Canım çok tsk bildiğimiz şeyleri tekrar sormakta ısrar ediyoruz bizimkide bir umut inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız aminnnnCanim catlatma ignesi belli olmuyor kimine gore bi hafta kimine göre10 gün bence belirti arama çok degiskenlik gosteriyor çünkü insallah olumlu sonuc alirsin cnm
Haklısın canım inş sağlığına bir şey olmazBen bu hamilekten hic birsey anlamadim vala
Aaa gercekten mi canim bende gebe oldgumu ogrendgimde adet bile olmamstm yani adetin ilk gunu yaptm iki cizgi gordum sonra iki gun bekledim krmizilar gelmedi doktora gttm hamilesim dediler sonra cuma tekrar kan verdim iste o gece kanamam basldi doktora gttm degerim yukselmis dun tekrar gittm bakmadik dun baktrmisim gerek yok ama hersy olanlr daha cok ufak kese goremedi iste dun artti bugunde ayni karnim agrmaya basldi yani ben birsey anlamdim nie bole oldi dayanamayack gbi degil ama agryor bayaCanım kanamam ilk başladığında benim kesem yoktu kalp atışı bile yoktu asilamadan 2 hafta sonra başlamıştı kanamam pozitifi gördüm 2 gün sonra kanamam başladı üzülme tekrar test yaptir
Steresten iliskiyede giremiyoruz off offf Allah yardimcimiz olsun kızlarAğrı normal canım yumurtalıklar fazla uyarıldığı icin agrı olur vucüt iğneyi on gün sonra atar bide güb aşırı eşinle beraber ol hamile kalma şansın artar
Yok canim normal geliyor ya bende anlamdin yani ayni adet gbi parca yokParça parçamı geliyo canım
Senin oglunda bir mucize gni gelmis valahi masallahSteresten iliskiyede giremiyoruz off offf Allah yardimcimiz olsun kızlar
Hayır canım stres yapma doktor demedimi sana yapman lazım mecburSteresten iliskiyede giremiyoruz off offf Allah yardimcimiz olsun kızlar
Olemi pekmez var zTen vermdj veremem dedi arkdas kan sonucunu ogrendmen veremem benim icim rahat dyor ya kadin esimde rahat ben kivranyorum bu nedir anlamadimCanım majezik içme çok ağır bir ağrı kesici ılık pekmez iç ağrını hafifletir
Canım bekle bakalım doktor ne diycek sana inş üstüne görmedirYok canim normal geliyor ya bende anlamdin yani ayni adet gbi parca yok
Ustune gorme de bole olur mi ya benim halamda gormstu cok agrli olmstu sonraki ay ogrenmsti onlar adete 3 gun kala birlikte olmslr norml adet gununde olmusCanım bekle bakalım doktor ne diycek sana inş üstüne görmedir
Iliskiue gir canim asilama gunun aksamida ilmstu bizde ust uste sonrda gun asirya dusurmstukSenin oglunda bir mucize gni gelmis valahi masallah
Hilalcim kısmet ama bende aynı belirtileri yaşadım 4 ay ayaklarım havadaydi hafta 1 bazen 2 hastanedeydim stres yapma kendini sıcak tut sigara kullaniyormusunAaa gercekten mi canim bende gebe oldgumu ogrendgimde adet bile olmamstm yani adetin ilk gunu yaptm iki cizgi gordum sonra iki gun bekledim krmizilar gelmedi doktora gttm hamilesim dediler sonra cuma tekrar kan verdim iste o gece kanamam basldi doktora gttm degerim yukselmis dun tekrar gittm bakmadik dun baktrmisim gerek yok ama hersy olanlr daha cok ufak kese goremedi iste dun artti bugunde ayni karnim agrmaya basldi yani ben birsey anlamdim nie bole oldi dayanamayack gbi degil ama agryor baya
Canım yarım çay bardağı pekmezi ılıt iç sancın hafifliycek sıcak tut kendini allahın izniyle geçerOlemi pekmez var zTen vermdj veremem dedi arkdas kan sonucunu ogrendmen veremem benim icim rahat dyor ya kadin esimde rahat ben kivranyorum bu nedir anlamadim
Sende mo adet gorur gbi gordun kanaman nasildi gece kaltim terlrdim ayakta durmadim midem bulandi simdi sag salim bir oglun var hi degerinde dusmedi ala ala neden olmus pekiHilalcim kısmet ama bende aynı belirtileri yaşadım 4 ay ayaklarım havadaydi hafta 1 bazen 2 hastanedeydim stres yapma kendini sıcak tut sigara kullaniyormusun
7 yıldan sonra gerçekten mucizeydi insanoğlu başlı başına bir mucize oğlum iyi tutundu ama kardeşi tutunamiyo bide oda gelseIliskiue gir canim asilama gunun aksamida ilmstu bizde ust uste sonrda gun asirya dusurmstuk
Oturdugumda yerde fark etmiyodum bide bakıyodum pijamamda kan bırak iç çamaşırı ni çoğu zaman uyaniyodum yatağıma sizmis o korkuyu iyi bilirim ve degerim düşmüyor du aksine yükseliyor duSende mo adet gorur gbi gordun kanaman nasildi gece kaltim terlrdim ayakta durmadim midem bulandi simdi sag salim bir oglun var hi degerinde dusmedi ala ala neden olmus peki
canim evet aksam ilk knaman geldginde gttm.horman yaptilr 46.06 dan 166.96 ya yukselmstiKanaman geldiginde hemen doktra gttn mi canim degerin kac gune dusmustu simdj tup bebek yaptran arkdsina sordun obunda kanamasi olms ama ona her adet tarihi de olabilir dediler
Cok saskinim su anda basim cok donuyor kizlar sanki bayilscagimOturdugumda yerde fark etmiyodum bide bakıyodum pijamamda kan bırak iç çamaşırı ni çoğu zaman uyaniyodum yatağıma sizmis o korkuyu iyi bilirim ve degerim düşmüyor du aksine yükseliyor du
Dedi sadece 1 defa oldu canimiz istemiyo ne yapalımHayır canım stres yapma doktor demedimi sana yapman lazım mecbur
Pekmezi koydum isinamsni beklyrm.canimCanım yarım çay bardağı pekmezi ılıt iç sancın hafifliycek sıcak tut kendini allahın izniyle geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?