• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
daha erken oldugu için de silik 2.cigi çıkmıs olabilir canım değrn düşüktür daha yükselnce koyulaşıyor çizgi bende sırf 2.çizgiyi buay tekrar görmek için çatlatma iğnesindne sonra idrar testi yapacgm bakalım test pozitif göstereckmi mahsuscuktan yani :) inşaallah gerçeğinide görürüz
Amin insallah canim

benm gelişmiş 5 yumurtam var çatlamaya hazır hepsi döllebilir sonuçta bendede pco var inci görünmnde ama geçen tedavimde tek btanesi çatlayacak boyuta gelmişti kaç yumurtan var canım çatlamaya hazır kç mmler
Ya Biliyormusun benim drm asla su kadar mm su kadari catkayacak falan demedi ozele gidiyorum ama o kadar sert bi drm var ki soru soramiyorum tersliyor hep ne tapacaksin dr ilac verir gasta onu uygukar diyor ama cok iyi dr oldugunu bilnesem katlanmam ankarada yasayankar bilirler bilgi hast. Selcuk arslan yani pkosun asilama dedi oldum bekliyorum iste yumurtalari gosterdi basil sevindiysem gozlerim dolmus iyi bisey herakde die sevindim yani ne bikeyim ne seviniyosun ki belki bos gebelik okacak belki hic buyumeyecek belki kimtasak okacak dedi adam bilmis ukalanin teki siz mm ini yazinca benim boynum bukuk bakiyorum sadece :(

yarın görüşemk üzere hepinzden hayırlı haberler bekliyorum canlar

Ya Biliyormusun benim drm asla su kadar mm su kadari catkayacak falan demedi ozele gidiyorum ama o kadar sert bi drm var ki soru soramiyorum tersliyor hep ne tapacaksin dr ilac verir gasta onu uygukar diyor ama cok iyi dr oldugunu bilnesem katlanmam ankarada yasayankar bilirler bilgi hast. Selcuk arslan yani pkosun asilama dedi oldum bekliyorum iste yumurtalari gosterdi basil sevindiysem gozlerim dolmus iyi bisey herakde die sevindim yani ne bikeyim ne seviniyosun ki belki bos gebelik okacak belki hic buyumeyecek belki kimtasak okacak dedi adam bilmis ukalanin teki siz mm ini yazinca benim boynum bukuk bakiyorum sadece :KK43:
bende 1 yıl boyunca butarz dr arasında gezdim çok şükür kendi drm çıktı karsıma ve tdavime başladım çok iyi birisi sağolsunnn inşalalh sende brdaha tedavye gerek kalmaz hamlesndr ve dr değiştr bence

maşallah diyelim benm dr herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor bana sorularıma cvp veriyor fikrime sayggı duyuyor allah razıolsun inşalalh böylede devam eder hamile olursam da devamlı kendi dr giderim inşalalh 10 tane dr sonra buldum iyi arastır bence belki ilgili birini bulursun

bazen piskolojik olarak çok kötü oluyorum şimdiden aşılama olmadan düşer yine diye korkmaya başladım
Dua edecegiz ins isteyen herkesin olur zaten benim olmazsa su sogan kuru ve incir kurunu yapacagim dun saracoglu cok anlatti umutlandim hayirlisi ins sen icini ferah tut hem herseyde hayir car demiyor muyuz belki evkadimiz hayirsiz okacak alkah duamizi jabul ediyor bekkide ama biz insanoglu hem isteriz hem hayirlisi deriz ama zaten belki rabbim hayirlisini veriyor duamixi jabul ediyor degil mi ;)

