Aminnn aminnnn dua etmekten bi hal olduk rabbim Hayırlısı ni versinAynen tatlım hayırlısı olsun hepimiz için
Canim.kacinci günün bu günEki Görüntüle 1507979 kizlar bana control çizgisinin izi dağılmış gibi geldi sizce de oylemi
11 tatlım çizgi gibi gelmedi bsna dize sormak istedimCanim.kacinci günün bu gün
Evet cizgi gibi degil ama du bakalim testin varsa sabah idrarinla yap bakalim nasil olcak testi atma beklet11 tatlım çizgi gibi gelmedi bsna dize sormak istedim
Test bozuk olabilir canım sen bir daha yap ama daha erken bence11 tatlım çizgi gibi gelmedi bsna dize sormak istedim
Var testim bu 3-4saatlik idrarla ne bilim kuzummm keşke olumlu olsa normalde gebe olmadığında kontrol çizgisi dagiliyomuydu böyle hatırlamıyorumEvet cizgi gibi degil ama du bakalim testin varsa sabah idrarinla yap bakalim nasil olcak testi atma beklet
Ya çok daraldım dayanAmacım yaptimTest bozuk olabilir canım sen bir daha yap ama daha erken bence
Canim inan hatirlamiyorum sen sabah idrarinla tekrarlar bakalim biVar testim bu 3-4saatlik idrarla ne bilim kuzummm keşke olumlu olsa normalde gebe olmadığında kontrol çizgisi dagiliyomuydu böyle hatırlamıyorum
Tamam yarın bi yapiyim hayırlısı olsun bakalimCanim inan hatirlamiyorum sen sabah idrarinla tekrarlar bakalim bi
Hayirlisi hayatim insallah pozitif olur gerci 12.gun de erken ama bakalim nasipTamam yarın bi yapiyim hayırlısı olsun bakalim
Yarın sabah da yapiyim daha yapmam 15 gün gider Kan veririm napim kuzumHayirlisi hayatim insallah pozitif olur gerci 12.gun de erken ama bakalim nasip
Bencede oyle yap canim rabbim yüzünü guldursunYarın sabah da yapiyim daha yapmam 15 gün gider Kan veririm napim kuzum
Aminnn kuzum cumlemizin inşallah:)Bencede oyle yap canim rabbim yüzünü guldursun
Canım bu testi darma duman etmişsinEki Görüntüle 1507979 kizlar bana control çizgisinin izi dağılmış gibi geldi sizce de oylemi
Canım rapor kaç günde çıkar bir bikgin varmıBizim gittiğimiz hastane evrakları istiyo gerisini kendisi hallediyor
Sabah aç karnına yap canım inş ikinci çizgi silik çıkar sonrada pozitif olurYarın sabah da yapiyim daha yapmam 15 gün gider Kan veririm napim kuzum
Öyle oldu biraz ikinci çizgi cikmayinca yumruk attım testeCanım bu testi darma duman etmişsin
Ohhhh iyi yaptın canım o kimki sana negatifi gösterecek bak yarın sana pozitifi gösterecek çünkü tırstı sendenÖyle oldu biraz ikinci çizgi cikmayinca yumruk attım teste:) rapor çabuk çıkıyo ya hastaneye bağlı gerçi doktor bana bu asilsma tutmazsa tüp bebek dedi bende rapor şartlarını tasımıyoruz dedim oda 1 yıllık evliya tamamdır hallederiz dedi ki tüp bebek için 3 yıllık evli olma ve 3 asilsma yaptırmış olma şartı var bende anlamadım nasıl olacağını ama hastane hslletcekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?