Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim catlatma ignesi belli olmuyor kimine gore bi hafta kimine göre10 gün bence belirti arama çok degiskenlik gosteriyor çünkü insallah olumlu sonuc alirsin cnm
Canım çok tsk bildiğimiz şeyleri tekrar sormakta ısrar ediyoruz bizimkide bir umut inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız aminnnn

Canım kanamam ilk başladığında benim kesem yoktu kalp atışı bile yoktu asilamadan 2 hafta sonra başlamıştı kanamam pozitifi gördüm 2 gün sonra kanamam başladı üzülme tekrar test yaptir
Aaa gercekten mi canim bende gebe oldgumu ogrendgimde adet bile olmamstm yani adetin ilk gunu yaptm iki cizgi gordum sonra iki gun bekledim krmizilar gelmedi doktora gttm hamilesim dediler sonra cuma tekrar kan verdim iste o gece kanamam basldi doktora gttm degerim yukselmis dun tekrar gittm bakmadik dun baktrmisim gerek yok ama hersy olanlr daha cok ufak kese goremedi iste dun artti bugunde ayni karnim agrmaya basldi yani ben birsey anlamdim nie bole oldi dayanamayack gbi degil ama agryor baya

Hilalcim kısmet ama bende aynı belirtileri yaşadım 4 ay ayaklarım havadaydi hafta 1 bazen 2 hastanedeydim stres yapma kendini sıcak tut sigara kullaniyormusun

Olemi pekmez var zTen vermdj veremem dedi arkdas kan sonucunu ogrendmen veremem benim icim rahat dyor ya kadin esimde rahat ben kivranyorum bu nedir anlamadim
Canım yarım çay bardağı pekmezi ılıt iç sancın hafifliycek sıcak tut kendini allahın izniyle geçer

Hilalcim kısmet ama bende aynı belirtileri yaşadım 4 ay ayaklarım havadaydi hafta 1 bazen 2 hastanedeydim stres yapma kendini sıcak tut sigara kullaniyormusun
Sende mo adet gorur gbi gordun kanaman nasildi gece kaltim terlrdim ayakta durmadim midem bulandi simdi sag salim bir oglun var hi degerinde dusmedi ala ala neden olmus peki

Sende mo adet gorur gbi gordun kanaman nasildi gece kaltim terlrdim ayakta durmadim midem bulandi simdi sag salim bir oglun var hi degerinde dusmedi ala ala neden olmus peki
Oturdugumda yerde fark etmiyodum bide bakıyodum pijamamda kan bırak iç çamaşırı ni çoğu zaman uyaniyodum yatağıma sizmis o korkuyu iyi bilirim ve degerim düşmüyor du aksine yükseliyor du

Oturdugumda yerde fark etmiyodum bide bakıyodum pijamamda kan bırak iç çamaşırı ni çoğu zaman uyaniyodum yatağıma sizmis o korkuyu iyi bilirim ve degerim düşmüyor du aksine yükseliyor du
Cok saskinim su anda basim cok donuyor kizlar sanki bayilscagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…