İnsallah amin cani m evet herseye katlanuyoruz allahim emeklerimizin karsiligini verir insallahBebek icin herseye katlaniyoruz iste canim insallah emeklerin bosa gitmez. hayirlisiyla saglikli sihatli bebislerimiz olur
Gogus agrisi gebeliktede oluyur canim gebelk belirtileri ve adet belirtileri ayni neredeyse umutsz olmaBenimde göğüsleri sisteme hafif hafif agray başladı bu adetin gelmeye başlığını bana bildiriyor Sanem bu seferde tutmadı
Ama gebelikte aşılamadan hemen sonra başlıyor benim adete yakın 4 5 gün kala başladı hani okul. Çoğunun aşılamadan bir kaç gün sonra olmuş hamile olanlarınGogus agrisi gebeliktede oluyur canim gebelk belirtileri ve adet belirtileri ayni neredeyse umutsz olma
Listeye benide eklermisiniz 14 nisanda aşılamam olacakCanim telden giriyorum duzenleme yapamuyorum suan en kisa zamanda leptotan girip duzeltirim asilamn tutar insallah
Eğer öyleyse benimde tutmadı ozaman 5. Gün bugün göğüs ağrısı filan yokAma gebelikte aşılamadan hemen sonra başlıyor benim adete yakın 4 5 gün kala başladı hani okul. Çoğunun aşılamadan bir kaç gün sonra olmuş hamile olanların
cnm allah yardımcımız olsun bebek için katlanacağız sonoç güzel olur inşBebek icin herseye katlaniyoruz iste canim insallah emeklerin bosa gitmez. hayirlisiyla saglikli sihatli bebislerimiz olur
cnm allah yardımcımız olsun bebek için katlanacağız sonoç güzel olur inşBugun kan sulandirici igneye basladim cok acidi kizlar hergun nasil yapicam bunu zaten puregondan heryerim delik desik bugun ovitrellemi yaptm 00 40 da
clexan yeri morardi acidi baya
umutsuzuz ya sebep arıyoruz ....başım mı ağrıdı ne tutmadı tutmadı kesin tutmadıNe alakası var herkeze göğüs ağrısı olacak dir bişey bende göğüs ağrısı adet zamanına yakın adet öncesi belirti olduğu için söyledim herkezin hamile iken göğüsleri ayrıca die bir kaide yok ki ama ben adet olacağını bu şekilde anlıyorum demek istiyorum senin olmadığın anlamına gelmez yani
mrb kızlar kimse yok mu ben bugün de test yaptım yine tek çizgi bu çifti göremeyecek miyim ben yavvv 11 gün oldu kan testini çarşamba yaptıracağım o zaman da çıkmazsa yuh artık umudum kalmayacak ilacım da bitti bugün bakalım bizi neler bekliyor allah ım bunda bari yüzüm gülse yaa
Insallah guzel sonuclar aliriz canim. Bende yarin yaptiracam kan testi heyecanliyim olumsuz olursa süreci sar basa ayni stresi bir daha yasa off korkuyorum yaaaamrb kızlar kimse yok mu ben bugün de test yaptım yine tek çizgi bu çifti göremeyecek miyim ben yavvv 11 gün oldu kan testini çarşamba yaptıracağım o zaman da çıkmazsa yuh artık umudum kalmayacak ilacım da bitti bugün bakalım bizi neler bekliyor allah ım bunda bari yüzüm gülse yaa
İyide bu agresif tavrın neden anlıyamadım.çoğu hamilenin aşılamadan bikac gün sonra başlamış demene istinaden söyledim.milletle kendimizi kiyaslioz haliyle.tabiki bende biliyorum yoksa herkesin aynı şeyler yasamayacagini.hepimiz biraz stresli ve gerginiz sanırım inşallah olumlu sonuçlar alıp atlaticaz bugünleri.Ne alakası var herkeze göğüs ağrısı olacak dir bişey bende göğüs ağrısı adet zamanına yakın adet öncesi belirti olduğu için söyledim herkezin hamile iken göğüsleri ayrıca die bir kaide yok ki ama ben adet olacağını bu şekilde anlıyorum demek istiyorum senin olmadığın anlamına gelmez yani
Gayet normal bir şekilde yazdım Mimiklerinmizi ve surat ifadelerimizi göremediğimiz için sanrm sen öle algıladin yoksa burda agrisiflik bir durum yok ki guzelce anlattim izah ettim sanırım yanlış anladınİyide bu agresif tavrın neden anlıyamadım.çoğu hamilenin aşılamadan bikac gün sonra başlamış demene istinaden söyledim.milletle kendimizi kiyaslioz haliyle.tabiki bende biliyorum yoksa herkesin aynı şeyler yasamayacagini.hepimiz biraz stresli ve gerginiz sanırım inşallah olumlu sonuçlar alıp atlaticaz bugünleri.
tamam canım ben biraz alınganım sanırım bu aralar of zaman çok zor geçiyor.hayırlı haberler gelmeye başlasa bu hafta moral olacak bizeYanlış anlaşılmaktadır istemem
Allah bilir tabi ama canım geçen ayda ve her ay mutlaka bole.olur benim vücudum halsizlik sabahları bole zor kalkar göğüsleri şişer ve hiç günüm geçmeden adet olurum tabi inş olmamdaumutsuzuz ya sebep arıyoruz ....başım mı ağrıdı ne tutmadı tutmadı kesin tutmadıbaşka şeylerle uğraşmak gerek evde de vakit geçmior yaa off
Inşallah alırız ama ben adet olacam yanılır insallahdatamam canım ben biraz alınganım sanırım bu aralar of zaman çok zor geçiyor.hayırlı haberler gelmeye başlasa bu hafta moral olacak bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?