Bence netten çık uyu bol bol uyu toparlanirsinCok saskinim su anda basim cok donuyor kizlar sanki bayilscagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence netten çık uyu bol bol uyu toparlanirsinCok saskinim su anda basim cok donuyor kizlar sanki bayilscagim
Tmm canım iç onu üstünede kalın bir battaniye at ve uzanPekmezi koydum isinamsni beklyrm.canim
İnş herşey yolunda gider canım dualarımız senleKizlar kan verdim nolur dualarinizi eksik etmeyin
canım ben asılamadan sonrakı gun ve uc gun sonra ılışkı oldu sonrada olmadı ..Steresten iliskiyede giremiyoruz off offf Allah yardimcimiz olsun kızlar
canım benım dua et.. ınsALLAH hersey yolunda gıder.. duamdasınAaa gercekten mi canim bende gebe oldgumu ogrendgimde adet bile olmamstm yani adetin ilk gunu yaptm iki cizgi gordum sonra iki gun bekledim krmizilar gelmedi doktora gttm hamilesim dediler sonra cuma tekrar kan verdim iste o gece kanamam basldi doktora gttm degerim yukselmis dun tekrar gittm bakmadik dun baktrmisim gerek yok ama hersy olanlr daha cok ufak kese goremedi iste dun artti bugunde ayni karnim agrmaya basldi yani ben birsey anlamdim nie bole oldi dayanamayack gbi degil ama agryor baya
hadı guzel haberlerle gel ınsaALLAHHHHHH cenım benımKizlar kan verdim nolur dualarinizi eksik etmeyin
hade hayırlısı insallah bi bebiş haberi daha alırız insallah sonuc ne zaman cıkıyo canımKizlar kan verdim nolur dualarinizi eksik etmeyin
Hersey yolunda da olabilr ditorsu basim.donmeye basladi ama karn agrim gecti kizlarBence netten çık uyu bol bol uyu toparlanirsin
Bizde keci boynuzu pekmezi vari ictim agrim gecti ama basim acaip donyor usemem az gecti iyim simdilikTmm canım iç onu üstünede kalın bir battaniye at ve uzan
Hadi insakkah canim guzek haber verKizlar kan verdim nolur dualarinizi eksik etmeyin
Sigara kullanmiyorm canimHilalcim kısmet ama bende aynı belirtileri yaşadım 4 ay ayaklarım havadaydi hafta 1 bazen 2 hastanedeydim stres yapma kendini sıcak tut sigara kullaniyormusun
dahada ıyı olacaksın canım korkma ıcını ferah tutHersey yolunda da olabilr ditorsu basim.donmeye basladi ama karn agrim gecti kizlar
ayyy bı arkads buldum bende aslamada bırakamadım sımdıye kadar 4 asılama yaptım hic birinde bırakamadımSigara kullanmiyorm canim
olemi diyorsun benimde kanaman oldu baya diyorsun yani hi Allahin hikmeti ole.olsa ilk gunden deger duser demi kanama baslar baslamaz hic unudum kalamdi canim banaz azda olsa umut verdindahada ıyı olacaksın canım korkma ıcını ferah tut
Tansiyonun düşmüştür canım pekmez içtinmiHersey yolunda da olabilr ditorsu basim.donmeye basladi ama karn agrim gecti kizlar
Evet evet ictim canim baya yogundu ictm amaTansiyonun düşmüştür canım pekmez içtinmi
Oda olur canım hem zararı yok sancın oldukça yarım çay bardağı dik kafayaBizde keci boynuzu pekmezi vari ictim agrim gecti ama basim acaip donyor usemem az gecti iyim simdilik
Ama geçti çok şükürEvet evet ictim canim baya yogundu ictm ama