- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Aynen öyle yani anlamadim gitti deger neden yükselmiyor ki kafayi yicem yani saka gibi ya neyse hayirlisi böyle demekki yapacak Bisi yok sorun yokken bile turupta olusmuyosa yapacak bisi yok bence iki gün sonrada 200 leri bulmayacak ben öyle hissediyorumAynen öyle canım aşılama eşittir yıpranma bende sürekli düşünme oluyo
Yok canım kötü düşünme belki bünyen farklıdır geç yükseliyo değer sendeAynen öyle yani anlamadim gitti deger neden yükselmiyor ki kafayi yicem yani saka gibi ya neyse hayirlisi böyle demekki yapacak Bisi yok sorun yokken bile turupta olusmuyosa yapacak bisi yok bence iki gün sonrada 200 leri bulmayacak ben öyle hissediyorum
Canım kotu düşünme Yulselir inşallah diğer testine bu testin arasında kacgun vardıAynen öyle yani anlamadim gitti deger neden yükselmiyor ki kafayi yicem yani saka gibi ya neyse hayirlisi böyle demekki yapacak Bisi yok sorun yokken bile turupta olusmuyosa yapacak bisi yok bence iki gün sonrada 200 leri bulmayacak ben öyle hissediyorum
Canım benim doktorumda aşılama öncesi hiç muayene etmedi beni sadece çok sancım var dedim oooo çok iyi dedi dedim neresi iyi dedi bu yumurtalıklarının iyi çalıştığını ifade ediyor aşılama sonrası ilaçta vermedi zaten tutmadı bana demişti buda tutmazsa tüp bebek yapın dedi hatta ben seni burda hazırlıycam gönderecem dedi ben kabul etmedim urfaya gidip orda güzel bir muayene etsin biziArkadaşlar benim kanamam başladı ne oldu bilmiyorum yerleşme mi olmadı yoksa hicmi tutmasdi bilmiyorum bu salak doktor yumurtaların catladimi catlamadimi bakmadı spermleri o kadar süre Bekletti normal de menmundum simdi doktor ara dur neyapacagini nereden başlayacağını bilmiyorum
Aynen öyle yani anlamadim gitti deger neden yükselmiyor ki kafayi yicem yani saka gibi ya neyse hayirlisi böyle demekki yapacak Bisi yok sorun yokken bile turupta olusmuyosa yapacak bisi yok bence iki gün sonrada 200 leri bulmayacak ben öyle hissediyorum
Canım bu senin kaçıncı aşılamanAynen öyle yani anlamadim gitti deger neden yükselmiyor ki kafayi yicem yani saka gibi ya neyse hayirlisi böyle demekki yapacak Bisi yok sorun yokken bile turupta olusmuyosa yapacak bisi yok bence iki gün sonrada 200 leri bulmayacak ben öyle hissediyorum
Önceki asilamamda muayene etmemişti ama onda 1 tane yumurta vardı bukez 5yumurta vardı belki catlatma iğnesi yeterli gelmedi birde benm cuma günü yumurtlama akintim gelmeye başladı pazartesi Asilamam oldu belki de erken catladilar sperm tupu o kadar saat elimde bekledi spermler kesin oldu en iyi dediğim doktor bunu yaptı allah insanların insafiyetine bırakmasını acimasi kalamamış kimseninCanım benim doktorumda aşılama öncesi hiç muayene etmedi beni sadece çok sancım var dedim oooo çok iyi dedi dedim neresi iyi dedi bu yumurtalıklarının iyi çalıştığını ifade ediyor aşılama sonrası ilaçta vermedi zaten tutmadı bana demişti buda tutmazsa tüp bebek yapın dedi hatta ben seni burda hazırlıycam gönderecem dedi ben kabul etmedim urfaya gidip orda güzel bir muayene etsin bizi
2.asilamam cnmCanım bu senin kaçıncı aşılaman
