Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen benim evin halini göresen asilama oldugundan beri silmedim evi sadece supurdum ust kata cikan merdivenler bir karis toz gerisini anlatmayayim napayim bu mu onemli temizlik mi allah icin esimde hic bisi demez çok şükürKayinvalidem vefat etmis uvey kaynanam benimle gorusmyor annem yakin ama.iki ucak kardesm var gelemez babannem geldi sabah kahvalti hazlrdi gitti esim hazlrdi bisiler ama.mutfagin evin halini siz dusunun asilamda bile yatamdim ben malasef
Öyle maalesef benim çok şükür ablamlar annem kayınvalidem benı yalnız bırakmadılar yemegime kadar önüme geliyodu tüp bebek sonrası kayınvalidemde kalcam ramazanda geliyo orda kalmam en iyisiCanim sen benim evin halini göresen asilama oldugundan beri silmedim evi sadece supurdum ust kata cikan merdivenler bir karis toz gerisini anlatmayayim napayim bu mu onemli temizlik mi allah icin esimde hic bisi demez çok şükür
Ben kendim vurdum canım.eşine bağlı artik o insaAllah hareketlileri çoktur.Kizlar catlama ignesini kendimiz mi vuruyoruz .vurulduktan ne kadar sonra siperm naklediliyor
Canım sen boyle yazdikca çok üzülüyorum yağmur yağdı biraz önce dua ettim sana. Herşey Allahtan.. İnsaAllah biseycigin yoktur.. Bende yapmıyorum ev temizligini 20gundur sadece tozu tuvaleti yikiyorum.. Bugün eşime yaptirdim çok şükür ya.. Ev değişti resmenKayinvalidem vefat etmis uvey kaynanam benimle gorusmyor annem yakin ama.iki ucak kardesm var gelemez babannem geldi sabah kahvalti hazlrdi gitti esim hazlrdi bisiler ama.mutfagin evin halini siz dusunun asilamda bile yatamdim ben malasef
Allah razi olsun cnm eşinden çok şükür eslerimiz tam destek ne güzelCanım sen boyle yazdikca çok üzülüyorum yağmur yağdı biraz önce dua ettim sana. Herşey Allahtan.. İnsaAllah biseycigin yoktur.. Bende yapmıyorum ev temizligini 20gundur sadece tozu tuvaleti yikiyorum.. Bugün eşime yaptirdim çok şükür ya.. Ev değişti resmen
Aynen canım Allah razi olsun insaAllah onlardan başımızdan eksik etmesin..Allah razi olsun cnm eşinden çok şükür eslerimiz tam destek ne güzel
Ben hatta ilaç kullanıyorum alırım die dikkat bile ettim ama göbus büyüdü bu arada duramadim test yaptim negatif çıktı şimdilik 11.gün ya etken yada tutmadı hayırlısı olsunInsallah canim benim yahu ben de gayet normal yiyorum eskisi gibi yani
Bizim gittiğimiz hastane evrakları istiyo gerisini kendisi hallediyorKızlar bu tüp bebek için rapor nasıl cıkarılıyo indirim almak için bileniniz varmı
Canim benim 45 dk sonra falan cikmisti silik bi çizgi merak etme erken dahaBen hatta ilaç kullanıyorum alırım die dikkat bile ettim ama göbus büyüdü bu arada duramadim test yaptim negatif çıktı şimdilik 11.gün ya etken yada tutmadı hayırlısı olsun
Valla bi buçuk saat falan oldu aslında yaptım rahatladım biliyordum böyle çıkacağıni dün gece çok kötüyDüm ağlama krizine girdim sinirlerim gergin adet olmadan önce hep böyle sıkıntılı oluyorum kesin hamile değilim bu fikre alistiriyirum kendimiCanim benim 45 dk sonra falan cikmisti silik bi çizgi merak etme erken daha
Canim du bakalim yahu belki beta degerin düşüktürValla bi buçuk saat falan oldu aslında yaptım rahatladım biliyordum böyle çıkacağıni dün gece çok kötüyDüm ağlama krizine girdim sinirlerim gergin adet olmadan önce hep böyle sıkıntılı oluyorum kesin hamile değilim bu fikre alistiriyirum kendimi
Ben mayısta gidcem tüp bebek için bide urfada yapcam mardinde oturuyorum olurmu kiBizim gittiğimiz hastane evrakları istiyo gerisini kendisi hallediyor
Canım bidenhangi evrakları istiyoBizim gittiğimiz hastane evrakları istiyo gerisini kendisi hallediyor
Hangi hastanede yaptircaz san ara öğren iyice sonuçta başka bi ilde yaptircaksin evraklarda nüfus cüzdanı fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi nufustan nüfus kayıt örneği hem senin hem eşinin hastaneden daha ayrıntılı ogrenirsin bide Urfa'ya kadar gitmişler antepte yaptir memleketimde imkanlar daha iyi olmazmiBen mayısta gidcem tüp bebek için bide urfada yapcam mardinde oturuyorum olurmu ki
Canım urfada kalacak yerimiz var bu yuzden urfayı sectimHangi hastanede yaptircaz san ara öğren iyice sonuçta başka bi ilde yaptircaksin evraklarda nüfus cüzdanı fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi nufustan nüfus kayıt örneği hem senin hem eşinin hastaneden daha ayrıntılı ogrenirsin bide Urfa'ya kadar gitmişler antepte yaptir memleketimde imkanlar daha iyi olmazmi
Anladim canim gerçi rabbim kısmet ettikten sonra nerde olursa olsun gerçekleşir isteklerimizCanım urfada kalacak yerimiz var bu yuzden urfayı sectim
Aynen tatlım hayırlısı olsun hepimiz içinAnladim canim gerçi rabbim kısmet ettikten sonra nerde olursa olsun gerçekleşir isteklerimiz
Canim eşin kabul ettimi vitaminleriAynen tatlım hayırlısı olsun hepimiz için