Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KızlAr bugün çok kafanızı iişirdim biliyorum ama demin lavaboda yumurta akı gibi koyu kıvamlı kokusuz ve parmaklarımınarasında uzatan akıntım oldu sizce yumurtam Çatladı mı

KızlAr bugün çok kafanızı iişirdim biliyorum ama demin lavaboda yumurta akı gibi koyu kıvamlı kokusuz ve parmaklarımınarasında uzatan akıntım oldu sizce yumurtam Çatladı mı
Tek işareti bu zaten:)) çatlamış galiba, ovulasyon testiyle de takip edebilirsin

Canlar bunu sizle paylaşmak istiyorum. Ben ilaç almadan adet göremem asla, Dr um bunu biliyor, son adetimi 17 nisanda oldum tarlusal la. Bu ay aşılama yapılacak yumurtam kendiliğinden çatlamadığı için. Dr dedi ki, Mayıs'ın 17 sine kadar bekleyelim adet olmazsan tarlusal iç adet olunca gel. Kendim olamıyorum imkansız .Sizce birgün bekleyip hemen ilaca baslayayimmi. Yoksa kaç gün beklesem bilemiyorum. Biran önce hamile kalacaksam kalmak istiyorum

Seninde oyleydi dimi cnm 5. Gunundu

Evet canım bugün 6. günüm belirti olarak ta akıntı devam ediyor,bugün sabah saatlerinden itibaren sol kasığımda batma şeklinde bir ağrı olmaya başladı ama bu ağrı kendimi çok dinlediğim için mi yoksa sol tarafımda kist var ona bağlı bir ağrımı bilemiyorum beklemeye devam :KK43:

Slm kızlar bende bu akşam çatlatma iğnesi olup perşembe aşılama yaptıracağım ilk aşılama ve hem çok gerginim hem çok heyecanlı inşallah bu ay hepimizin aşılaması tutar

Inşallah canım senin yumurtan Çatladı mı benim dün akşam sanırım Çatladı parmak arasında uzayan akıntım oldu koyu kıvamlı bi akıntım oldu

Inşallah canım senin yumurtan Çatladı mı benim dün akşam sanırım Çatladı parmak arasında uzayan akıntım oldu koyu kıvamlı bi akıntım oldu
Canim 6.gunum canim bende oyle akinti gelmedi blmyorum suan sol kasiğimdabağri oluyor sonra sağa geciyor yumurtalarin ne kadar buyudu cnm snin

Benim sağ da iki yumurtam olgunlaştı biri 20 biri de 21 mm canım. Doktor çatlamak üzere olduğunu söyledi akşamına da öyle bi akıntım oldu senin peki

X