• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm senin yine menogonla erken büyümüş bu yönden şanslısın.Ben menogon kullandığımda 18 iğneyle büyümüştü.Yumurtalar baya dirençli.Menogonla kendimiz denemiştik olmadı.Sonra Gonal-f e geçtik.Bu iğne daha etkili oldu ve 2 seferdir gonal-f kullanıp aşılama deniyoruz.Benim doktorum da aşılamanın ertesi günü önerdi ilişkiyi.Sonrası serbest dedi ama en azından bir hafta gün aşırı deneyelim diye düşünüyorum.Bu arada merak ettim ovitrelleyi neden koldan vurdurdu ki.Ben göbekten vurunuyorum ovitrelleyi
MEnogonla evet dr da soyledi cok guzel cevap aldik dedi ama iste sonuc onemli bakacaz attik mi yine yumurtalari

ben druma hayatta bu igneyi verme sunu ver diyemem sonucta menogon pahali esdegerleri varmis 30 tl duymustum ama boynumu buktum dr ne derse aldim dr jas ici olsun yeter dedi koldan vurul dedi hemsire de gobekten dedi ama ben dr dedi diyince tm dedi vurdu zaten gobekten vurulamazdim heralde :KK43:

Cnm menogon gonal-f den ucuz.Menogon 250 TL,Gonal-f normalde 340 TL.Raporla uyguna geliyor gerçi.İlk kez iğne kullanıyorsan menogonla başlaması normal.Ben de ilk menogon kullanmıştım.Bu arada netten baktım ovitrelleyi koldan vuranlar da varmış.Ama bende göbekten oldu.

Cnm menogon gonal-f den ucuz.Menogon 250 TL,Gonal-f normalde 340 TL.Raporla uyguna geliyor gerçi.İlk kez iğne kullanıyorsan menogonla başlaması normal.Ben de ilk menogon kullanmıştım.Bu arada netten baktım ovitrelleyi koldan vuranlar da varmış.Ama bende göbekten oldu.
kızlar bu iğneler ne için oluyo? Tek bikez mi kullanilio ayda çünku deli paraymış ya bunlar

kızlar bu iğneler ne için oluyo? Tek bikez mi kullanilio ayda çünku deli paraymış ya bunlar[/QUOT

loveandhope senin yumurta büyümende problem yoksa iğneye gerek yoktur.Bizde pko olduğundan yumurtalar uyarılmadan büyümüyor.Klomen hap da büyütmeyince bu iğnelerle büyütüyorlar ;)

kızlar bu iğneler ne için oluyo? Tek bikez mi kullanilio ayda çünku deli paraymış ya bunlar

loveandhope senin yumurta büyümende problem yoksa iğneye gerek yoktur.Bizde pko olduğundan yumurtalar uyarılmadan büyümüyor.Klomen hap da büyütmeyince bu iğnelerle büyütüyorlar :KK66:

listeye beni de ekle tatlım 7 nisan:KK66: of günler çok çok zor geciyo:KK43: inşallah hayırlı haberler gelir bi an önce moral lazım moral:KK43:
Canim telden giriyorum duzenleme yapamuyorum suan en kisa zamanda leptotan girip duzeltirim asilamn tutar insallah

Bugun kan sulandirici igneye basladim cok acidi kizlar hergun nasil yapicam bunu zaten puregondan heryerim delik desik bugun ovitrellemi yaptm 00 40 da
clexan yeri morardi acidi baya

Bugun kan sulandirici igneye basladim cok acidi kizlar hergun nasil yapicam bunu zaten puregondan heryerim delik desik bugun ovitrellemi yaptm 00 40 da
clexan yeri morardi acidi baya
Bebek icin herseye katlaniyoruz iste canim insallah emeklerin bosa gitmez. hayirlisiyla saglikli sihatli bebislerimiz olur

"Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibbeten inneke semiuddua"
hz zekeriya a.s cocuk sahibi olmak icin okudugu dua arkadaslar 7000 kez okunmasi gerekiyormus ben basladim okumak isteyenlerin bilgisine.

Benimde göğüsleri sisteme hafif hafif agray başladı bu adetin gelmeye başlığını bana bildiriyor Sanem bu seferde tutmadı

Benimde göğüsleri sisteme hafif hafif agray başladı bu adetin gelmeye başlığını bana bildiriyor Sanem bu seferde tutmadı
Hemen umutsuzluga kapilma bence kullandigimiz jelin yan etkilerinde goguslerde agri falan yaziyor onun etkisi olabilir.

Mrb bençmde 10 Nisan cuma günü aşılamam oldu yalnız çok kötüyüm karın ağrısı kasık belim gaz ne ararsanız var birde dün baş Dönmesi

Hemen umutsuzluga kapilma bence kullandigimiz jelin yan etkilerinde goguslerde agri falan yaziyor onun etkisi olabilir.
Canım adetime 5 gun var ve genelde adet olmadan önce şişer ve agrir hep ole oluyor yani tabi kısmet umudunu kaybetti ya 3.aşılama olsam mi ara mi versem karar veremedim vala

Kizlar merhaba
bu basliga ilk kez yaziyorum birkac sey merak efiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.
12 ay oldu deniyoruz bebegimiz olmadi kontrollere gore bir sorun yok. 3 aydir destek amacli klomen verdi doktor yine olmadi. Artik asilamaya gecmek istiyorum ama surec hakkinda hic bilgim yok.
Sgk anlasmali ozel bi hastanede doktorum. O sekilde asilama ucreti nasil olur?
Bir de unv hastanesine gorunmeyi dusunuyorum orada asilama yaptirmak icin sureci baştan mi aliyorlar, yani 1 yilda orda mi beklemeliyim?
Bilginiz varsa paylasin lutfen kizlar...

Back