• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebek icin herseye katlaniyoruz iste canim insallah emeklerin bosa gitmez. hayirlisiyla saglikli sihatli bebislerimiz olur
İnsallah amin cani m evet herseye katlanuyoruz allahim emeklerimizin karsiligini verir insallah

Benimde göğüsleri sisteme hafif hafif agray başladı bu adetin gelmeye başlığını bana bildiriyor Sanem bu seferde tutmadı
Gogus agrisi gebeliktede oluyur canim gebelk belirtileri ve adet belirtileri ayni neredeyse umutsz olma

Gogus agrisi gebeliktede oluyur canim gebelk belirtileri ve adet belirtileri ayni neredeyse umutsz olma
Ama gebelikte aşılamadan hemen sonra başlıyor benim adete yakın 4 5 gün kala başladı hani okul. Çoğunun aşılamadan bir kaç gün sonra olmuş hamile olanların

Ne alakası var herkeze göğüs ağrısı olacak dir bişey bende göğüs ağrısı adet zamanına yakın adet öncesi belirti olduğu için söyledim herkezin hamile iken göğüsleri ayrıca die bir kaide yok ki ama ben adet olacağını bu şekilde anlıyorum demek istiyorum senin olmadığın anlamına gelmez yani

mrb kızlar kimse yok mu ben bugün de test yaptım yine tek çizgi bu çifti göremeyecek miyim ben yavvv 11 gün oldu kan testini çarşamba yaptıracağım o zaman da çıkmazsa yuh artık umudum kalmayacak ilacım da bitti bugün bakalım bizi neler bekliyor allah ım bunda bari yüzüm gülse yaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ne alakası var herkeze göğüs ağrısı olacak dir bişey bende göğüs ağrısı adet zamanına yakın adet öncesi belirti olduğu için söyledim herkezin hamile iken göğüsleri ayrıca die bir kaide yok ki ama ben adet olacağını bu şekilde anlıyorum demek istiyorum senin olmadığın anlamına gelmez yani
umutsuzuz ya sebep arıyoruz ....başım mı ağrıdı ne tutmadı tutmadı kesin tutmadı :KK20: başka şeylerle uğraşmak gerek evde de vakit geçmior yaa off :KK69:

mrb kızlar kimse yok mu ben bugün de test yaptım yine tek çizgi bu çifti göremeyecek miyim ben yavvv 11 gün oldu kan testini çarşamba yaptıracağım o zaman da çıkmazsa yuh artık umudum kalmayacak ilacım da bitti bugün bakalım bizi neler bekliyor allah ım bunda bari yüzüm gülse yaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Cnm ümitsizliğe kapılma.Çarşambayı bekle.Zaten idrar testlerine pek güven olmuyor.Çarşamba kan testini yaptır ;)

Insallah guzel sonuclar aliriz canim. Bende yarin yaptiracam kan testi heyecanliyim olumsuz olursa süreci sar basa ayni stresi bir daha yasa off korkuyorum yaaaa:KK17::KK17::KK17:

İyide bu agresif tavrın neden anlıyamadım.çoğu hamilenin aşılamadan bikac gün sonra başlamış demene istinaden söyledim.milletle kendimizi kiyaslioz haliyle.tabiki bende biliyorum yoksa herkesin aynı şeyler yasamayacagini.hepimiz biraz stresli ve gerginiz sanırım inşallah olumlu sonuçlar alıp atlaticaz bugünleri.

İyide bu agresif tavrın neden anlıyamadım.çoğu hamilenin aşılamadan bikac gün sonra başlamış demene istinaden söyledim.milletle kendimizi kiyaslioz haliyle.tabiki bende biliyorum yoksa herkesin aynı şeyler yasamayacagini.hepimiz biraz stresli ve gerginiz sanırım inşallah olumlu sonuçlar alıp atlaticaz bugünleri.
Gayet normal bir şekilde yazdım Mimiklerinmizi ve surat ifadelerimizi göremediğimiz için sanrm sen öle algıladin yoksa burda agrisiflik bir durum yok ki guzelce anlattim izah ettim sanırım yanlış anladın

umutsuzuz ya sebep arıyoruz ....başım mı ağrıdı ne tutmadı tutmadı kesin tutmadı :KK20: başka şeylerle uğraşmak gerek evde de vakit geçmior yaa off :KK69:
Allah bilir tabi ama canım geçen ayda ve her ay mutlaka bole.olur benim vücudum halsizlik sabahları bole zor kalkar göğüsleri şişer ve hiç günüm geçmeden adet olurum tabi inş olmamda

Back