- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
Cnm su ic demedilermi sıkıscan demislerdi bna.Kızlar heyecandan sürekli çişim geliyo :)))) birazdan yapılacak aşılama inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm su ic demedilermi sıkıscan demislerdi bna.Kızlar heyecandan sürekli çişim geliyo :)))) birazdan yapılacak aşılama inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun canım hayırlısı ile tutar inşallah :)Kızlar heyecandan sürekli çişim geliyo :)))) birazdan yapılacak aşılama inşallah
Allah hayirlisini versin cnm ins tutarAa öyle mi ben sıkışılacak mı bilmiyorum ki derlerse de beklerim napim sağolun canlar
İnşallah tutar cnm ins Allah hepimize nasip eder inşallah .Arkadaşlar merhaba benimde aşılamamın 9. günü. 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ama sorun olmamasına rağmen olmadı. Daha önce klomenle yumurtalama takibi olmuştu sonuç alamadık. Şimdi iğneyle aşılama oldum ilk denemem inşallah tutar. Bende aşılama esnasında kanama olmadı çok rahat geçti acı ağrı hiç birşey hissetmedim. İlk 2-3 gün kasık ağrısı oldu sadece sonra onlarda geçti şuan hiçbir belirti yok.
ilk aşılaman mı canım?7.gunum bekliyoruz sabirsizca ins tutar Allahım dualarımızı kabul etsin .. Bizlere hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasip etsin ..
Evet canım seninilk aşılaman mı canım?
Ben sormuştum bana da sıkışmanıza gerek yok dediler.Aa öyle mi ben sıkışılacak mı bilmiyorum ki derlerse de beklerim napim sağolun canlar
Yarısı bitmiş :)) bir hafta snra inş güzel haberi alırsın canım7.gunum bekliyoruz sabirsizca ins tutar Allahım dualarımızı kabul etsin .. Bizlere hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasip etsin ..
evet benimde ilk inşallah son olur :)Evet canım senin
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız :) canim bizim hastanede kızlara hep sıkıscaksınız dediler o yuzden oyle dedm kuzumYarısı bitmiş :)) bir hafta snra inş güzel haberi alırsın canım
Banada tuvalete sıkışık olmalısın dediler. Aşılama sonrası zor dayandım hatta tuvalete gitmemek için ama kendimi tuttum ve 1 saat yattım.Ben sormuştum bana da sıkışmanıza gerek yok dediler.
7.gunum bekliyoruz sabirsizca ins tutar Allahım dualarımızı kabul etsin .. Bizlere hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasip etsin ..
İns cnm ins :)evet benimde ilk inşallah son olur :)
Evet cnm coh cok guzel olur : )) sendede ayakta durunca belin ağriyormu birazda kasiklarncanım seninle aynı zamanda aşılama olmuşuz inşallah bebişlermizin haberinide birlikte veririz ne güzel olur :)
Evet haklısın bzı yerler öyle ypıyomuş ama bana da gerek yok dediler ben de burdan okuyunca sormuştumİnşallah hepimiz güzel haberler alırız :) canim bizim hastanede kızlara hep sıkıscaksınız dediler o yuzden oyle dedm kuzum
Galiba her doktor farklı yapıyor, süreç her yerde değişikBanada tuvalete sıkışık olmalısın dediler. Aşılama sonrası zor dayandım hatta tuvalete gitmemek için ama kendimi tuttum ve 1 saat yattım.