- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
Bende akıntı fzla olmuyo cnm bel ağrısı falan var hayirlisi hepimiz icinKızlar bugün aşılamamın 5. günü ve bende hala akıntı dışında bir belirti yok beklemeye devam bakalım güzel haberler kimlerden gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende akıntı fzla olmuyo cnm bel ağrısı falan var hayirlisi hepimiz icinKızlar bugün aşılamamın 5. günü ve bende hala akıntı dışında bir belirti yok beklemeye devam bakalım güzel haberler kimlerden gelecek
Doktor bana 12 gün sonra kan testi yaptır dediAsilamadan kac gun sonra bebek yerlesir kızlar?
Tek işareti bu zaten:)) çatlamış galiba, ovulasyon testiyle de takip edebilirsinKızlAr bugün çok kafanızı iişirdim biliyorum ama demin lavaboda yumurta akı gibi koyu kıvamlı kokusuz ve parmaklarımınarasında uzatan akıntım oldu sizce yumurtam Çatladı mı
Bende akıntı fzla olmuyo cnm bel ağrısı falan var hayirlisi hepimiz icin
İlk asılamam canm 5.gunum benm :)amin canım senin kaçıncı günün ilk aşılamanmı ?
Seninde oyleydi dimi cnm 5. Gununduamin canım senin kaçıncı günün ilk aşılamanmı ?
Amin canım . Bel ağrısı kasık ağrısı aşılama yapılan ilk gunlerde oluyor mu acabaDaha degildie cnm ya bugun asilamanin 3. Gunu...Ama umarim hepimizn yuzu guler 21 aydr bekliyorm
Bilmiyorum ki cnm normal mi bu agrilar acabaAmin canım . Bel ağrısı kasık ağrısı aşılama yapılan ilk gunlerde oluyor mu acaba
Tatlım bilen biri cevap vereydi iyiydi bekleyelim bakalimBilmiyorum ki cnm normal mi bu agrilar acaba
Seninde oyleydi dimi cnm 5. Gunundu
İns cnm :)Slm kızlar bende bu akşam çatlatma iğnesi olup perşembe aşılama yaptıracağım ilk aşılama ve hem çok gerginim hem çok heyecanlı inşallah bu ay hepimizin aşılaması tutar
İns tutar asilamalarimizÂmin canım hadi hayırlısı olsun inşallah. Bende dün gece yaptırdım iğnemi yarın sabah aşılamamı olcam çok heyecanlıyım
Canim 6.gunum canim bende oyle akinti gelmedi blmyorum suan sol kasiğimdabağri oluyor sonra sağa geciyor yumurtalarin ne kadar buyudu cnm sninInşallah canım senin yumurtan Çatladı mı benim dün akşam sanırım Çatladı parmak arasında uzayan akıntım oldu koyu kıvamlı bi akıntım oldu