Insallah canimHilalcim, p.tesi tekrar test istedi doktorum. Ben tıp fakültesine gittiğim için zaten başka da şansım yok :)
Değerlerim yükselmiş mi ona bakıcak doktorum.
Bir de değerim yüksek olmadığı için, progesteron testi de istedi. Sanırım düşük tehdidi var mı diye...
Rabbim müjdeli haber nasip etsin hepimize inşallah.
Kixlar yarin diresksiyon sinavim var orta gobek cok yokus ik kere yokusta durus yaptoruz orasi beni cok geryor ve heycanlanyorum isin kotu tarafi yarinin adet gunume denk iki sitres bir arada of ki of acaip sitrsesliyim ya ole bole degil
Insallah adet guneme denk gelmesi cok kotu oldu ya strse yaptiCnm hayırlısıyla geçer inş yarın.
Haklisin Tatlim ama dua et sürekli bak olur mu insaAllah biseycikler olmayacak...Kixlar yarin diresksiyon sinavim var orta gobek cok yokus ik kere yokusta durus yaptoruz orasi beni cok geryor ve heycanlanyorum isin kotu tarafi yarinin adet gunume denk iki sitres bir arada of ki of acaip sitrsesliyim ya ole bole degil
Benimde fsh lh çok düşük ama ilaçsız adet olmuyorum o Yüzden sordum bende bu ay merional iğne kullandım aşılama yapıldı sonuca bir hafta var daha bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz :) birde tüp bebek denememiz var başarısız millet aşılamadan tüp bebeğe geçiyor ben tüp bebekten aşılama bu ilk aşılamam :)inş ben rahat geçiririm, benden rahim filmi istemedi doktor, problemim yumurta gelişimi olduğu için belki gerek görmemiştir ama rahim tüpleri kapalı olanlar çok sancılı geçiriyormuş, umarım sıkıntı çekmem diyorum... eşim öyle böyle strese girmiyor, aramızda da çok tartışma konusu oldu, sanki o doğuracak, baktık birbirimizi yiyoruz, doktor önceden donduralım dedi ama o da ektra ücret malesef...
inş benimkide sizinki gibi rahat geçer...
canım hipo hipo hastalığı nedir, benim fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, doktorun dediğine göre rahmim de küçük ama her ay düzenli adet oluyorum, yumurta rezervimde iyiymiş, daha önce yapılan normal takipte yumurtaların hiç gelişmedikleri görüldü o yüzden merional iğne vurunuyorum düzenli olarak doktorun 3-4 günlük sürekli gözetiminde, ona göre dozları ayarlıyor, sonra çatlatma ve normal yolla birleşme.... Annemde de varmış bu sorun sanırım, genetik ,ama diğer kız kardeşim de hiç çıkmamıştı böyle şeyler, gelip beni buldu sanırımEşim birleşme günlerinde aşırı strese girip, irite olmakta çok zorlandığı için doktor bir üst aşama , aşılamaya geçelim dedi... Hipo hipo ne inan bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim :)
Benimde fsh lh çok düşük ama ilaçsız adet olmuyorum o Yüzden sordum bende bu ay merional iğne kullandım aşılama yapıldı sonuca bir hafta var daha bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz :) birde tüp bebek denememiz var başarısız millet aşılamadan tüp bebeğe geçiyor ben tüp bebekten aşılama bu ilk aşılamam :)
yani tüm bahsettiklerin bende var tek fark ilaçsız adet olamıyorum teşhisim Hipogonadotropik HipogonadiZm Hipo Hipo da diyorlarinş ben rahat geçiririm, benden rahim filmi istemedi doktor, problemim yumurta gelişimi olduğu için belki gerek görmemiştir ama rahim tüpleri kapalı olanlar çok sancılı geçiriyormuş, umarım sıkıntı çekmem diyorum... eşim öyle böyle strese girmiyor, aramızda da çok tartışma konusu oldu, sanki o doğuracak, baktık birbirimizi yiyoruz, doktor önceden donduralım dedi ama o da ektra ücret malesef...
