• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen biliyor musun tedavimden kimselerin haberi yok uzulmesinler die kimseye diyemedim esim ve ben baska kimsenin haberi yok garip gibi tedavi gordum allahim biliyor ins bu gaberle bari bi nebze yuzumuzu guldursun elimi attigim dal kurudu tukendim ben artik
Oyle canim zor buluyoruz daha degerli olacak elbet rabbimin vardir bi bildigi ama sonuc olumsuz olursa kendi kendime diyorum kimin omzunda agliyacam allah razi olsun esim hep destek ama yarin gece calisiyor yalniz olacam yani. sadece sabir istiyorum rabbimden biz de o ayaginin alti cennet denilen anneler oluruz insallah insallah bizimde bir gun anneler gunumuz olur aminnn

Listeye benide eklermisiniz 14 nisanda aşılamam olacak
Canim telden tam duzenleme yapamiyorum leptobumda sorun var 2 gundur listeyi duzenlersem eklerim mutlaka hakkiniDa hayirlisi benmkde bu sabah saat 11 de bakalim hayirlisi

Arkadaslar benim sabah asilamam var dua edin lutfen ben telden giriyorm suan leptobmda problem var 2 gundur benim yerime listeyi duzenlecek olan arkadas varsa duzenlesin lutfen telden cok zor oluyor asilamadan sonra ben surekli yatarim cunku riskli oluyor benm gebeliklerim bu sefer kucagimiza aliriz insallah hepinizden hayirli haber bekliyorum herkes pozitif yazar insallah

Oyle canim zor buluyoruz daha degerli olacak elbet rabbimin vardir bi bildigi ama sonuc olumsuz olursa kendi kendime diyorum kimin omzunda agliyacam allah razi olsun esim hep destek ama yarin gece calisiyor yalniz olacam yani. sadece sabir istiyorum rabbimden biz de o ayaginin alti cennet denilen anneler oluruz insallah insallah bizimde bir gun anneler gunumuz olur aminnn
Hayirli haber verirsn insallah mutluluktan aglarsin olumsuz bir durumda hepimiz uzuluyoruz anliyorum ama herseyin hayirlisi kk da tanidigim bebegi olmasini cok isteyen bir arkadasin dogumda oldugunu ogrendim 2 gundur kendimde degilm olumlu dunya hayirlisi diyelim herseyin

mrb kızlar kimse yok mu ben bugün de test yaptım yine tek çizgi bu çifti göremeyecek miyim ben yavvv 11 gün oldu kan testini çarşamba yaptıracağım o zaman da çıkmazsa yuh artık umudum kalmayacak ilacım da bitti bugün bakalım bizi neler bekliyor allah ım bunda bari yüzüm gülse yaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
15. Gunu testim silikti umutlu ol

Iins bu ay öyle olmayacak cunku bu ay bi ozelligin var ozellikle transfer edilen tertemiz spermcikler var di mi ins bu ayki belirtilermiz hep baska seyden dolay olacak o sey kirmizi olmayacak :KK8::KK8::KK8::KK8::KK6::KK6::KK6: ama olsa da ne yapalim ölelim mi ben de bole konusuyorum ama benim halimi bi gorseniz :KK17: merak icindeyim isten de izin aldim dinleneyim die vakit de gecmiyor :KK17: bugun bi akinti geldi sicak o kadar kotu oldum ki tm dedim oldum gitti bitti öldüm bittim yigildim kaldim wc gidemedim ayaklarim tutmadi cok sukur o degilmis olswydi ne yapardim bilmiyorum anladim ki hazir degilim :KK42:
Canım ben geçen ayda asilama oldun zaten benim ilk aşılamam degil

testi saglik ocaginda yaptiriyorum eger gebelik olursa doktora gidecem yoksa adet olunca giderim. Kan verdim simdi ama saglik ocaginda sonuc yarin iki gibi belli oluyormus insallah hayirli guzel sonuclar olur

