• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Suan bilemiyorum napicami gercekten iki gün iki gün derken maddi manevi yıpranmaya başladım ne olacaksa olsa artik sonrasini kestiremiyorum ki canim ara veirim bi süre herhalde cok yipratici oldu bu süreç
Evet canım insan yıpranıyo iki türlü hemde ben bu on yılda verdiğim paralardan bir daire alırdım ama hepsi boşa gitti maalesef hep doktorlar bana yüklendi kocama yönelmediler

Vallahi tuhaf bi soğuma geldi içime nedense bıktım galiba bu süreçten tuttu tutmadı dan ne olacaksa olsun allahim bir an önce bütün hevesim kaçtı resmen şaka gibi yani bi ümit beklersen simdi karamsarlik ve umutsuzluk çöktü içime

Canim iki gün oldu normalde asilama tutmasaydi bu gün adet olacaktim gecen ay 27 sinde olmuşum asilamanin 16.gununde olmuştum anlamadim simdiden sonra yükselebilir ama bilemiyorum diyorr bence bisi soylemek istemedi sanirim
Bilmiyorum ki canım inşallah herşey güzel Olur 90 dan 130mi yükseldi 2 gün sonra

Canım 11. Günü testin silik çıkmıştı dun yani 13 gün kahverengi leke geleneğe başladı bugünde damla damla kanamaya başladı adet kanaması yada kimyasal oldu yine bilmiyorum nezaman yüzüm gulecek bilmiyorum 2 kez düşü k oldu şimdide ne olduğunu anlamıyorum doktorun ihmali yüzünden büyük ihtimal allaha havale ettim
Üzülme canım yarın hemen testini yaptir olumsuz düşünme belkide düşündüğün gibi deildir bende test yaptim dün ve bugün olumsuz rabbim Hayırlısı ni versin elimizden bişey gelmiyo malesef bitışık dairede bebek var sabahlara kadar agliyo ve ben onun sesiyle daha fena oluyorum annesi isyanlar da agliyo diye biz o ağlamalara seve seve katlaniriz rabbim yüzümüze baksın bu bizim sinavimiz bakalım gecebilecrkmuyiz ben biraz isyan ediyorum rabbim affetsin:(((

Vallahi tuhaf bi soğuma geldi içime nedense bıktım galiba bu süreçten tuttu tutmadı dan ne olacaksa olsun allahim bir an önce bütün hevesim kaçtı resmen şaka gibi yani bi ümit beklersen simdi karamsarlik ve umutsuzluk çöktü içime
Ben dun sinir krizi geçirdim ağlamaktan gözleri m balon gibi oldu beklemek çok zor kanamam olunca nekadar uzulsemde birbrahatlama geldi uzerime bu ay sogankuru deneyecegim bakalım allah şifa versin biktin yiprandim bu süreçte maddi manevi yiprandn piakolojm cok kot yuUmde hic cikmaayn sivilce çıktı stresten göğüs aramdada yara gibi bisey cikti esimde üzülüyor gözlerinin Işığı gitti sanki su 15 günde yazık sana hasta olacaksın diye korkuyorum diyo

Üzülme canım yarın hemen testini yaptir olumsuz düşünme belkide düşündüğün gibi deildir bende test yaptim dün ve bugün olumsuz rabbim Hayırlısı ni versin elimizden bişey gelmiyo malesef bitışık dairede bebek var sabahlara kadar agliyo ve ben onun sesiyle daha fena oluyorum annesi isyanlar da agliyo diye biz o ağlamalara seve seve katlaniriz rabbim yüzümüze baksın bu bizim sinavimiz bakalım gecebilecrkmuyiz ben biraz isyan ediyorum rabbim affetsin:KK43:((
Ben dun çok isyan ettim allah ol diyemedi dedim şeytanın umutsuzluk pençesine düşürdü beni dedim şeytani hakli çıkardı umudum allahti ama o şeytani sevindirdi dedim allah affetsin bebek resmi görmeye tahamulum kalmadı dun o açıda kendimi mutfağın penceresinden atacaktim kardeşim canından daha mi önemli dedi evet diye bağırdım annem sabah karnına bakmış yazık su göbeğinin morluklarina bak diyo bende allah canımı aslında kurtulayim dedm annemde ağladı kardeşlerimde esimde senn kaçıncı günün canım kaçıncı asilaman

Ben dun çok isyan ettim allah ol diyemedi dedim şeytanın umutsuzluk pençesine düşürdü beni dedim şeytani hakli çıkardı umudum allahti ama o şeytani sevindirdi dedim allah affetsin bebek resmi görmeye tahamulum kalmadı dun o açıda kendimi mutfağın penceresinden atacaktim kardeşim canından daha mi önemli dedi evet diye bağırdım annem sabah karnına bakmış yazık su göbeğinin morluklarina bak diyo bende allah canımı aslında kurtulayim dedm annemde ağladı kardeşlerimde esimde senn kaçıncı günün canım kaçıncı asilaman
Canim ya sacmalama bende isyan ediyorum bazen ama rabbim affetsin hepimizin sinavi var belkide bizlerin kide bu kendinden vazcgecmek cok kötü bence tevekkül et allaha tövbe et cani veren de alan da o napalim buda bizim sinavimiz bizim gibi bir sürü insan var hepsi yaşamını sonlandirsa ne olur bi düşünsene allah korusun