inş benimkide sizinki gibi rahat geçer...
canım hipo hipo hastalığı nedir, benim fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, doktorun dediğine göre rahmim de küçük ama her ay düzenli adet oluyorum, yumurta rezervimde iyiymiş, daha önce yapılan normal takipte yumurtaların hiç gelişmedikleri görüldü o yüzden merional iğne vurunuyorum düzenli olarak doktorun 3-4 günlük sürekli gözetiminde, ona göre dozları ayarlıyor, sonra çatlatma ve normal yolla birleşme.... Annemde de varmış bu sorun sanırım, genetik ,ama diğer kız kardeşim de hiç çıkmamıştı böyle şeyler, gelip beni buldu sanırımEşim birleşme günlerinde aşırı strese girip, irite olmakta çok zorlandığı için doktor bir üst aşama , aşılamaya geçelim dedi... Hipo hipo ne inan bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim :)
Insallah canim olmaz yaa sagolsin canimHaklisin Tatlim ama dua et sürekli bak olur mu insaAllah biseycikler olmayacak...
inş olumlu olur canım , merional sana kilo aldırdı mı , ilk defa duydum tüp bebekten aşılamaya geçen :)Benimde fsh lh çok düşük ama ilaçsız adet olmuyorum o Yüzden sordum bende bu ay merional iğne kullandım aşılama yapıldı sonuca bir hafta var daha bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz :) birde tüp bebek denememiz var başarısız millet aşılamadan tüp bebeğe geçiyor ben tüp bebekten aşılama bu ilk aşılamam :)
hlal yarın adet olmucan zaten tek stresin var oyuzden ondada başarılar dilerimKixlar yarin diresksiyon sinavim var orta gobek cok yokus ik kere yokusta durus yaptoruz orasi beni cok geryor ve heycanlanyorum isin kotu tarafi yarinin adet gunume denk iki sitres bir arada of ki of acaip sitrsesliyim ya ole bole degil
Benim test günü cuma ama Çarşamba yapcem
Canim olurum gibi geliyor ya sizler vala benden cok inaniyorsunuz yarin yapnayacgim canim ertesi gune kadar adetim gelmezse yaparm aksama kadar gelir die bkelrm adetimhlal yarın adet olmucan zaten tek stresin var oyuzden ondada başarılar dilerimyarın test yapıcaksın degilmi?
Sagolun arkdaslr ins atlatirim yaCnm hayırlısıyla geçer inş yarın.
Canim tedaviye baslamdn once rahim filmi cektir ve rahim filmnden sonraki ayda tedaviye basla bence sen bilirsn ama ben ozelde anestezili 400 cektirdim rahim filminidoktorum istemedi acaba gözden mi kaçırdı dicem ya da önümüzdeki ay aşılama yapacağı için belki o zaman isticektir diye düşünüyorum, ankara da anestezili 1000 tl ye çekiyorlar özelde, parası da düşündürmüyor değil, gerçi tüpler tıkalıysa aşılamanın ve tedavinin de hiç bir amacı olmayacak, neyse haftaya doktora gidip yeniden tedaviye başlayacağız , o zaman her şey netleşir diyorum...
Evet :)Kan testini mi???
Ben iki üç ay öncede menogon kullanmıştım o zman bir iki kilo almıştım şimdide Bayağı iştahımı açtı bu ilaçlar doyma hissimi kaybettim sanırım :) bundan dolayı kilo almış olabilirim yalnız karnım Bi beş aylık oldu Görenler aa hamile misin diye soruyor utanıyorum :))inş olumlu olur canım , merional sana kilo aldırdı mı , ilk defa duydum tüp bebekten aşılamaya geçen :)
Gunaydin canimGünaydın canlarrr. Güzel hayırlı bereketli mutlu bir hafta sonu olsun ibsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?