Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama 1 tanemi 2 tane mi valla çoğu hastane 3. Yu tamamlatiyo bide asilsma lardan 2 tanesi iğneyle olmak zorunda

Yok canım iki aşılama yaptım ilk aşılama 2008 de son aşılamam üç nisanda oldu zaten doktorum dedi bana buda tutmazsa tüp bebek yapın diye
En msntiklisi o zaten aşılamada tutma şansı düşük tüp bebek de daha fazla inş gerek kalmaz ama elden de bişey gelmiyo Allahın dediği oluyo biz kaderini boyun egiyoruz bazen isyan ediyoruz ama başka da bişey yapamıyoruz

Çok kötüyüm kızlar kahverengi lekelenmem başladı anlamıyorum çift çizgi çıktı yinemi kimyasal yoksa doktorun gecikmesi yüzünden hic tutmadi mi allahım ne zaman bitecek bu çile bu sınav ölmek istiyorum artık mücadele edecek gücüm kalmadı allah bize çocuk nasip etmeyecek sanırım

Aynen canım aşılama yipratici bir süreç ömrun den Ömür gidiyo valla o stresten

Geçmiş olsun canım inş lekelenmen geçmiştir

Canim yerleşme olabilirmi bence tahlil yapptir en kötüsünü düşünme henüz

Canim nasilsin naptin devam ediyomu

Canım benim insaAllah geçmiştir lekelenmen iyi misin

Kızlar herkese günaydın,
Gebelik testim olumlu sonuç gösterdi ama hiç yükselmediği için doktor olumsuz konuşuyordu.

Meğer kimyasal bir gebelikmiş.
Cuma günü düşük yaşadım adet gibi...

Değerleri benim gibi çok yükselmeyenlere örnek olsun yazım.
Ben ilk defa yaşadığım için ne olduğunu bilemedim ve hatta sevinmiştim bile hamileyim diye...

Beta hcg değerlerim 8, 19, 29, 34
Çok az yükseldi. Sağlıklı bir gebelik değildi dedi doktorum. O yüzden de zaten gelişemedi ve sona erdi.

Çok tuhaf duygular içerisindeyim. Rabbim bi gün nasip edicek inanıyorum ama kalbimin bir tarafı da çok hüzünlü...

Hayırlısı olsun kızlar.
İlk aşılama serüvenim de hayal kırıklığıyla sonuçlandı...
Rabbim bizlere en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Canim uzulme nolur ilk aşılamam tutmamisti bile benim bi sonrakinda sağlıklı sihhatli evladin olur inşallah sagliksiz gelişiyor ise basta sonlanmasi daha hayırlı degilmi sukret en azindan pozitif sonuç alabildin demekki oluyormu.bende ikinciyi denedim çok şükür tuttu deger yukselsin diye bekliyorum ayni durumdayiz yani rabbim sonrakinde guldursun yuzunu insallah

Hayırlısı olsun inşallah.
Herşeyin bir vakti zamanı var.
İnşallah Rabbim güldürecek yüzümüzü inanıyorum.
Seninde değerlerin yükselir inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Insallah yukselir cabim bu gun gidicem bakalim hayirlisi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…