Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamile iken kullanmayin cok zararli kizlar ben tek tuk icerdim ara ara hic balsmadim hi kullanmyorum senelrdir sevmiyorum.kokusu bile beni mahbediyor

bende idrards iki kerede kanda bu haberi aldim ama sonucu husran olmsya basladi baksaniz kzilar

Benim iki adet catmak uzre yumrtam vardi acao biri kist olduda ondan mi bole agri oldu ki

Kizlar benim deger 131 küsur doktoe çok nazlo yükseliyor boyle giderse sağlıklı olusmaz ama bundan sonra katlanabilir de dedi artik rabbim ne uygu n görürse çok uzgunum ya

Kizlar benim deger 131 küsur doktoe çok nazlo yükseliyor boyle giderse sağlıklı olusmaz ama bundan sonra katlanabilir de dedi artik rabbim ne uygu n görürse çok uzgunum ya
Canim uzulme ne yaplm bekki artar bak bemimde iyi artyordu da ne oldu alasen kanaman geldi Alllaj saglikli ve hayrli evlatlr versin insallah

Canim uzulme ne yaplm bekki artar bak bemimde iyi artyordu da ne oldu alasen kanaman geldi Alllaj saglikli ve hayrli evlatlr versin insallah
Amin canim inşallah ya bu asilamalarda çok az herhalde sağlıklı gebelik oluşumu anlamadim gitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…