Ama ogleden sonra mi c
Canım ben geçen ayda asilama oldun zaten benim ilk aşılamam degil
olsun canım ya daha iyi değil mi şansın 2 kat artmış bize yol ne kadar ilerlememiz gerekiyorsa gideceğiz mecbur allah biliyor o görüyor demekki sınavımız böyle napalım

testi saglik ocaginda yaptiriyorum eger gebelik olursa doktora gidecem yoksa adet olunca giderim. Kan verdim simdi ama saglik ocaginda sonuc yarin iki gibi belli oluyormus insallah hayirli guzel sonuclar olur
ya dün ben sana diyecektim de heralde bildiğin vardır sordun die demedim ben çok yaptırmıştım test diğer gün öğleden sonra çıkıyor adet geciktikçe gitmiştim kan vermeye ama sitresten oldu hep inş güzel sonuç alırsın

ya dün ben sana diyecektim de heralde bildiğin vardır sordun die demedim ben çok yaptırmıştım test diğer gün öğleden sonra çıkıyor adet geciktikçe gitmiştim kan vermeye ama sitresten oldu hep inş güzel sonuç alırsın
peki sana dediler mi varsa çıkar die erken falan diyen oldu mu test için aceba ben de yarın mı versem kanı yarın 13. günüm senin de bugün 13 olması lazım ne diyorsun esra

Arkadaslar benim sabah asilamam var dua edin lutfen ben telden giriyorm suan leptobmda problem var 2 gundur benim yerime listeyi duzenlecek olan arkadas varsa duzenlesin lutfen telden cok zor oluyor asilamadan sonra ben surekli yatarim cunku riskli oluyor benm gebeliklerim bu sefer kucagimiza aliriz insallah hepinizden hayirli haber bekliyorum herkes pozitif yazar insallah
hadi hayırlısı yeni gördüm ben msjı sanırım 12-1 civarlarında olacaksın gece olduğunu hatırlıyorum çatlatmayı allah yardımcın olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsın bol bol el fettah ismini zikret allah a isimleriyle yalvaralım inş

Gogus agrisi ilk gebeligimde vardi 2.cide olmadi agri falan tamamen degisen bir durum takilmayin belirulete
Tweeety asilaman hayirli olur ins senin diger asilamanda gogus agrin olms ya ne zaman basldi acaba hatirliyormusun yani adetine yakinmyid yoksa asilamdan hemen sonrami sisip goguslern agridi

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 5 tane yumurtam gelişmiş 18 mm hepside
sağ 3 solda 2 tane ilk aşılamamda tek yumurtayla tutmustu dr riskli dedi ama aşılamam olacak pazaretsi günü 5i birdende tutabilirmiş
ben tutmasından değilde öncekiler gibi düşmesindne korkuyorum lütfen dualarınaz ihtycam var dündne beri yumurtlama akıntım geliyor yarın gece ovitrelle vuruncam pazrtesi öğleye doğru aşıalamm olacak ismim cansu lütfen dua edin bana arkadaşlar ben hepinize ediyorum hayırlısıyla tutar aşılamalarnz kucaklarınıza alırsınz inşallah

canm ben,m inşallah bebişin sana tutunur dualarımdasın benimde çarşamba günü olcak aşılamam bugün gittim 2 yane yumurtam var sağda soldakiler küçük rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah çarşamba gübü de ben dualarınızı bekliyorum....

Yok ya ertesi gun oldugunu bilmiyordum oraya gidince ogrendim canim bir gun once bir gun sonra fark etmez dedim sonra zaten yarin da tlfnla ogrenecem sonucu insallah guzel guzel haberler aliriz

peki sana dediler mi varsa çıkar die erken falan diyen oldu mu test için aceba ben de yarın mı versem kanı yarın 13. günüm senin de bugün 13 olması lazım ne diyorsun esra
Canim bana doktor 12. Gunu yap dedi hafta sonuna geldigi icin bir gun sonra bugun gittim yine ertesi gune kaldi sonuc bunda da var bir hayir rabbim biraz daha mi gec uzul diyor anlamadim:KK48:

Canim bana doktor 12. Gunu yap dedi hafta sonuna geldigi icin bir gun sonra bugun gittim yine ertesi gune kaldi sonuc bunda da var bir hayir rabbim biraz daha mi gec uzul diyor anlamadim:KK48:
Canim herhangi bir belirtin var mi karin kasik gogus agrisi sislik filan

Back