İns guzl haberlerini alrz canm :))) hadi hayrli olsn :)Evet haklısın bzı yerler öyle ypıyomuş ama bana da gerek yok dediler ben de burdan okuyunca sormuştum
Kesinlikle öyle zaten sıkışık olmayı sadece rahimi ultrasonda daha rahat görebilmek için istiyorlar yoksa gebeliğe bir etkisi yok.Galiba her doktor farklı yapıyor, süreç her yerde değişik
Evet cnm coh cok guzel olur : )) sendede ayakta durunca belin ağriyormu birazda kasiklarn
Ins tutar cnn...Benim dr da mi bi tuhaflik var anlamadm asilama oncesi ve sonrasi iliski yasakladi yani bu ay sadece asilama yapildi iliski hic yokKızlar benim pazartesi aşılamam oldu sıkışık olman gerek dediler bende sadece alet takılır ken az bir acı oldu iğnenin girdiğini de hissettim ama beni 5 dk yatırdılar sonra bugün ilişkiye girme yarından itibaren 1 hafta gün aşırı ilişkiye gir dediler şu An sadece kasıklarımda hafif ağrı var bi de ilk gün akşam birkaç kez sanki bıçak saplanmış gibi ağrı girdi inşallah tutar bu ilk aşılamam ve Son olur inşallah
Ins tutar cnn...Benim dr da mi bi tuhaflik var anlamadm asilama oncesi ve sonrasi iliski yasakladi yani bu ay sadece asilama yapildi iliski hic yok
Evt cnm haklisn ...21 aydr bekliyorm rabbim nasip eder ins bu ayCanım her dr farklı uygulama deniyor kimi idrara sıkış ol diyor kimi gerek yok diyor, kimi ilişki öneriyor kimi önermiyor sen bunları kafana takma içini rahat tut sonuçta herkesin vücudunun verdiği tepki ve sorunları aynı olmuyor o yüzden dr da kişiye göre uygulama yapıyordur.
Ins tutar cnn...Benim dr da mi bi tuhaflik var anlamadm asilama oncesi ve sonrasi iliski yasakladi yani bu ay sadece asilama yapildi iliski hic yok
Evt cnm haklisn ...21 aydr bekliyorm rabbim nasip eder ins bu ay
Ben de kullanıyorum aynı jeliInşallah canım sana jel verdiler mi bana crinone jel verdiler
Canım yine sen bilirsin ama bence ilişki olsun, klomenin en buyuk etkisi birden fazla yumurtlama olması. Belki tekrar yumurtlarsın bu ay biri tutmaz biri olur şansına.Ins tutar cnn...Benim dr da mi bi tuhaflik var anlamadm asilama oncesi ve sonrasi iliski yasakladi yani bu ay sadece asilama yapildi iliski hic yok
Jeli ne icin verdilr cnmBen de kullanıyorum aynı jeli
Canım hayırlı olsun, progestanı jel olanını mı kullanıyosun? Regli gecikmesi yapıyomuş demek, öğrendiğimiz iyi oldu sağol:))merhaba kızlar benimde ayın 9 unda bir aşılamam oldu, ilk aşılamam inş tutar :) Aşılamam çok zor geçti, sonrasında ultrason kontrolünde yumurtaların çatladığını da kontrol etti doktorum, 2 hafta bizi unut sonra kan testine gel dedi. Progestan kullanıyorum, ilaçtan dolayı zaten reglin gecikecek onu bekleme diye de uyardı... Şimdi ağrım yok kullandığım ilaçlardan mıdır nedir aşırı şişlik var... Doktor bu süreçte spor dahil her şeyi yapabileceğimi kafama takmamam gerektiğini de özellikle söyledi. Hakkımızda hayırlısı :)
Canım bu jel bebeğin tutunmasına yardımcıymış. Tüp bebek ve aşılama tedavisinde veriliyomuş. Ben de araştırdım internetten kimi jel olarak kullanıyor kimi iğnesiniJeli ne icin verdilr cnm
Bugun ikinciyi kullandım daha, şimdilik olmadı bi sıkıntı canımPeki sende jel mantar felan yaptı öı? Bebeğin rahme daha kolay tutunması içinmiş canım