Oo ozanan hic tutmayalim yarin gorusmek uzere cnmben kaçtım edacım iyigeceler sana
bende kocişi uyandırmaya calışayım inşalalh uyanır kaçırmayız bugünü bebişi yakalrız aşılamadan önce çatlayn yumurta falan olur kaçırmamk lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar
- Konu Sahibi sualp27
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
uyanmıyor maleseffffOo ozanan hic tutmayalim yarin gorusmek uzere cnm
Ben de okurum cnm hepimuz icinBir muminin mumin kardesinin giyabinda ettigi dua kabul olurmus hatta yaninda bulunan melek bin misli ile seninde olsun dermis. Arkadaslar bugun bugun arastirirken dualarin kabul olmasi icin 5000 hasbinallahu ve nimel vekil okunuyormus ben basladim okumaya bitince sizede dua edecem ins. Sizde okumak isteseniz diye soyleyim dedim. Birbirimizi dualarda unutmayalim
Benimde kırmızılı gelecek gbi geçen ay ve herzamanki ay gibi sabah yataktan halsiz kalkmalı ve hafif hafif göğüs ağlarım yoklama başladı gençler ikiz bebekleri erken mi doğuyor arkadaşlar bir topuklu okudum göre bazıları 9 ayı doldurun bazıları 9 aya bir hafta kala filan erken digyrlrmis
Hos geldin biliyirsun benimde ikinci tatlimKızlar ben de 10 Nisanda aşılama oldum.İkinci aşılamam.İlkine göre daha zorlu oldu ve gün boyunca ağrı vardı.Nasip bakalım
Hos geldin biliyirsun benimde ikinci tatlim
EVET :)
- 9 Nisan 2015
- 186
- 142
- 23
allah kabul etsin sagolasin canimBen de okurum cnm hepimuz icin
- 9 Nisan 2015
- 186
- 142
- 23
Bugun bende oyleyim galiba kirmizi geliyor of off. Bu jel eklem agrisi da mi yapiyor kizlar bacaklarim gece cok agriyor sizde de oluyor mu sadece ben de mi yoksaBenimde kırmızılı gelecek gbi geçen ay ve herzamanki ay gibi sabah yataktan halsiz kalkmalı ve hafif hafif göğüs ağlarım yoklama başladı gençler ikiz bebekleri erken mi doğuyor arkadaşlar bir topuklu okudum göre bazıları 9 ayı doldurun bazıları 9 aya bir hafta kala filan erken digyrlrmis
Senin nasil gecti canim kactane yumurta ile yapldi asilamanEVET :)
- 9 Nisan 2015
- 186
- 142
- 23
5 gun var adetime canim. Aslinda ilk asilamam ya umutsuzum da biraz ilkinde tutma olasiligi cok dusukmus neyse hayirlisi olsun bakalimEvet benim de sizlamsti savaha kadr uyutmamasri canim ertesi gun ader oldum senin adetime kac gun var bakalm gogus agrlrm baslrse bende kesin olurm adet simdilik goguselrm sismedi ve agrimadi
- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
listeye beni de ekle tatlım 7 nisan of günler çok çok zor geciyo inşallah hayırlı haberler gelir bi an önce moral lazım moralH hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
sualp27 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
Benimde 6gun falan var canim5 gun var adetime canim. Aslinda ilk asilamam ya umutsuzum da biraz ilkinde tutma olasiligi cok dusukmus neyse hayirlisi olsun bakalim
Daha da adetin çok varmış canım ilaçlarda bünyesine çok etkiliyor belki bakalım hayirlisi5 gun var adetime canim. Aslinda ilk asilamam ya umutsuzum da biraz ilkinde tutma olasiligi cok dusukmus neyse hayirlisi olsun bakalim
- 9 Nisan 2015
- 186
- 142
- 23
Oyle canim ilk asilamaya cok umutlu degilim. Biseyy soracam canim saglik ocaginda gebelik testi yapiliyor mu Once orada yaptirip sonuca gore mi gitsem doktoraDaha da adetin çok varmış canım ilaçlarda bünyesine çok etkiliyor belki bakalım hayirlisi
Senin nasil gecti canim kactane yumurta ile yapldi asilaman
Bu diğerine göre ağrılıydı baya.Bir yumurtam vardı 19 m.Diğeri 15te kalmıştı.Doktorum bir bün sonra ilişki sonrası serbest dedi.Aşılama günü ölüyordum ağrıdan nerdeyse gün boyu karnımın üzerine dönemedim.Şimdilik bir şey yok.Zaten geçen seferki gibi kendimi çok dinlemek de istemiyorum.Hayırlısı bakalım.Seninki de ağrılıydı sanırım değil mi öyle demiştin.
- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
sende herhangi bi belirti başladimi canım.ay çok heyecanlandım senin yerine bi kaç güne alırsın hayırlı haberi benim daha çok var :)Oyle canim ilk asilamaya cok umutlu degilim. Biseyy soracam canim saglik ocaginda gebelik testi yapiliyor mu Once orada yaptirip sonuca gore mi gitsem doktora
- 9 Nisan 2015
- 186
- 142
- 23
Pazartesi test yapacaz ins guzel haberler aliriz canim kasik agrim gogusumde hassasiyet falan var ama bunlar ayni zamanda adet belirtiside tam idrak edemedim hayirlisi bakalim dua ediyoruz.sende herhangi bi belirti başladimi canım.ay çok heyecanlandım senin yerine bi kaç güne alırsın hayırlı haberi benim daha çok var :)
Hosgeldi hayirki olsun 2. Asilama surecinuzi paylasabilir misiniz ara veriliyor mu yoksa hemen mi okuyor benim dr adet olursan 2. Gunu gel dedi nasil olscak bir daha mi asilama diyecek surec nasol neden hep olumsuz dusunuyorum hic bilmiyorum ben Daha sonucun belli degil kismet allah im duy sesimiziKızlar ben de 10 Nisanda aşılama oldum.İkinci aşılamam.İlkine göre daha zorlu oldu ve gün boyunca ağrı vardı.Nasip bakalım