Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim

Kixlar yarin diresksiyon sinavim var orta gobek cok yokus ik kere yokusta durus yaptoruz orasi beni cok geryor ve heycanlanyorum isin kotu tarafi yarinin adet gunume denk iki sitres bir arada of ki of acaip sitrsesliyim ya ole bole degil

Kixlar yarin diresksiyon sinavim var orta gobek cok yokus ik kere yokusta durus yaptoruz orasi beni cok geryor ve heycanlanyorum isin kotu tarafi yarinin adet gunume denk iki sitres bir arada of ki of acaip sitrsesliyim ya ole bole degil

Cnm hayırlısıyla geçer inş yarın.

Haklisin Tatlim ama dua et sürekli bak olur mu insaAllah biseycikler olmayacak...

Benimde fsh lh çok düşük ama ilaçsız adet olmuyorum o Yüzden sordum bende bu ay merional iğne kullandım aşılama yapıldı sonuca bir hafta var daha bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz :) birde tüp bebek denememiz var başarısız millet aşılamadan tüp bebeğe geçiyor ben tüp bebekten aşılama bu ilk aşılamam :)

yani tüm bahsettiklerin bende var tek fark ilaçsız adet olamıyorum teşhisim Hipogonadotropik HipogonadiZm Hipo Hipo da diyorlar

inş olumlu olur canım , merional sana kilo aldırdı mı , ilk defa duydum tüp bebekten aşılamaya geçen :)

hlal yarın adet olmucan zaten tek stresin var oyuzden ondada başarılar dilerimyarın test yapıcaksın degilmi?

hlal yarın adet olmucan zaten tek stresin var oyuzden ondada başarılar dilerimyarın test yapıcaksın degilmi?
Canim olurum gibi geliyor ya sizler vala benden cok inaniyorsunuz yarin yapnayacgim canim ertesi gune kadar adetim gelmezse yaparm aksama kadar gelir die bkelrm adetim

Canim tedaviye baslamdn once rahim filmi cektir ve rahim filmnden sonraki ayda tedaviye basla bence sen bilirsn ama ben ozelde anestezili 400 cektirdim rahim filmini

inş olumlu olur canım , merional sana kilo aldırdı mı , ilk defa duydum tüp bebekten aşılamaya geçen :)
Ben iki üç ay öncede menogon kullanmıştım o zman bir iki kilo almıştım şimdide Bayağı iştahımı açtı bu ilaçlar doyma hissimi kaybettim sanırım :) bundan dolayı kilo almış olabilirim yalnız karnım Bi beş aylık oldu Görenler aa hamile misin diye soruyor utanıyorum :))

Günaydın kızlar

Yepyeni tertemiz bir gün...
Bugün bol bol şükrederek ve umut ederek güne başlayalım.

Ve dua edelim Rabbimize içimizden gele gele... İnşallah dualarımızın kabul olduğu günler çok yakındır canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…