Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada mrb kizlar .. herkes nasil benim bugun ara ara kasilmalarim oldu genelde wc sikisinca artiyor adet oncesi gibi ins adet egilfir

Valla bitek sen değilsin boole düşünen bende daha kaç gün var test yapmama ama daha şimdiden önümüzdeki ay napsam diye dusunuyom eşim çok kızıyo ama elimde değil.umarım pozitif sonuçlar alırız

Bu arada mrb kizlar .. herkes nasil benim bugun ara ara kasilmalarim oldu genelde wc sikisinca artiyor adet oncesi gibi ins adet egilfir
Bugun hepimiz adet olacaz gibi hissediyoruz ustumuzde bir ümitsizlik var degil mi ? Allahim nolur yuzumuzu guldur guzel sonuclar alalim

Ben asilamda bisi hiseetmedim canim cok raht gecrdim ben catlatma ignesi sonrasu cok sancim olyor bu ay gecen aya gore iyim gecen ay asilamdan iki gun sonrda uc gun falan cok agrim oldu ama asilama gunu asilama ani sifir agrisizdi bende haftaya diresksiyon sinavim var biraz trafkte esimle calstik vala heycandan karnima agrilar girdi habire hizlan die arkdan minubusler korna calisp dryolr ;-)

Oyle canim ilk asilamaya cok umutlu degilim. Biseyy soracam canim saglik ocaginda gebelik testi yapiliyor mu Once orada yaptirip sonuca gore mi gitsem doktora
Evet erken gitmen gerek ama sabah yapilir bence adetini bekle olmzsan git hastnaye canim

Canim biz asilama gunu de birliktelik oldu vala bana olma filan demediler

İlk aşılamam 10 Martta oldu.Tutmayınca ara vermeden devam ettik.Doktorum yumurta çatladığı için yani kist oluşmadığı için devam edebiliriz dedi.Ama istersen bir ay ara da verebiliriz deyip bana bıraktı.Ben de devam etmek istedim.Çünkü ben de pko olduğu için yumurtalarımı iğneyle büyütüyoruz.O kadar hormon almışken devam edelim istedim.Ve hemen reglin 3. günü başladık tedaviye.Dün yani 10 Nisanda 2. aşılamamı oldum.Nasip diyorum.Bu da olmazsa bi süre ara vericem

:)) Bu seferki zordu pelvis girişi dar olduğu için dedi hemşire

Belki senim dar oldugu icin sknti olsblr die dusungunden dolayi olabilr

Öyle evet.Şimdi yine bekleme dönemi benim açımdan iyi.Sonuç hüsran olunca kötü oluyor.24 Nisanda belli olacak bir yandan hemen o zaman gelsin istiyorum.Bir yandan da istemiyorum.Değişik hisler işte
Bu arada hilalcim sana crinone jeli kaç gün kullanacaksın dedi

Kızlar aranızda pkolu olup aşılama yaptıran var mı???
Varsa aşılama sürecinizi ve nasıl tedavi uygulandığını söyler misiniz?
Eşimde problem yok.Bendeki problemden dolayı aşılama yaptık

Jel gunde bir defa biten kadr bir kutu

Kızlar aranızda pkolu olup aşılama yaptıran var mı???
Varsa aşılama sürecinizi ve nasıl tedavi uygulandığını söyler misiniz?
Eşimde problem yok.Bendeki problemden dolayı aşılama yaptık
Var cnm ben
adetin 3. Günü test yapti her sey normal cikti o gun klomen ve 2 toz 1 su menogon verdi 5 gunde bitti sonra yumurtalara bakti cok guzel dedi menogon tekrara yazdi ceperini kalinlastirmak ivinmis o da bitti avitrelle catlatma ignesi verdi sonra da o gunden itibaren her gun 10 gun boyunca iliski dedi sonra adet husran ... o adetin 3. Gunu tekrar gittim yine bakti ureme olmamis dedi cok guzel hazirlamis vucut kendini hamilelige ama yumurtalari atmissin dedi sonraesimin spermine bakti istedigim gibi degil dedi sekli bozuk dedi asilamaya gecelim dedi
2 kutu menogon verdi 10 gun kullandim kontrole gittim sonra 2 tane ovitrelle sag ve sol koldan gece 11 de vuruldum gunu hatirlamiyorum 2 gun sonra heralde 12 de asolama oldu progestan 3 öğün verdi simdi de beklemedeyim iste simdi aranizda çatlatma yapildigi gun iliski olur mu her gun iliski kaliteyi dusurur gibi dusunenler olur ben de okudugum makakelerden oyle bikiyordum ama drmun bikgisine guvendigim icin bisey demedim zaten gicik biri ne dese onu yaptim iste boyle cnm kafani agrittim ama ben de pkoluyum )
bu arada mumkun oldugunca sik iliski dedi..

Son düzenleme:
Bugun hepimiz adet olacaz gibi hissediyoruz ustumuzde bir ümitsizlik var degil mi ? Allahim nolur yuzumuzu guldur guzel sonuclar alalim
Iins oyle degildur yani ben bu kadar olmam da adet oncesi daha cok bel agrim olur bi kasik batmalari anlatamam alkah im yuzumuze baksin emoes senin adin ne 4 gozle senden haber bekliyorum srn gerkesten öncesin 1 gun sonra da benim :)

Kizlar merhaba
bu basliga ilk kez yaziyorum birkac sey merak efiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.
12 ay oldu deniyoruz bebegimiz olmadi kontrollere gore bir sorun yok. 3 aydir destek amacli klomen verdi doktor yine olmadi. Artik asilamaya gecmek istiyorum ama surec hakkinda hic bilgim yok.
Sgk anlasmali ozel bi hastanede doktorum. O sekilde asilama ucreti nasil olur?
Bir de unv hastanesine gorunmeyi dusunuyorum orada asilama yaptirmak icin sureci baştan mi aliyorlar, yani 1 yilda orda mi beklemeliyim?
Bilginiz varsa paylasin lutfen kizlar...

Cnm senin yine menogonla erken büyümüş bu yönden şanslısın.Ben menogon kullandığımda 18 iğneyle büyümüştü.Yumurtalar baya dirençli.Menogonla kendimiz denemiştik olmadı.Sonra Gonal-f e geçtik.Bu iğne daha etkili oldu ve 2 seferdir gonal-f kullanıp aşılama deniyoruz.Benim doktorum da aşılamanın ertesi günü önerdi ilişkiyi.Sonrası serbest dedi ama en azından bir hafta gün aşırı deneyelim diye düşünüyorum.Bu arada merak ettim ovitrelleyi neden koldan vurdurdu ki.Ben göbekten vurunuyorum ovitrelleyi

Iins oyle degildur yani ben bu kadar olmam da adet oncesi daha cok bel agrim olur bi kasik batmalari anlatamam alkah im yuzumuze baksin emoes senin adin ne 4 gozle senden haber bekliyorum srn gerkesten öncesin 1 gun sonra da benim :)
Insallah guzel guzel haberler veririz birbirimizi benim adim esra canim

ben druma hayatta bu igneyi verme sunu ver diyemem sonucta menogon pahali esdegerleri varmis 30 tl duymustum ama boynumu buktum dr ne derse aldim dr jas ici olsun yeter dedi koldan vurul dedi hemsire de gobekten dedi ama ben dr dedi diyince tm dedi vurdu zaten gobekten vurulamazdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…