Dua edecegiz ins isteyen herkesin olur zaten benim olmazsa su sogan kuru ve incir kurunu yapacagim dun saracoglu cok anlatti umutlandim hayirlisi ins sen icini ferah tut hem herseyde hayir car demiyor muyuz belki evkadimiz hayirsiz okacak alkah duamizi jabul ediyor bekkide ama biz insanoglu hem isteriz hem hayirlisi deriz ama zaten belki rabbim hayirlisini veriyor duamixi jabul ediyor degil mi :KK66:
haklısın canımda gönül ferman dinlemiyor işte hayırlısyla ver diyoruz rabbime nasip et diyoruz hamilesn ve kürlere gerek kalmayck inşallah
soğankrü pcosta kesinlikle işe yarıyor ben 2. hamillğim soğankrüyle olmstu

maşallah diyelim benm dr herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor bana sorularıma cvp veriyor fikrime sayggı duyuyor allah razıolsun inşalalh böylede devam eder hamile olursam da devamlı kendi dr giderim inşalalh 10 tane dr sonra buldum iyi arastır bence belki ilgili birini bulursun
masalkah tabi canim benim de 4. Dr esimi 1 sefer goturdum odayi terk etti asla bu adama gitme dedi vasindan beri biliyor beni die birakamadim simdi yeni dr yeni ilaclar vok yiprandim klomen menogon siz de bilyosunuz surec cok zir

masalkah tabi canim benim de 4. Dr esimi 1 sefer goturdum odayi terk etti asla bu adama gitme dedi vasindan beri biliyor beni die birakamadim simdi yeni dr yeni ilaclar vok yiprandim klomen menogon siz de bilyosunuz surec cok zir
Bundan onceki 3 dr 1 yili gecsin deneyin die gonderdi hic sorun yok dedi bu dr sorunumu bukdu uroloji uzm bole sorun yok dedi benim drm spermin sekli bozuk dedi ssilamayi da o yuzden secti once 1 ay klomen menogon ovitrelke denedik olmadi sonra spermi yikayarak trabsfer etti onu da bekliyorun bakalim hayirlisi cnm

anlıyorum seni aynı süreçleri ziyadesiyle yaşadım çünkü cok zor şeyler ben 1 yıl aralarda süründüm boşyere vakit madii kayıp yaşadım piskolojmn bozulmasıda cabası

Bundan onceki 3 dr 1 yili gecsin deneyin die gonderdi hic sorun yok dedi bu dr sorunumu bukdu uroloji uzm bole sorun yok dedi benim drm spermin sekli bozuk dedi ssilamayi da o yuzden secti once 1 ay klomen menogon ovitrelke denedik olmadi sonra spermi yikayarak trabsfer etti onu da bekliyorun bakalim hayirlisi cnm
inşallah tutar canım allahım emeklerimizi boşa koymasın

haklısın canımda gönül ferman dinlemiyor işte hayırlısyla ver diyoruz rabbime nasip et diyoruz hamilesn ve kürlere gerek kalmayck inşallah
soğankrü pcosta kesinlikle işe yarıyor ben 2. hamillğim soğankrüyle olmstu
2 ay once sogan kurunu yapmistim dr gittim hatta aceba kistlerle ilgili bisey diyecek mi die ayniymis onlar senin kasin gozun gibi dedi omur boyu gitmez dedi ama incur yapmadim

2 ay once sogan kurunu yapmistim dr gittim hatta aceba kistlerle ilgili bisey diyecek mi die ayniymis onlar senin kasin gozun gibi dedi omur boyu gitmez dedi ama incur yapmadim
ben adetliyken başlamıştım ara kanamam oldu bıraktım adetmn 26.günüde yumurtlama akıntııs gördüm değerlndrk ve hamile kaldım ama kimyasal malesef
bizim kistlerimzn zararı yok çok minikler polikistik görüntü bizimkisi içi su dolu kesecikler yani folikuller aslında tam kistde denemez

incirden benm gözüm korktu kist yapıyor falan diye okudum yapmadım hiç faydasıolanlarda var

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
Hadi

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
ayy cok guzel gorunuyor tablo ellerine saglik hadi hayirki olsun hepimize

ben kaçtım edacım iyigeceler sana
bende kocişi uyandırmaya calışayım inşalalh uyanır kaçırmayız bugünü :KK60::KK60::KK46::KK46::KK46: bebişi yakalrız aşılamadan önce çatlayn yumurta falan olur kaçırmamk lazım

tlf. Dondu yazamiyorum ..gepinize ii geceler zorkaniyorum yazarken sohbet cok guzel okd. Tsk dderim yarin gorusmek uzere :)))

Back