• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlar sabah testi yenileyim dedim ama bu sefer cikmadi nasil oldu bende anlamadim var gbi ama sanki hayalet cizgi kivaminda acaba bekleyince mi cikacak vala bisi anlamadim

Yani dun birda aksam yaomstm bunu sabah idrari ile yaptm tutmadi demekki belkide digeri bozuktu hangisi digru anlayamamdim gercekten ben

umarin dis gebrlik falan degikdir kizlar bendeki
Canim her testin duyarliligi ayni degil ki kan testini bekle bence korkma ayrica dia gebelikte olsa kan degerlerin artar yani testte cikar allah korusub aklina en kotuyu getirme lutfen

Dunki cok belliydi bugun birde sabah idrarin ile yaptm degerlerim dusuyorda olabilir belkide dedigin gibi bunda cikmadi ama pozitif olanda dogru olmayablr kasigim belim agryor bugunde
20150906_114647.jpg

Dunki cok belliydi bugun birde sabah idrarin ile yaptm degerlerim dusuyorda olabilir belkide dedigin gibi bunda cikmadi ama pozitif olanda dogru olmayablr kasigim belim agryor bugunde Eki Görüntüle 1625179
Bilemedimki canim baska test yap istersen yada kan testini bekle idrar sizintisi gibi cikmis sanki bu test

Evet bekleyecz mecbur eczane acik olsa bir tanedaha alirdim da iste simdi ugrattmam adami eczane ara die

Back