Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herhangi bir belirtisi olan var mı arkadaşlar? Benim ilk iki gün hafif kasık ağrım oldu sonra kesildi 9. güne kadar hiç bir belirtim olmadı. Dün sadece bel ağrım oldu bugünde devam ediyor.

Malesef cevap vermek için çok acemyim canım daha 2.günğm ama benim de ilk gün kasık ağrım oldu şu an yok araştırdığıma göre de normalmiş inşallah bekleyen herkesin ki tutar Allah hepinizin yüzüne baksın

Amin canım inşallah. Bende hiç belirti aramıycam diyordum ama günler yaklaştıkça kendimi dinlemeye başladım içimi korku kaplıyor ya olmadıysa diye İnşallah güzel Allahım dualarımız kabul eder bizlere de hayırlı evlatlar verir. Cuma Miraç kandili bol bol dua edip Allahtan isteyelim ve bekleyelim. Elimizden başkada bir şey gelmez zaten.

Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz ay 30 nisan.da ilk aşılamam yapıldı ancak normalden 2 gün önce 11.mayısta hastalandım.
bizdeki problem sperm hareketliliğinin %25 lerde olması. bu yuzden aşılama buna bir cevapmış gibi geliyor bana.
bugün dr.umla görüşeceğim. klomen vereceğim dedi.
süreç nasıl işleyecek bilmiyorum. Aşamaları sizinle paylaşırım.

Allah yardimcimiz olsn kac yumurta vardi
Canım bende 1 yumurta vardı iğneleride doz olarak çok az kullandım, benim doktorum çok yumurta olduğu zaman aşılamayı iptal ediyor riskli gebelik için. O yüzden bizim istediğimiz bu şekilde az ama kaliteli yumurta dedi. Kendisine çok güveniyorum uzun araştırmalarım sonucu doktorumu buldum o yüzden çok fazla soru sormadım kurcalamadım tamamen tedaviyi ona bıraktım. Rabbim ol dedikten sonra o 1 yumurtada olur :)

Tabiki cnm haklisn...Bende 8 yumurta oldu ve sanirm dr riskli olur die iliski yok dedi..Sorunun ne bende cikolata kisti var

Kızlar bugün 8. günüm ve akıntı devam ediyor ,kasık ağrım nadiren hafif şiddette oluyor,onun dışında normalde yağlı bir cildim var 1-2 gündür cildimde pullanma olmaya başladı makyaj yaparken özellikle yanaklarıma fırça deyince bile tahriş olmuşçasına sızlıyor buda bir belirtimidir bilmiyorum.Ayın 20 sini iple çekiyorum test yapmak için :) hadi hayırlısı inşallah

Canım ben de vardı 4.5 cm primolut-n diye bi ilaç kullandım 5 oldu sonra cylco-prognova diye bişey kullandım 5.5 pldu ca-125 değerim 170 e Yükseldi sonra tekrar 6 cm oldu sonunda Ocak Ayında laparoskopi oldum ameliyat esnasında bi daha ölçmüşler 7 cm miş en sonunda ocakta aldılar

Ameliyati dr mu onerdi ameliyattan sonra yumurtalik rezervin etkilendimi cnm

Yok Canım ameliyatı doktor önerdi evet. Çikolata kisti 5 cm üzerinde ameliyat edilir dedi benim eltimin 10 cm di tüpler kapalıydı ameliyat esnasında

Günaydınnn benimde 4. Günüm
canım sana 14.gün mü test yap dediler? Bana 12.gün dediler

canım sana 14.gün mü test yap dediler? Bana 12.gün dediler

Yok canım bana dr adet günün geçince test yaparsın dedi benimde adet günüm yaklaşık o zamanlara denk geliyor ama 12. günü belli olursa ben pazartesi yapayım testimi :) zaten sabırsızlıktan ve meraktan ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…