- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Alalal acaba jel.kullandiginiz icin mi akintin olmuyorYok canım benim akintim.. Sadece ıslaklık oluyor oda jelden sanirim
Canım benim üzülme tamam herseyde var bir hayır.Rabbim boyle nasip etmis.. Tevekkül et bundan sonraki süreçte herşey olumlu ilerleyecek insaAllah.kucağına bebislerini alacaksinKızlar herkese günaydın,
Gebelik testim olumlu sonuç gösterdi ama hiç yükselmediği için doktor olumsuz konuşuyordu.
Meğer kimyasal bir gebelikmiş.
Cuma günü düşük yaşadım adet gibi...
Değerleri benim gibi çok yükselmeyenlere örnek olsun yazım.
Ben ilk defa yaşadığım için ne olduğunu bilemedim ve hatta sevinmiştim bile hamileyim diye...
Beta hcg değerlerim 8, 19, 29, 34
Çok az yükseldi. Sağlıklı bir gebelik değildi dedi doktorum. O yüzden de zaten gelişemedi ve sona erdi.
Çok tuhaf duygular içerisindeyim. Rabbim bi gün nasip edicek inanıyorum ama kalbimin bir tarafı da çok hüzünlü...
Hayırlısı olsun kızlar.
İlk aşılama serüvenim de hayal kırıklığıyla sonuçlandı...
Rabbim bizlere en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah.
Canım üzülme daha ilk aşılaman yine yaparsın ikincisi pozitif olur inşKızlar herkese günaydın,
Gebelik testim olumlu sonuç gösterdi ama hiç yükselmediği için doktor olumsuz konuşuyordu.
Meğer kimyasal bir gebelikmiş.
Cuma günü düşük yaşadım adet gibi...
Değerleri benim gibi çok yükselmeyenlere örnek olsun yazım.
Ben ilk defa yaşadığım için ne olduğunu bilemedim ve hatta sevinmiştim bile hamileyim diye...
Beta hcg değerlerim 8, 19, 29, 34
Çok az yükseldi. Sağlıklı bir gebelik değildi dedi doktorum. O yüzden de zaten gelişemedi ve sona erdi.
Çok tuhaf duygular içerisindeyim. Rabbim bi gün nasip edicek inanıyorum ama kalbimin bir tarafı da çok hüzünlü...
Hayırlısı olsun kızlar.
İlk aşılama serüvenim de hayal kırıklığıyla sonuçlandı...
Rabbim bizlere en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah.
Bilmiyorum ki Tatlim inanAlalal acaba jel.kullandiginiz icin mi akintin olmuyor
Hilalcim bende oğluma hamileyken 4 ay kanamam vardı kesede yirtiklik vardı kötü düşünme iyice dinlen Allahın izniyle yavruna birsey olmazKizlar dun geceden sabaha kadar karin agrisindan uyugamadim mahvoldum halen agryor karnimin sol tarafi resmen adet goryorum pazrtesi kan vercem ama karnim fena Allah yine nasip etmedi cok sevinenemstm hatta annem bile durgunluguma sasirmsti bende sanrm kesi likle bebegime kaybedyorum Allah saglimza zeval vermesin maden ole dun neden dusmedi ki degerim anlamadim
Canim niye inad edoyosun git baktir bu gün degerine bence dusmedi bak göreceksinEsim halen benimle iddaya giryor karsi konsmda inanamyor ya diyorum ki ben adet goryrm siz ne diyorusnuz esimle oddaya grdik halrn ben inanyorum degerin dusmedi dio.bu bana imkansiz gelyor ustune adet goren insanlr da var ama benim zaten adet gunum 8 gub gecti yani
Canim catlatma ignesi belli olmuyor kimine gore bi hafta kimine göre10 gün bence belirti arama çok degiskenlik gosteriyor çünkü insallah olumlu sonuc alirsin cnmKızlar Mrhb benim bugün asilamanin 5.gunu Dünden beridir gobegim çok acıyor oturdugumda sağ kasigim çok acıyor sizce tutuyo diyemi bu kadar acıyor catlatma iğnesi vücuttan ne zaman atılıyor
