• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
20150425_225307.jpg
kizlar bana control çizgisinin izi dağılmış gibi geldi sizce de oylemi

Canım bu testi darma duman etmişsin :-)
Öyle oldu biraz ikinci çizgi cikmayinca yumruk attım teste:p:) rapor çabuk çıkıyo ya hastaneye bağlı gerçi doktor bana bu asilsma tutmazsa tüp bebek dedi bende rapor şartlarını tasımıyoruz dedim oda 1 yıllık evliya tamamdır hallederiz dedi ki tüp bebek için 3 yıllık evli olma ve 3 asilsma yaptırmış olma şartı var bende anlamadım nasıl olacağını ama hastane hslletcekmis

Öyle oldu biraz ikinci çizgi cikmayinca yumruk attım teste:p:) rapor çabuk çıkıyo ya hastaneye bağlı gerçi doktor bana bu asilsma tutmazsa tüp bebek dedi bende rapor şartlarını tasımıyoruz dedim oda 1 yıllık evliya tamamdır hallederiz dedi ki tüp bebek için 3 yıllık evli olma ve 3 asilsma yaptırmış olma şartı var bende anlamadım nasıl olacağını ama hastane hslletcekmis
Ohhhh iyi yaptın canım o kimki sana negatifi gösterecek bak yarın sana pozitifi gösterecek çünkü tırstı senden:-) canım bende 11. Yılımıza gircez temmuz ayında bideniki defa tek aşılama oldum inş çıkar bana rapor

Back