- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim ben hamileyim de sağlık li bi gebelik mi diye degerlerin nasil arttigina bakicaz insallah artmıştırhade hayırlısı insallah bi bebiş haberi daha alırız insallah sonuc ne zaman cıkıyo canım
Bende kullanıyorum canım maalesef bırakamıyorumayyy bı arkads buldum bende aslamada bırakamadım sımdıye kadar 4 asılama yaptım hic birinde bırakamadım
Bende birakamayanlardan inşallah keseyi gorururumde bi daha agzima surmem diye telkin ediyorum kendimi hadi hayirlisiBende kullanıyorum canım maalesef bırakamıyorum
İnş hamilesin ve tek tiksindiğin şey sigara olur ve kurtulursun ondan ömür boyuBende birakamayanlardan inşallah keseyi gorururumde bi daha agzima surmem diye telkin ediyorum kendimi hadi hayirlisi
yuregını ferah tut dahada ıyı olacaksın canım benımBizde keci boynuzu pekmezi vari ictim agrim gecti ama basim acaip donyor usemem az gecti iyim simdilik
Zaten simdiden tiksinmeye başladım insallah bırakırım ve bi daha baslamam bi neden olmaliydi zaten birakmak icin insallah bu olurİnş hamilesin ve tek tiksindiğin şey sigara olur ve kurtulursun ondan ömür boyu
Olemi diyorsunuz bebek gityse ya canim okdar ugras verdim bu sefer oldu dedik oda bole oldu isteyuregını ferah tut dahada ıyı olacaksın canım benım
Canim nasil kismet biloyosun rbbim yazdiysa hic bisi önünde duramaz zaten biliyorsunOlemi diyorsunuz bebek gityse ya canim okdar ugras verdim bu sefer oldu dedik oda bole oldu iste
İnş canımZaten simdiden tiksinmeye başladım insallah bırakırım ve bi daha baslamam bi neden olmaliydi zaten birakmak icin insallah bu olur
evet aynen oleCanim nasil kismet biloyosun rbbim yazdiysa hic bisi önünde duramaz zaten biliyorsun
Pekmezmi iyi geldiOhhh agrim gecti kizlar ya o neydi ole
pekmezden once hafiflemisti canim onuda ictim gecti simdi onunda etkisi olblr tabikiPekmezmi iyi geldi
Canim uzulme ne yaplm bekki artar bak bemimde iyi artyordu da ne oldu alasen kanaman geldi Alllaj saglikli ve hayrli evlatlr versin insallahKizlar benim deger 131 küsur doktoe çok nazlo yükseliyor boyle giderse sağlıklı olusmaz ama bundan sonra katlanabilir de dedi artik rabbim ne uygu n görürse çok uzgunum ya
Amin canim inşallah ya bu asilamalarda çok az herhalde sağlıklı gebelik oluşumu anlamadim gitti yaniCanim uzulme ne yaplm bekki artar bak bemimde iyi artyordu da ne oldu alasen kanaman geldi Alllaj saglikli ve hayrli evlatlr versin insallah
Aynen öyle canım aşılama eşittir yıpranma bende sürekli düşünme oluyoAmin canim inşallah ya bu asilamalarda çok az herhalde sağlıklı gebelik oluşumu anlamadim gitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?