• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir muminin mumin kardesinin giyabinda ettigi dua kabul olurmus hatta yaninda bulunan melek bin misli ile seninde olsun dermis. Arkadaslar bugun bugun arastirirken dualarin kabul olmasi icin 5000 hasbinallahu ve nimel vekil okunuyormus ben basladim okumaya bitince sizede dua edecem ins. Sizde okumak isteseniz diye soyleyim dedim. Birbirimizi dualarda unutmayalim
Ben de okurum cnm hepimuz icin

Benimde kırmızılı gelecek gbi geçen ay ve herzamanki ay gibi sabah yataktan halsiz kalkmalı ve hafif hafif göğüs ağlarım yoklama başladı gençler ikiz bebekleri erken mi doğuyor arkadaşlar bir topuklu okudum göre bazıları 9 ayı doldurun bazıları 9 aya bir hafta kala filan erken digyrlrmis

Kızlar ben de 10 Nisanda aşılama oldum.İkinci aşılamam.İlkine göre daha zorlu oldu ve gün boyunca ağrı vardı.Nasip bakalım ;)

Benimde kırmızılı gelecek gbi geçen ay ve herzamanki ay gibi sabah yataktan halsiz kalkmalı ve hafif hafif göğüs ağlarım yoklama başladı gençler ikiz bebekleri erken mi doğuyor arkadaşlar bir topuklu okudum göre bazıları 9 ayı doldurun bazıları 9 aya bir hafta kala filan erken digyrlrmis
Bugun bende oyleyim galiba kirmizi geliyor of off. Bu jel eklem agrisi da mi yapiyor kizlar bacaklarim gece cok agriyor sizde de oluyor mu sadece ben de mi yoksa

Evet benim de sizlamsti savaha kadr uyutmamasri canim ertesi gun ader oldum senin adetime kac gun var bakalm gogus agrlrm baslrse bende kesin olurm adet simdilik goguselrm sismedi ve agrimadi

Evet benim de sizlamsti savaha kadr uyutmamasri canim ertesi gun ader oldum senin adetime kac gun var bakalm gogus agrlrm baslrse bende kesin olurm adet simdilik goguselrm sismedi ve agrimadi
5 gun var adetime canim. Aslinda ilk asilamam ya umutsuzum da biraz ilkinde tutma olasiligi cok dusukmus neyse hayirlisi olsun bakalim

5 gun var adetime canim. Aslinda ilk asilamam ya umutsuzum da biraz ilkinde tutma olasiligi cok dusukmus neyse hayirlisi olsun bakalim
Daha da adetin çok varmış canım ilaçlarda bünyesine çok etkiliyor belki bakalım hayirlisi

Daha da adetin çok varmış canım ilaçlarda bünyesine çok etkiliyor belki bakalım hayirlisi
Oyle canim ilk asilamaya cok umutlu degilim. Biseyy soracam canim saglik ocaginda gebelik testi yapiliyor mu Once orada yaptirip sonuca gore mi gitsem doktora

Senin nasil gecti canim kactane yumurta ile yapldi asilaman

Bu diğerine göre ağrılıydı baya.Bir yumurtam vardı 19 m.Diğeri 15te kalmıştı.Doktorum bir bün sonra ilişki sonrası serbest dedi.Aşılama günü ölüyordum ağrıdan nerdeyse gün boyu karnımın üzerine dönemedim.Şimdilik bir şey yok.Zaten geçen seferki gibi kendimi çok dinlemek de istemiyorum.Hayırlısı bakalım.Seninki de ağrılıydı sanırım değil mi öyle demiştin.

Oyle canim ilk asilamaya cok umutlu degilim. Biseyy soracam canim saglik ocaginda gebelik testi yapiliyor mu Once orada yaptirip sonuca gore mi gitsem doktora
sende herhangi bi belirti başladimi canım.ay çok heyecanlandım senin yerine bi kaç güne alırsın hayırlı haberi benim daha çok var :)

sende herhangi bi belirti başladimi canım.ay çok heyecanlandım senin yerine bi kaç güne alırsın hayırlı haberi benim daha çok var :)
Pazartesi test yapacaz ins guzel haberler aliriz canim kasik agrim gogusumde hassasiyet falan var ama bunlar ayni zamanda adet belirtiside tam idrak edemedim hayirlisi bakalim dua ediyoruz.

Kızlar ben de 10 Nisanda aşılama oldum.İkinci aşılamam.İlkine göre daha zorlu oldu ve gün boyunca ağrı vardı.Nasip bakalım :KK66:
Hosgeldi hayirki olsun 2. Asilama surecinuzi paylasabilir misiniz ara veriliyor mu yoksa hemen mi okuyor benim dr adet olursan 2. Gunu gel dedi nasil olscak bir daha mi asilama diyecek surec nasol neden hep olumsuz dusunuyorum hic bilmiyorum ben Daha sonucun belli degil kismet allah im duy sesimizi

Back