Canim kesemiz bile yok ki daha ama bukadr agrin oldumu karnim cok agryo yani ayni adet agrisi gbitab Allah herysin iyisini bilirHilalcim bende oğluma hamileyken 4 ay kanamam vardı kesede yirtiklik vardı kötü düşünme iyice dinlen Allahın izniyle yavruna birsey olmaz
Ağrı normal canım yumurtalıklar fazla uyarıldığı icin agrı olur vucüt iğneyi on gün sonra atar bide güb aşırı eşinle beraber ol hamile kalma şansın artarKızlar Mrhb benim bugün asilamanin 5.gunu Dünden beridir gobegim çok acıyor oturdugumda sağ kasigim çok acıyor sizce tutuyo diyemi bu kadar acıyor catlatma iğnesi vücuttan ne zaman atılıyor
Canım kanaman çoğaldımıEsim halen benimle iddaya giryor karsi konsmda inanamyor ya diyorum ki ben adet goryrm siz ne diyorusnuz esimle oddaya grdik halrn ben inanyorum degerin dusmedi dio.bu bana imkansiz gelyor ustune adet goren insanlr da var ama benim zaten adet gunum 8 gub gecti yani
Yarin doktor beni beklyor canim ust uste vermnin anlami yok dedi pazrtesi gel bakalim degerine dedi 9.10 da randevum var zaten duserse ozmana kadr degerim duser bu ay adetimin uzernden 8 gun gecti su dana adet olyorjm resmen ama hani adet zamani ustursunzide sanciniz olur ya ole gece de hep ciglik atmisim anne anne die birsy yanima geldi ve kulagima eglip bisiler soledi ama ben anlamdim ne dedigini resmen ruzgar gbi geldi birsey ya sabaha kadar kivrandim komsudan ilac istedm majezik var dedi vermedi bana dis gebelikte olabilr die dusunyorumCanim niye inad edoyosun git baktir bu gün degerine bence dusmedi bak göreceksin
Evet canim iste coook asiri degil ama artti karnimda agridi sabaha kadarCanım kanaman çoğaldımı
Zaten hic birsey yapanyrm ki esim yapyor mutfagi mahvetmis ya zaten yapmam karnim cok agryo ama dayaniyorum ilac almyor bana kendini kandiryor isteHilalcim bende oğluma hamileyken 4 ay kanamam vardı kesede yirtiklik vardı kötü düşünme iyice dinlen Allahın izniyle yavruna birsey olmaz
Canım majezik içme çok ağır bir ağrı kesici ılık pekmez iç ağrını hafifletirYarin doktor beni beklyor canim ust uste vermnin anlami yok dedi pazrtesi gel bakalim degerine dedi 9.10 da randevum var zaten duserse ozmana kadr degerim duser bu ay adetimin uzernden 8 gun gecti su dana adet olyorjm resmen ama hani adet zamani ustursunzide sanciniz olur ya ole gece de hep ciglik atmisim anne anne die birsy yanima geldi ve kulagima eglip bisiler soledi ama ben anlamdim ne dedigini resmen ruzgar gbi geldi birsey ya sabaha kadar kivrandim komsudan ilac istedm majezik var dedi vermedi bana dis gebelikte olabilr die dusunyorum
Canım kanamam ilk başladığında benim kesem yoktu kalp atışı bile yoktu asilamadan 2 hafta sonra başlamıştı kanamam pozitifi gördüm 2 gün sonra kanamam başladı üzülme tekrar test yaptirCanim kesemiz bile yok ki daha ama bukadr agrin oldumu karnim cok agryo yani ayni adet agrisi gbitab Allah herysin iyisini bilir
Parça parçamı geliyo canımEvet canim iste coook asiri degil ama artti karnimda agridi sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?