Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim her testin duyarliligi ayni degil ki kan testini bekle bence korkma ayrica dia gebelikte olsa kan degerlerin artar yani testte cikar allah korusub aklina en kotuyu getirme lutfenumarin dis gebrlik falan degikdir kizlar bendeki
Bence dunki test baya netti belki bugunkinin duyarliligi dusuktur strese girmemeye calis allah buyuk canimGoruyormusu canim sualp27 hevesim kursagimda kaldi vala
Bugunkinde degisik bisiler olmus atayim cekeyimde durBence dunki test baya netti belki bugunkinin duyarliligi dusuktur strese girmemeye calis allah buyuk canim
Bilemedimki canim baska test yap istersen yada kan testini bekle idrar sizintisi gibi cikmis sanki bu testDunki cok belliydi bugun birde sabah idrarin ile yaptm degerlerim dusuyorda olabilir belkide dedigin gibi bunda cikmadi ama pozitif olanda dogru olmayablr kasigim belim agryor bugunde Eki Görüntüle 1625179
Evet sari sari demi kotu duruyor nie ole ildu ki ya anlamadim valaBilemedimki canim baska test yap istersen yada kan testini bekle idrar sizintisi gibi cikmis sanki bu test
Bugun pazara eczanler kapali alamam da adet gunu beklerm olmzsa ne yapayimBilemedimki canim baska test yap istersen yada kan testini bekle idrar sizintisi gibi cikmis sanki bu test
Bende anlamadim ki canim idrar testini yenile yada kan testini bekleEvet sari sari demi kotu duruyor nie ole ildu ki ya anlamadim vala
Hayirlisi canim insallah pozitiftirHangisi digru hangisi yanlis bilemedim vala kafam karisti yahu neyse hayrlisi Allahtan
Bekle canin ozAman pazartesiyo hayrlsii olsun insallah canim senin kac yum vardi canmEvet bekleyecz mecbur eczane acik olsa bir tanedaha alirdim da iste simdi ugrattmam adami eczane ara die
Iki taneydi canimBekle canin ozAman pazartesiyo hayrlsii olsun insallah canim senin kac yum vardi canm