Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kayinvalidem vefat etmis uvey kaynanam benimle gorusmyor annem yakin ama.iki ucak kardesm var gelemez babannem geldi sabah kahvalti hazlrdi gitti esim hazlrdi bisiler ama.mutfagin evin halini siz dusunun asilamda bile yatamdim ben malasef
Canim sen benim evin halini göresen asilama oldugundan beri silmedim evi sadece supurdum ust kata cikan merdivenler bir karis toz gerisini anlatmayayim napayim bu mu onemli temizlik mi allah icin esimde hic bisi demez çok şükür

Canim sen benim evin halini göresen asilama oldugundan beri silmedim evi sadece supurdum ust kata cikan merdivenler bir karis toz gerisini anlatmayayim napayim bu mu onemli temizlik mi allah icin esimde hic bisi demez çok şükür
Öyle maalesef benim çok şükür ablamlar annem kayınvalidem benı yalnız bırakmadılar yemegime kadar önüme geliyodu tüp bebek sonrası kayınvalidemde kalcam ramazanda geliyo orda kalmam en iyisi

Kayinvalidem vefat etmis uvey kaynanam benimle gorusmyor annem yakin ama.iki ucak kardesm var gelemez babannem geldi sabah kahvalti hazlrdi gitti esim hazlrdi bisiler ama.mutfagin evin halini siz dusunun asilamda bile yatamdim ben malasef
Canım sen boyle yazdikca çok üzülüyorum yağmur yağdı biraz önce dua ettim sana. Herşey Allahtan.. İnsaAllah biseycigin yoktur.. Bende yapmıyorum ev temizligini 20gundur sadece tozu tuvaleti yikiyorum.. Bugün eşime yaptirdim çok şükür ya.. Ev değişti resmen

Allah razi olsun cnm eşinden çok şükür eslerimiz tam destek ne güzel

Kızlar bu tüp bebek için rapor nasıl cıkarılıyo indirim almak için bileniniz varmı

Ben hatta ilaç kullanıyorum alırım die dikkat bile ettim ama göbus büyüdü bu arada duramadim test yaptim negatif çıktı şimdilik 11.gün ya etken yada tutmadı hayırlısı olsun
Canim benim 45 dk sonra falan cikmisti silik bi çizgi merak etme erken daha

Canim benim 45 dk sonra falan cikmisti silik bi çizgi merak etme erken daha
Valla bi buçuk saat falan oldu aslında yaptım rahatladım biliyordum böyle çıkacağıni dün gece çok kötüyDüm ağlama krizine girdim sinirlerim gergin adet olmadan önce hep böyle sıkıntılı oluyorum kesin hamile değilim bu fikre alistiriyirum kendimi

Canim du bakalim yahu belki beta degerin düşüktür

Ben mayısta gidcem tüp bebek için bide urfada yapcam mardinde oturuyorum olurmu ki
Hangi hastanede yaptircaz san ara öğren iyice sonuçta başka bi ilde yaptircaksin evraklarda nüfus cüzdanı fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi nufustan nüfus kayıt örneği hem senin hem eşinin hastaneden daha ayrıntılı ogrenirsin bide Urfa'ya kadar gitmişler antepte yaptir memleketimde imkanlar daha iyi olmazmi

Canım urfada kalacak yerimiz var bu yuzden urfayı sectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…