- 21 Aralık 2014
- 1.241
- 1.294
Ayy çok heyecanlı bi süreç gerçekten senin de ilk aşılama mıÂmin canım hadi hayırlısı olsun inşallah. Bende dün gece yaptırdım iğnemi yarın sabah aşılamamı olcam çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok heyecanlı bi süreç gerçekten senin de ilk aşılama mıÂmin canım hadi hayırlısı olsun inşallah. Bende dün gece yaptırdım iğnemi yarın sabah aşılamamı olcam çok heyecanlıyım
Canim benimde sol 22 sağ 20 guzel gelsmslet masallah :) bakalim kırmızılarmi gelicek yoksa cennet kokulu bebislerimizmi hayirlisi :)Benim sağ da iki yumurtam olgunlaştı biri 20 biri de 21 mm canım. Doktor çatlamak üzere olduğunu söyledi akşamına da öyle bi akıntım oldu senin peki
Benimde ilk benim de 2 yum var seninle 1 gün arayla aşılamamız olacak birlikte gün sayarız artık hadi hayırlısı ile olur inşallah :)Evet canım ilk :)
Hadi bakalm ins :)Ay kızlar hadi hayırlısı ya çok heyecanlı yarın haber beririm canlar
Bu arada tatlm asilama yaplrken sıkma kendini kanama oluyomus bende olmadi ama girerken kasiklarm agryodu doktor yumurta catlamistr ondan demisti guzel gecer ins tatlmAy kızlar hadi hayırlısı ya çok heyecanlı yarın haber beririm canlar
Abla diyim artk :) bendede ayni ablam dikkat et kendine lutfen ağir falan kaldirma ustune hafif basnca gecyor brz zor gunleri iyi gunlere beraber tum bayanlar gecirmeliyiz :) cok konusuyorum ama bebis heycani cenebaz yapyor :))Kizlar bugun 4. Gunu asilamanin.Bi 15 dk kadar cok siddetli kasik agrm oldu normal mi
Biraz onun gibi :)Kızlar benim merak ettiğim aşılama pozisyonu. Normal doğum yapılan masa da mı oluyo normal masada mı
Canım idrarda çıkmamış olabilir bi kan testi yaptır. Hamilelik yoksa kullandığın ilaç, iğne vsden olmuş olabilirKızlar geçen ayın 22 sinde asilamami olmuştum ve geçen çarşamba negatif olduğunu öğrendim kahverengi kanamam oldu çok az daha doğrusu sildikce oluyordu oda kalmadı dün reglimdi olmadım sizce neden olur
Allah yardimcin olsn cnmKızlar heyecandan sürekli çişim geliyo :)))) birazdan yapılacak aşılama inşallah