Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hijene dikkat ettikten sonra hiçbişi olmaz bence. Bir de bu jeli sıkınca yatmana gerek yok dedi doktor bana hatta yürümek lazımmış. Ben de okudum yorumları genelde yatanların top top geri geliyomuşAy ben internetten araştırdım baya kötüymüş kullansam mı karar veremedim ya. Mantar bile yapıyomş kahverengi akıntı felan oluyomuş
Cnm ben ignelerle basladm ve dr oldukca iyu tepki verdigini soledi 8 olgun yumurtan vardi ya aslinda iliski olsa mi die dusundum ama bu sefer olurda dusuk falan olursa kendimi yer bitiririm vardr bi bildigi diyor esimde kafam karisk bugun asilamanin 5. GunuCanım yine sen bilirsin ama bence ilişki olsun, klomenin en buyuk etkisi birden fazla yumurtlama olması. Belki tekrar yumurtlarsın bu ay biri tutmaz biri olur şansına.
Belki çoklu gebelik riski yüzünden demiştir çünkü maşallah çok yumurtan varmış:)) hayırlısıyla güzel haber alalım senden :))Cnm ben ignelerle basladm ve dr oldukca iyu tepki verdigini soledi 8 olgun yumurtan vardi ya aslinda iliski olsa mi die dusundum ama bu sefer olurda dusuk falan olursa kendimi yer bitiririm vardr bi bildigi diyor esimde kafam karisk bugun asilamanin 5. Gunu
Canım hayırlı olsun, progestanı jel olanını mı kullanıyosun? Regli gecikmesi yapıyomuş demek, öğrendiğimiz iyi oldu sağol:))
Zaten dr biz ikiz olsn istemeyz ama ikiz riski yuksek dedi bende ikiz basimin ustune dedim:))Biz guveniyoz drlara gerisi Allahla onlarn arasinda ne diyeyyim...Birde benim gobegim cok sis ve tuvalete cok gidiyorum kasik agrm varBelki çoklu gebelik riski yüzünden demiştir çünkü maşallah çok yumurtan varmış:)) hayırlısıyla güzel haber alalım senden :))
İkisi de çatladıysa olabilir tabiki :)) çok kişi var klomen kullanıp ikize hamile kalanŞimdi benim aynı yumurtalıkta iki yumurtam vardı Boyutları nerdeyse aynı sizce tutarsa ikiz ihtimali olur mu
Herkeste oluyor kuzum kasık ağrısı, normaldir bence:))Ben gonol f iğne kullandım canım iki defa beş dk arayla uzayan akıntım oldu da ondan merak ettim:) ama aşılamadan sonra sağ tarafım ağrımaya başladı normal demi
Benim doktorumda ilişki önerme di aşılamadan 5 gün önce cinsel perhize başlattı. Aşılamadan sonra 2 gün yasak dedi. sonrasını size bırakıyorum dedi.Ins tutar cnn...Benim dr da mi bi tuhaflik var anlamadm asilama oncesi ve sonrasi iliski yasakladi yani bu ay sadece asilama yapildi iliski hic yok
Günaydın anne adayları :))) 8.günümm