- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 38
valla bayram rezil oldu ya anlıyamıyorumki bu nedir neden oluyocanim ya ins hirsey olmayak sen adet ki goruyosun nedir anlamyorum aa dogacak bebegin merak etme sen
Canım çok az kaldı sagliklica kucagimiza alacağız inşallah peki kendini yorunca mi oluyor kanama doktor ne diyor sebebi olarakBenim yine kanamam var kizlar psikolojim alt üst oldu
canim ben kayinvalidem esimi dogurana kadar hep kanamalari olmus kadin artik dogal karilams bunu yan her kanama dusuk filan demek diyl bazi kadin vucudu boyledir yani gelen kan bebekle ilgili diyl kadinin kendi vucudu ile ildigli olurvalla bayram rezil oldu ya anlıyamıyorumki bu nedir neden oluyo
Canim allah yardimcin olsun rabbim insaallah sağ salim kucağına almayi nasip edecek merak etmeBenim yine kanamam var kizlar psikolojim alt üst oldu
hiçbişi görünmüo ultrasnda yaCanım çok az kaldı sagliklica kucagimiza alacağız inşallah peki kendini yorunca mi oluyor kanama doktor ne diyor sebebi olarak
inşallah cnm inşallahCanim allah yardimcin olsun rabbim insaallah sağ salim kucağına almayi nasip edecek merak etme
cani iyimidin doktora gitdin mi?Korkuyorm valla canm yok gelenm gidenm gelirsede valla kusura bakmasinlar hic bisey ebbegmden onemli degil
Gittim canm dun sukur kesr gorundu 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi dr ama sol yunurtalgimda tedavi sirasinda buyuyen yumurtalardan birisi kist yapmis 8 cm patlamasindan korkuyorz keseye sevinemedim bile kistten korkumdancani iyimidin doktora gitdin mi?
peki kist icin tedavi munkun mu belkide kendisi sovrulur bitanem sen dua et Allaha bebisin kalp atisin duyasin 2 hafta sonraGittim canm dun sukur kesr gorundu 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi dr ama sol yunurtalgimda tedavi sirasinda buyuyen yumurtalardan birisi kist yapmis 8 cm patlamasindan korkuyorz keseye sevinemedim bile kistten korkumdan
Bişi olmaz tatlım artık kalp atışını da duy sonrasında ohhh bekle 8 ayını geçsin die demiştik bu sefer olacak die bak çok şükür devam etti:) bu artık büyüdü diğer gebeliklerin daha küçük düştü herlade die hatırlıom ben ama atlattın bak o stres olduğun günleri :)Gittim canm dun sukur kesr gorundu 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi dr ama sol yunurtalgimda tedavi sirasinda buyuyen yumurtalardan birisi kist yapmis 8 cm patlamasindan korkuyorz keseye sevinemedim bile kistten korkumdan
Evet canm digerlernde kese gorulmeden dustu ama iste sevincim kursagimda kaldi kist yuzundrn insallah geriler 15 gun sonra kontrolum var insallah gerilemia olur kist gittigimde ve kalp atisi duyulurBişi olmaz tatlım artık kalp atışını da duy sonrasında ohhh bekle 8 ayını geçsin die demiştik bu sefer olacak die bak çok şükür devam etti:) bu artık büyüdü diğer gebeliklerin daha küçük düştü herlade die hatırlıom ben ama atlattın bak o stres olduğun günleri :)
İnsallah Kendisi kaybolur canim gebelklle beraber oda takip edilecek gebe olmasam dogunkontrol hapi kullanacktm kist icin ama gebe oldigum icin takip edilecek kucilme yada buyume varmi diye bakilcak patlamadigi surece allah korusun mudahale edilmeyecek patlarsa ameliyat dr bebege zarar gelmez iki durumdada dedi ama yinedr riskli hem bebek hem yunurtalkilarim acisindanpeki kist icin tedavi munkun mu belkide kendisi sovrulur bitanem sen dua et Allaha bebisin kalp atisin duyasin 2 hafta sonra
Stres yok tamam artık ozaman bu iş, kalp atışını duyacaksın merak etme. Gerçekten bi daha bu kist işini düşündüğünü, araştırdığını , forumlrda filan bu konuyla ilgili araştımalar yapıp bu konuyla daha fazla kafanı kurcalamanı istemiom bak tamam mı olumsuzluğu çağırma , bakma bunla ilgili bişiye unut yani , ondan bişi olmaz sıkma boşyere canını bebeğinide stresinle yorma annesi bırak rahat rahat büyüsün içerde. Allahın izniyle kavuşacaksın ona uğraşma böle şeylerle şimdi söz ver bakim:)Evet canm digerlernde kese gorulmeden dustu ama iste sevincim kursagimda kaldi kist yuzundrn insallah geriler 15 gun sonra kontrolum var insallah gerilemia olur kist gittigimde ve kalp atisi duyulur
Elimde degi canm kaygilanmamak hem bebek icin hemde yumurtalik tup vs organlarim icim endise duyiuormStres yok tamam artık ozaman bu iş, kalp atışını duyacaksın merak etme. Gerçekten bi daha bu kist işini düşündüğünü, araştırdığını , forumlrda filan bu konuyla ilgili araştımalar yapıp bu konuyla daha fazla kafanı kurcalamanı istemiom bak tamam mı olumsuzluğu çağırma , bakma bunla ilgili bişiye unut yani , ondan bişi olmaz sıkma boşyere canını bebeğinide stresinle yorma annesi bırak rahat rahat büyüsün içerde. Allahın izniyle kavuşacaksın ona uğraşma böle şeylerle şimdi söz ver bakim:)
Canım sen endişelensende endişelenmesende herşey olacağına varacak zaten..Yaşanacak herşey alnımızda yazıyor.Allahın izniyle bu kadar büyüüyen bebeğin 8 ay sonra kollarında olacak.Elinde olmayan şeyler için stres yapıp onu yorma , rahat bırak artık kendini onu da rahat bırak . Zaten doktor takiplerinde o bakacak ters giden bişiler olursa sölicektir. Şuan senlik bi durum yok yani yapabileceğin bişi yok bari stres yapıp başka problemler çıkarma bu süreçte.Tüm rahatsızlıkların başlıca sebeplerinden biri stres.Bak ben herşey normalken bu sebeple hamile kalamıyorum.Nelere etken yani.Sen çok şükür bin şükür karnında yavrunu taşıyorsun artık ve gerçketen çok inanıyorum onu kucağına alacağına.Sen şimdi onu bunu bırakta kızçeye bi isim düşün, odası ne renk olcak filan bunlara kafa yor:)Elimde degi canm kaygilanmamak hem bebek icin hemde yumurtalik tup vs organlarim icim endise duyiuorm