• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yani 1 kisi bilgi vermedi su başliğa 2 kere yazdim . Tesekkurler
Canım özelinde işleyişi nasıl bilmyorum ama devlette 1 yılı geçtikten sonra direk asilama yapılabilir sen Kliment kullanmasını sanrm ozaman kan 5 eşlerin falan herseyin tamamdır demi.simdi ben sana baştan izah edeyim benimde iki ay sonra benimde iki yıl oldu gidip hormon için kan veriyorsun ultrason giriyorsun sonra hsg istemi yapıyor doktor onun için gün veriyor adetin tamamen bitince gidip hangi çekiniyor sonra adetin in ilk gününden itibaren sayıp 21.günü kanını veriyorsun onunda sonucu çıkınca smear testi yapanlara yanyana erken teşhis için iyi verenlerin heh sonucun aynı gün çıkıyor doktor asilama ya yönlendiriyor adetin in 2 veya 3.gunu gidiyorsun doktora yine ilaç yada iğne senin rahatsızlığını göre yumurtanın uyarmak için tedavi veriyor beş gün kullanıp iki gün ara veriyorsun sonra gidiyorsun yumurtaların yeteri büyüklüğe geldiyse doktorun çatlatma iğnesinden yazıyor öğün gece vurulur bir gün daha bekletip sonraki gün asilama yorgun bukadar devlette bu işlem için sadece 4 tl odyorsun

Yani 1 kisi bilgi vermedi su başliğa 2 kere yazdim . Tesekkurler

Ben özelde yaptırdım aşılamayı.İlaçları ve çatlatma iğnesini devlet ödedi ama.Aşılamaya 750 TL verdim. Çatlatma iğnesini vurunduktan 36 saat sonra doktor aşılamayı yapıyor.Aşılama günü eşinin spermleri alınıyor ve bir saat içinde sana enjekte ediliyor

Ben özelde yaptırdım aşılamayı.İlaçları ve çatlatma iğnesini devlet ödedi ama.Aşılamaya 750 TL verdim. Çatlatma iğnesini vurunduktan 36 saat sonra doktor aşılamayı yapıyor.Aşılama günü eşinin spermleri alınıyor ve bir saat içinde sana enjekte ediliyor
Tesekkur ederim. Sonuc aldin mi bilmiyorum ama insallah hayirli haber alirsin :)

A
Hllal arkadasim çok tesekkur ederim. Peki eş ne zaman gidiyir sperm vermeye?
Aaa pardon onu anlamışım asilama yapılacağı gün aynı gün gidiyorsunuz eşimle esine sprem örneğini veriyor sonra sizi çağırıyor bir müddet sonra aynı gün asilama olyor

Allah bilir tabi ama canım geçen ayda ve her ay mutlaka bole.olur benim vücudum halsizlik sabahları bole zor kalkar göğüsleri şişer ve hiç günüm geçmeden adet olurum tabi inş olmamda
Iins bu ay öyle olmayacak cunku bu ay bi ozelligin var ozellikle transfer edilen tertemiz spermcikler var di mi ins bu ayki belirtilermiz hep baska seyden dolay olacak o sey kirmizi olmayacak :KK8::KK8::KK8::KK8::KK6::KK6::KK6: ama olsa da ne yapalim ölelim mi ben de bole konusuyorum ama benim halimi bi gorseniz :KK17: merak icindeyim isten de izin aldim dinleneyim die vakit de gecmiyor :KK17: bugun bi akinti geldi sicak o kadar kotu oldum ki tm dedim oldum gitti bitti öldüm bittim yigildim kaldim wc gidemedim ayaklarim tutmadi cok sukur o degilmis olswydi ne yapardim bilmiyorum anladim ki hazir degilim :KK42:

Sabah hic olmasa ya az da olsa icimde umudum var off off:KK42: Kizlar nolur bana da dua edin ismim esra ismen ederseniz cok sevinirim. :KK36:
Esracim ben dua ettim allah yuzumuze vakar ins ben de senden 4 gozle haber bekliyorum ins rabbim buyuk el basir ismiyle basiretimizi bu yolda acar ins

Iins bu ay öyle olmayacak cunku bu ay bi ozelligin var ozellikle transfer edilen tertemiz spermcikler var di mi ins bu ayki belirtilermiz hep baska seyden dolay olacak o sey kirmizi olmayacak :KK8::KK8::KK8::KK8::KK6::KK6::KK6: ama olsa da ne yapalim ölelim mi ben de bole konusuyorum ama benim halimi bi gorseniz :KK17: merak icindeyim isten de izin aldim dinleneyim die vakit de gecmiyor :KK17: bugun bi akinti geldi sicak o kadar kotu oldum ki tm dedim oldum gitti bitti öldüm bittim yigildim kaldim wc gidemedim ayaklarim tutmadi cok sukur o degilmis olswydi ne yapardim bilmiyorum anladim ki hazir degilim :KK42:
Allah insallah hepimizin yuzunu guldurur kendimizi kotuye hazirliyoruz desekte aslinda hazirlamiyoruz bende cok uzulurum biliyorum ama icimden bir yandan rahat elimden geleni yapiyor asilama gunlerdir gece gunduz dua ediyorum kul olarak elimden daha fazlasi gelmiyor gerisi rabbime kalmis. Isin Allaha kalmissa olmus bil denir ya insallah hayirlidir bebeklerimizin olmasi insallah burda bagira cagira guzel haberler veririz birbirimize

Esracim ben dua ettim allah yuzumuze vakar ins ben de senden 4 gozle haber bekliyorum ins rabbim buyuk el basir ismiyle basiretimizi bu yolda acar ins
Insallah canim insallah ailemede soyleyemedim uzulmesinler o yuzden onlardan da dua isteyemiyorum sadece siz biliyorsuz insallah birbirimiz icin ettigimiz dualar kabul olur

Allah insallah hepimizin yuzunu guldurur kendimizi kotuye hazirliyoruz desekte aslinda hazirlamiyoruz bende cok uzulurum biliyorum ama icimden bir yandan rahat elimden geleni yapiyor asilama gunlerdir gece gunduz dua ediyorum kul olarak elimden daha fazlasi gelmiyor gerisi rabbime kalmis. Isin Allaha kalmissa olmus bil denir ya insallah hayirlidir bebeklerimizin olmasi insallah burda bagira cagira guzel haberler veririz birbirimize
amiiinnn

Insallah canim insallah ailemede soyleyemedim uzulmesinler o yuzden onlardan da dua isteyemiyorum sadece siz biliyorsuz insallah birbirimiz icin ettigimiz dualar kabul olur
Aynen biliyor musun tedavimden kimselerin haberi yok uzulmesinler die kimseye diyemedim esim ve ben baska kimsenin haberi yok garip gibi tedavi gordum allahim biliyor ins bu gaberle bari bi nebze yuzumuzu guldursun elimi attigim dal kurudu tukendim ben artik

Back