Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KıZlar oldum aşılamayı spekulum takılırken canım çok yandı ama işlem sırasında pek bişey duymadım sadece sağ kasığımda bir sızı hissettim o kadar. İşlem sonrası da yarım saat yatırdılar günün geçerse gel test yaparız geçmesse ikinci aşılama için gelirsin dediler halkimızda hayırlısı işlem sırasında hepinize de dua ettim canlar

Kızlar benim pazartesi aşılamam oldu sıkışık olman gerek dediler bende sadece alet takılır ken az bir acı oldu iğnenin girdiğini de hissettim ama beni 5 dk yatırdılar sonra bugün ilişkiye girme yarından itibaren 1 hafta gün aşırı ilişkiye gir dediler şu An sadece kasıklarımda hafif ağrı var bi de ilk gün akşam birkaç kez sanki bıçak saplanmış gibi ağrı girdi inşallah tutar bu ilk aşılamam ve Son olur inşallah

Evet cnm coh cok guzel olur : )) sendede ayakta durunca belin ağriyormu birazda kasiklarn

canım benim ara ara sol kasığımda ağrı oluyor ama oda kiste bağlı bir ağrımı kestiremiyorum,bel ağrısına gelincede ilk defa bu sabah uykudan uyandığımda şiddetli ağrım oldu oda gün içerisinde hafifleyerek geçti

Kızlar benim pazartesi aşılamam oldu sıkışık olman gerek dediler bende sadece alet takılır ken az bir acı oldu iğnenin girdiğini de hissettim ama beni 5 dk yatırdılar sonra bugün ilişkiye girme yarından itibaren 1 hafta gün aşırı ilişkiye gir dediler şu An sadece kasıklarımda hafif ağrı var bi de ilk gün akşam birkaç kez sanki bıçak saplanmış gibi ağrı girdi inşallah tutar bu ilk aşılamam ve Son olur inşallah
Ins tutar cnn...Benim dr da mi bi tuhaflik var anlamadm asilama oncesi ve sonrasi iliski yasakladi yani bu ay sadece asilama yapildi iliski hic yok

Ins tutar cnn...Benim dr da mi bi tuhaflik var anlamadm asilama oncesi ve sonrasi iliski yasakladi yani bu ay sadece asilama yapildi iliski hic yok

Canım her dr farklı uygulama deniyor kimi idrara sıkış ol diyor kimi gerek yok diyor, kimi ilişki öneriyor kimi önermiyor sen bunları kafana takma içini rahat tut sonuçta herkesin vücudunun verdiği tepki ve sorunları aynı olmuyor o yüzden dr da kişiye göre uygulama yapıyordur.

Canım her dr farklı uygulama deniyor kimi idrara sıkış ol diyor kimi gerek yok diyor, kimi ilişki öneriyor kimi önermiyor sen bunları kafana takma içini rahat tut sonuçta herkesin vücudunun verdiği tepki ve sorunları aynı olmuyor o yüzden dr da kişiye göre uygulama yapıyordur.
Evt cnm haklisn ...21 aydr bekliyorm rabbim nasip eder ins bu ay

merhaba kızlar benimde ayın 9 unda bir aşılamam oldu, ilk aşılamam inş tutar :) Aşılamam çok zor geçti, sonrasında ultrason kontrolünde yumurtaların çatladığını da kontrol etti doktorum, 2 hafta bizi unut sonra kan testine gel dedi. Progestan kullanıyorum, ilaçtan dolayı zaten reglin gecikecek onu bekleme diye de uyardı... Şimdi ağrım yok kullandığım ilaçlardan mıdır nedir aşırı şişlik var... Doktor bu süreçte spor dahil her şeyi yapabileceğimi kafama takmamam gerektiğini de özellikle söyledi. Hakkımızda hayırlısı :)

Canım inşallah tutar bende 16 aydır deniyorum benim en Son tüpler tıkalı çıkmıştı hsg de sonra laparoskopi oldum açıkmış tüpler ocak sonunda olmuştum 2 ay ilaç verdi 3. Adetimde çağırdılar nisan da gittim normalde olursun ama 6 ay beklersin aşılama yapalım dedi dr bu ay da klomen artı cumartesi ovitrelle iğne vuruldum 23 de iğneden sonra ilişki dedi sonra paztesi kadar yok dedi pazartesi de aşılama oldum kanama falan olmadı inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberi alırız

Son düzenleme:
Canım yine sen bilirsin ama bence ilişki olsun, klomenin en buyuk etkisi birden fazla yumurtlama olması. Belki tekrar yumurtlarsın bu ay biri tutmaz biri olur şansına.

merhaba kızlar benimde ayın 9 unda bir aşılamam oldu, ilk aşılamam inş tutar :) Aşılamam çok zor geçti, sonrasında ultrason kontrolünde yumurtaların çatladığını da kontrol etti doktorum, 2 hafta bizi unut sonra kan testine gel dedi. Progestan kullanıyorum, ilaçtan dolayı zaten reglin gecikecek onu bekleme diye de uyardı... Şimdi ağrım yok kullandığım ilaçlardan mıdır nedir aşırı şişlik var... Doktor bu süreçte spor dahil her şeyi yapabileceğimi kafama takmamam gerektiğini de özellikle söyledi. Hakkımızda hayırlısı :)
Canım hayırlı olsun, progestanı jel olanını mı kullanıyosun? Regli gecikmesi yapıyomuş demek, öğrendiğimiz iyi oldu sağol:))

X