Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa

kuzum ben mesela yarın 11.30-12.00 arası gitcem aşılamam o saatte olcak eşim sabah 9 da gidip örnek vericek sizden aldıktan sonra bi işlemden geçiyo ya belki ondan beklemişsinizdir
Canim bwnm esimde 9 da verdi 12 ye dogru ornegi aldik dr gec geldi sperm tupuyle 40 45 dk kadar bekledim ondan korkyrm

yok tutar inş bugün olur yarın olur ben de aynı şekilde yaptım ağrım olmadı ama psikolojik yoruldum sanırım
Canim ben tutacagina cok inaniyordum 5 yumurtam vardi cunku ama dr gec geldi spermler olmemistir insallah

Kizlar sanirim yanlis anlasildim sormak istedigim spermler hazirlandiktan ve teslim alindiktan kac dk sonra asilamaniz yapildi

Kizlar sanirim yanlis anlasildim sormak istedigim spermler hazirlandiktan ve teslim alindiktan kac dk sonra asilamaniz yapildi
Ben masaya yattim ole verdiler elime hemen yapildi onceki asilamamda da verdiler avucunun icine dogru tut deyip 5dakika icinde yapldi

Ben masaya yattim ole verdiler elime hemen yapildi onceki asilamamda da verdiler avucunun icine dogru tut deyip 5dakika icinde yapldi
Benmkinde ilkinde 15 dk icinde yapilmisti busfer cok bekletti dr cok canm skldi dr tutmazsa sirf buyuzden tutmaz butun hayallerim yikildi tutacagindan cok umutluydun ama artik umutlu degilim

Benmkinde ilkinde 15 dk icinde yapilmisti busfer cok bekletti dr cok canm skldi dr tutmazsa sirf buyuzden tutmaz butun hayallerim yikildi tutacagindan cok umutluydun ama artik umutlu degilim
Canim ole dusunme lutfen doktorlr bence zamanini biliyorlrdir ya

Canim ole dusunme lutfen doktorlr bence zamanini biliyorlrdir ya
Doktorum iyidir normalde ama bukez cok sinirlendim gec gelmesine hasta muayenesine devm etti 12 40 oldu ancak gelebildi tutmazsa onun yuzunden

Canım masaya yattım adımın yazıldığı şeyi gösterdiler beş dakika sonra doktorum gelip aşılamamı yapti

Canım masaya yattım adımın yazıldığı şeyi gösterdiler beş dakika sonra doktorum gelip aşılamamı yapti
Aklima takilan tek nokta bu ya spermler asilama gec yapuldigu icin olduyse tutmazsa dr sorumlu budurmdan cok kzgnm

Yok yok sıkıntı yapma onlar doktorun gelene kadar muhafaza ediyorlar zaten... Birşey olmamıştır insaAllah beş tane yumurtan iyi ya insaAllah tutar benimde iki tane biri sağda diğeri solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…