Allah yardimcimiz olsn kac yumurta vardiBenim doktorumda ilişki önerme di aşılamadan 5 gün önce cinsel perhize başlattı. Aşılamadan sonra 2 gün yasak dedi. sonrasını size bırakıyorum dedi.
Canım bende 1 yumurta vardı iğneleride doz olarak çok az kullandım, benim doktorum çok yumurta olduğu zaman aşılamayı iptal ediyor riskli gebelik için. O yüzden bizim istediğimiz bu şekilde az ama kaliteli yumurta dedi. Kendisine çok güveniyorum uzun araştırmalarım sonucu doktorumu buldum o yüzden çok fazla soru sormadım kurcalamadım tamamen tedaviyi ona bıraktım. Rabbim ol dedikten sonra o 1 yumurtada olur :)Allah yardimcimiz olsn kac yumurta vardi
Tabiki cnm haklisn...Bende 8 yumurta oldu ve sanirm dr riskli olur die iliski yok dedi..Sorunun ne bende cikolata kisti varCanım bende 1 yumurta vardı iğneleride doz olarak çok az kullandım, benim doktorum çok yumurta olduğu zaman aşılamayı iptal ediyor riskli gebelik için. O yüzden bizim istediğimiz bu şekilde az ama kaliteli yumurta dedi. Kendisine çok güveniyorum uzun araştırmalarım sonucu doktorumu buldum o yüzden çok fazla soru sormadım kurcalamadım tamamen tedaviyi ona bıraktım. Rabbim ol dedikten sonra o 1 yumurtada olur :)
Tabiki cnm haklisn...Bende 8 yumurta oldu ve sanirm dr riskli olur die iliski yok dedi..Sorunun ne bende cikolata kisti var
b Rabbim ol desin yeterki demekki zamqnimiz gelmemsti ins bu ay ol demistr guzel AllahimÇok şükür bir sorun yok sebepsiz infertilite bizimki 1,5 yıldır olmuyor.
Sendedemi var cnm? Benim degisiyo en basta 5 ti sonra 4,3,2 arada bi yine 3 diolarCanım çikolata kistin ne. Kadar boyutu
Ameliyati dr mu onerdi ameliyattan sonra yumurtalik rezervin etkilendimi cnmCanım ben de vardı 4.5 cm primolut-n diye bi ilaç kullandım 5 oldu sonra cylco-prognova diye bişey kullandım 5.5 pldu ca-125 değerim 170 e Yükseldi sonra tekrar 6 cm oldu sonunda Ocak Ayında laparoskopi oldum ameliyat esnasında bi daha ölçmüşler 7 cm miş en sonunda ocakta aldılar
Günaydınnn benimde 4. Günüm
canım sana 14.gün mü test yap dediler? Bana 12.gün dedilerKızlar bugün 8. günüm ve akıntı devam ediyor ,kasık ağrım nadiren hafif şiddette oluyor,onun dışında normalde yağlı bir cildim var 1-2 gündür cildimde pullanma olmaya başladı makyaj yaparken özellikle yanaklarıma fırça deyince bile tahriş olmuşçasına sızlıyor buda bir belirtimidir bilmiyorum.Ayın 20 sini iple çekiyorum test yapmak için :) hadi hayırlısı inşallah
canım sana 14.gün mü test yap dediler? Bana 12.gün dediler