Canım konya novafertili çok övüyorlar. Ben mersinden çıkıp gelicem oraya:) sen neden orayı tercih etmedin
:))) allah iyiliğini versin canım ya guldurdun beni :)))Sağol canım hayırlısı artık. Benim adetim düzenlidir. Çarşamba gelir sanırım. Ben sali gunu yolayim kendimi:)))
evet canım nur hanım ben bidaha asla memoriale gitmem çünkğ orda piskoojım bozuldu be yıprandım sonuc olarak bir kızım oldu ama medical oarkta cok daha az sıra ekledim cok daha basarılı bir tedavi süreci geçirdim o kadar yol gidip gelmeme değdi.memorial ekip olarak çalişiyor ve malesef ki yanlıs kararlarda verebiliyor.aynı doktor bağimsiz olarak calıstıgı kendi kararlarını berebildiği bir merkezde cok daha basarılı bir tedavi sürecı yasattı bize.Suanki tedavin medikal.park nur hanim mi:) eskiden o varmis ve herkes cok seviyomus sanirim ama iste laboratuvarina guvenemiyorum.baska yerlerin yoksa doktor bazinda baksam baska hastaneye giderdim gibi
ben canım salı günü transferim oldu cok cok memnunum burdakı eski doktorlar hakkındakı yorumları okuyup korktum ama iyiki gitmişim zaten şuankı kadroyu memorialden tanıyorum.iyiki oraya gittim.embiriyolog da memorialden medical parka geçen biri.yanı memorialin zamanında öve öve bitirilemeyen doktorları ve embiriyologu suan medical oarkta.medipol megada mustafa acet var oda memorialın doktoru.merhaba kızlar,sonunda aradığım topiği buldum,ben konyada oturuyorum,temmuzda tüpbebek düşünüyoruz bizde,eşim istanbulda yaptıralım diyor,ilk spermlerimizi medicalpark göztepede dondurduk,tedavimiz de orda olur gözüyle bakıyorduk ama burdaki yorumları okudukça kafam karıştı medicalparkta tedavi gören var mı aranızda yorumlarınızı duymak isterim
Kızlar Günaydın:) hayırlı ve güzel bir gün diliyorum Allahtanbugün kan sonucunu alacağım inşallah bebişim benimledir. bugün transferi olacaklar a başarılar diliyorum Y yenibidunya :)
AMİNN :)günaydın canımm hadi inşallahh pozitif olurr
Günaydın canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..Kızlar Günaydın:) hayırlı ve güzel bir gün diliyorum Allahtanbugün kan sonucunu alacağım inşallah bebişim benimledir. bugün transferi olacaklar a başarılar diliyorum Y yenibidunya :)
günaydın hayırlı cumalar bebeğim Benm doktor yokmuş sabah Dier diyor varmış sorun DEĞİLDE bi önceki doktorm yani adamdan utanırım şimdi kendini değiştirdim diye panik Yaptım dua edin bana bu sefer inşallah hersey yolundadır tamda dama dediği yerdeyim dierinin iptal oldugu zaman en kritik günüm hepinizi cok SEVİYORM Allah Razı olsn hepimizdenKızlar Günaydın bu gün Sarı çiçeğimizin kontrolü var.Dualarımız onunla ve transferi olacak arkadaşımız yenibidunya ile.
İnşallah güzel gelişmelerle geleceksiniz kızlar.Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu mübarek günde.
Günaydın
günaydın hayırlı cumalar bebeğim Benm doktor yokmuş sabah Dier diyor varmış sorun DEĞİLDE bi önceki doktorm yani adamdan utanırım şimdi kendini değiştirdim diye panik Yaptım dua edin bana bu sefer inşallah hersey yolundadır tamda dama dediği yerdeyim dierinin iptal oldugu zaman en kritik günüm hepinizi cok SEVİYORM Allah Razı olsn hepimizden
CANIM RAHAT OL. utanılacak bişey yok. hatta birşey yokmuş gibi davranGünaydın
günaydın hayırlı cumalar bebeğim Benm doktor yokmuş sabah Dier diyor varmış sorun DEĞİLDE bi önceki doktorm yani adamdan utanırım şimdi kendini değiştirdim diye panik Yaptım dua edin bana bu sefer inşallah hersey yolundadır tamda dama dediği yerdeyim dierinin iptal oldugu zaman en kritik günüm hepinizi cok SEVİYORM Allah Razı olsn hepimizden
inşallah canımmm ikimiz de güzel haberler vermek nasip olsunn :) öpüyorummmm seni Allaha emanetsin sen ve yumoşlar :)Günaydın Hayırlı Cumalar batmanbeginn Canm inşallah güzel sonuçlarla sevincimizi kesinleştiriceksin, yeni bi dünya Canm seninde transfer günün mübarek cuma hepimize bereket getirsin bende klinikte bekliyorm inşallah son kontrol olur ve inşallah artık bende opu günümü öğrenirim cok fazla akıntım var bu geliştiğine işaretmiş inşallah kaliteli gelişen yumurtam fazladır umarım tedavim bu sefer iptal olmaz hepinizi cok SEVİYORM her gece yatarken hepiniz i tek tek düşünüp hayal ediyrm dua EDİYORM çokkkk öptüm
KIZLARRRR Vallaha çalışamıyorum bu gün.Aklım hep sizde batmanbegin ve sarıçiçek habersiz koymayın ilk fırsatta yazın kızlar.Bu gün bir duygusal bir hassasım dokunsanız ağlarım içimden dualar ediyorum Allahım güzel haberler alsın arkadaşlarım diye.inşallah canımmm ikimiz de güzel haberler vermek nasip olsunn :) öpüyorummmm seni Allaha emanetsin sen ve yumoşlar :)
Kızlar en büyüğü 17ml arkadan gelenler 15ml 16ml 16.5ml YARIN son kez gidicem bügünde iğneleri vurucam yani yarn tekrar çağırdılar çok şükür bin şükür şimdilik kötü bir şey demediler
Çok sevindim senin adına, demek ki endişelenicek bişey yokmuş :) güzel haberlerini bekliyoruzKızlar en büyüğü 17ml arkadan gelenler 15ml 16ml 16.5ml YARIN son kez gidicem bügünde iğneleri vurucam yani yarn tekrar çağırdılar çok şükür bin şükür şimdilik kötü bir şey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?