesteron 6 çıktı. Çok yükselmediği için bir sıkıntı var gibi dediler.
Beta hcg takibine devam edilecek bakalım ama doktor hamilelik için olumlu konuşmadı.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.
Hamile haberleri aldığımız arkadaşları gönülden tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin canım insaAllah topik cossun içini rahat tut herşey güzel olacakInsallah herkez hayirli haberler verir ben cok tedirginim gercekten
Sağol tatlım umudunu kaybetme ve bol dua et.. Duamdasiniz..Kızlar merhaba
Ben doktora gittim tekrardan ama değerim bu seferde beta hcg 19, progesteron 6 çıktı. Çok yükselmediği için bir sıkıntı var gibi dediler.
Beta hcg takibine devam edilecek bakalım ama doktor hamilelik için olumlu konuşmadı.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.
Hamile haberleri aldığımız arkadaşları gönülden tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?