Canım belkide yerleşme kanamasidir adet kanaması gibi mi nasılArkadaşlar benim kanamam başladı ne oldu bilmiyorum yerleşme mi olmadı yoksa hicmi tutmasdi bilmiyorum bu salak doktor yumurtaların catladimi catlamadimi bakmadı spermleri o kadar süre Bekletti normal de menmundum simdi doktor ara dur neyapacagini nereden başlayacağını bilmiyorum
Benimde bi on dk elimde kaldı sonra doğumhaneye çıktım ordada yarım saat masada kaldı sonra aşılama yapıldı bide bizim burda devlette aşılama yapılmıyo özel hastanede yaptım yinede memnun kalmadım canımÖnceki asilamamda muayene etmemişti ama onda 1 tane yumurta vardı bukez 5yumurta vardı belki catlatma iğnesi yeterli gelmedi birde benm cuma günü yumurtlama akintim gelmeye başladı pazartesi Asilamam oldu belki de erken catladilar sperm tupu o kadar saat elimde bekledi spermler kesin oldu en iyi dediğim doktor bunu yaptı allah insanların insafiyetine bırakmasını acimasi kalamamış kimsenin
Canim iki gün oldu normalde asilama tutmasaydi bu gün adet olacaktim gecen ay 27 sinde olmuşum asilamanin 16.gununde olmuştum anlamadim simdiden sonra yükselebilir ama bilemiyorum diyorr bence bisi soylemek istemedi sanirimCanım kotu düşünme Yulselir inşallah diğer testine bu testin arasında kacgun vardı
Canim belki ustune görüyorsun belkide tututanamadi çünkü idrarin silik çıkmıştı bence bi kan tahlili yaptir emin ol derim benim doktor da bakmadi ki zaten yumurta 48 saat sperm 72 saat yaşıyorArkadaşlar benim kanamam başladı ne oldu bilmiyorum yerleşme mi olmadı yoksa hicmi tutmasdi bilmiyorum bu salak doktor yumurtaların catladimi catlamadimi bakmadı spermleri o kadar süre Bekletti normal de menmundum simdi doktor ara dur neyapacagini nereden başlayacağını bilmiyorum
Valla bana sorarsan bi kere daha dene olmadı tüp bebek yap çünkü fazla ilaç tedavi yumurtalıkları köreltiyo ve yoruyo canım2.asilamam cnm
Suan bilemiyorum napicami gercekten iki gün iki gün derken maddi manevi yıpranmaya başladım ne olacaksa olsa artik sonrasini kestiremiyorum ki canim ara veirim bi süre herhalde cok yipratici oldu bu süreçValla bana sorarsan bi kere daha dene olmadı tüp bebek yap çünkü fazla ilaç tedavi yumurtalıkları köreltiyo ve yoruyo canım
Suan bende olumsuz da olsa bi an once öğrenip rahatlamak istiyorum yoruldum düşünmekten ne olacak dieSuan bilemiyorum napicami gercekten iki gün iki gün derken maddi manevi yıpranmaya başladım ne olacaksa olsa artik sonrasini kestiremiyorum ki canim ara veirim bi süre herhalde cok yipratici oldu bu süreç
Canim biliyoduk bu süreçleri en cokta bundan korkmuyomuyduk zaten yukseldi yukselmesi kese göründu gorunmedi kalbi atti atmadiAllah yardimicmiz olsun me oldu bize bole.anlamadim
Canım 11. Günü testin silik çıkmıştı dun yani 13 gün kahverengi leke geleneğe başladı bugünde damla damla kanamaya başladı adet kanaması yada kimyasal oldu yine bilmiyorum nezaman yüzüm gulecek bilmiyorum 2 kez düşü k oldu şimdide ne olduğunu anlamıyorum doktorun ihmali yüzünden büyük ihtimal allaha havale ettimCanım belkide yerleşme kanamasidir adet kanaması gibi mi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?