92 den 131 iste bu gun de adet günün ve asilamanin 17günü Cnm gecen ay 16.gunu asilamanin adet olmustum belki adet gununu gecince artar ne bilim anlamaidm yani
Canim sen ozaman gunu gune olyorsun sen ole deyince bende adet takvimime baktim gecen ayin 23.de adet olmusum 24 aksamida kanamam gelms ama ben genelde4 gun onceden olurm ama gecen aya bakrsak bu ay gecen ay adet gununden bir gun sonra kanamam gelms olyor yoksa ustune gormemi ki dedim kendime

Canim sen ozaman gunu gune olyorsun sen ole deyince bende adet takvimime baktim gecen ayin 23.de adet olmusum 24 aksamida kanamam gelms ama ben genelde4 gun onceden olurm ama gecen aya bakrsak bu ay gecen ay adet gununden bir gun sonra kanamam gelms olyor yoksa ustune gormemi ki dedim kendime
Olabilir cnm valla benim de dün ve bu gün acayip belim ve kasiklarim batiyor ara ara adet oncesi olur ya hani onun gibi bu gunleri atlatirsam mi yukselecek anlamadim bi türlü forumlarda çok var az artis gösterip gebeligi devam eden bilemiyorum hic biai yoruldum sadece bu net yani

Canim ya sacmalama bende isyan ediyorum bazen ama rabbim affetsin hepimizin sinavi var belkide bizlerin kide bu kendinden vazcgecmek cok kötü bence tevekkül et allaha tövbe et cani veren de alan da o napalim buda bizim sinavimiz bizim gibi bir sürü insan var hepsi yaşamını sonlandirsa ne olur bi düşünsene allah korusun
O an dondum kaldım sanki pencereden aşağı baktım göğe baktım hayat bitsin istedi m allah affetsin çok kotuydum halada iyi değilim eşimin sol koluna kalbine ağrı girdi bana. Uzuldugunden geri silkelendim kendime geldim allah eşini ailemi korusun

Canim seni çok iyi anlıyorum bende cuma gecesi çok koydum ağlama krizi beni de tuttu gecenin bi yarısına kadar eşim nie ağlıyorsun noldu diyo ben konuşamuyorum bende isyan ediyorum elimde deil çevremde herkes ya hamile ya yeni doğum yapmış ben nie hamile kalamiyorum die deliriyorum benim ilk aşılamam ama doktor bu tutmazsa tüp bebek dedi hayırlısı bakalım belki tüp bebekte hemen tutar aşılamanın 12 günü çarşamba yada salı kan vericem kesinlessin sonucum

Iste o soguma bana da geldi kizlar yani bi ferahlama gbi dun agladim ama bugun alstrdim Allah dagina gore karar verir derlee
Aynen canim aklim cikiyo 20 gündür bisi olacak aman dikkat edeyim onu ye bunu ye derken simdi boyle bi sonuc alinca bi an soguma ferahlik geldi anlamadim doğrusu sanirim bi haftalik sevinmeyle kalicaz bu gidişle

Iste o soguma bana da geldi kizlar yani bi ferahlama gbi dun agladim ama bugun alstrdim Allah dagina gore karar verir derlee
Sanırım allah sabrını soğukluğunu veriyor ben dunki gibi olsam kalbim patlardi herhalde

O an dondum kaldım sanki pencereden aşağı baktım göğe baktım hayat bitsin istedi m allah affetsin çok kotuydum halada iyi değilim eşimin sol koluna kalbine ağrı girdi bana. Uzuldugunden geri silkelendim kendime geldim allah eşini ailemi korusun
Canim esinin bu kadar destek olmasi ve yaninda olmasi bile sukredilecek bisi bence allah mutlulugunuzu daim etsin ister bebekle ister bebeksiz belkide bu hayattaki sinavimiz bu olacak ahirette mukafatlandiracak rabbim kim bilir deger mi kendini bu kadar harap etmeye allah korusun eşin kalp krizi geçirse ne olacakti

Bakma sen erkekler de üzülüyor ama belli etmemeye bize güç vermeye çalışıyorlar sabah test olumsuz dedim bi yandan bebeğin sesi bizim odada aglamuyim diye kahvaltıya dışarda yapalım dedi kendi çapında mutlu etmeye çalışıyor kuzummm Allah yüzümüze baksın

Canim seni çok iyi anlıyorum bende cuma gecesi çok koydum ağlama krizi beni de tuttu gecenin bi yarısına kadar eşim nie ağlıyorsun noldu diyo ben konuşamuyorum bende isyan ediyorum elimde deil çevremde herkes ya hamile ya yeni doğum yapmış ben nie hamile kalamiyorum die deliriyorum benim ilk aşılamam ama doktor bu tutmazsa tüp bebek dedi hayırlısı bakalım belki tüp bebekte hemen tutar aşılamanın 12 günü çarşamba yada salı kan vericem kesinlessin sonucum
İnşallah hamilesindir canım allah YARDIMCImIZ olsun bende tahamul edemez oldum çevrede herkesin bebeği var yada hamile kaldiranuyorn kiskanmiyorum ama nefeste alamiyorum başkalarına imrenmekten ozenmekten biktim qrtik

Back