Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım yani daha önceden yaptırmadım bilmiyorum ama hemşireyim zaten alışkınım böyle işlere kasmam inşallah benim tek korkum yumurtanınçatlamaması bi de klomen kullandığım da çatlamamıştı sanırım bi de ovitrelle yi göbekten mi kalçadan mı vurdurdunuz

Yok canım yani daha önceden yaptırmadım bilmiyorum ama hemşireyim zaten alışkınım böyle işlere kasmam inşallah benim tek korkum yumurtanınçatlamaması bi de klomen kullandığım da çatlamamıştı sanırım bi de ovitrelle yi göbekten mi kalçadan mı vurdurdunuz
Bana koldan vuurdular cnm

Bende göbekten vurdum

Âmin canım ilk ya o yüzden çok değişik duygular içindeyim yani geçen klomenle yumurtam çatlamamıştı bu ay da çatlamayacak diye korkuyorum doktor iki yumurtan da çatlama boyutunda dedi ama ne biliyim.. Bi de bişey sorucam şimdi aşılama için en az 2-3 gün eşimin cinsel perhiz olması gerekiyomuş şimdi biz bugün ü değerlendirmek istiyoruz yarın boş Çarşamba da aşılama olacak sadece bir günlük perhiz olacak aşılama anında. Sizce napsak?

Âmin canım ilk ya o yüzden çok değişik duygular içindeyim yani geçen klomenle yumurtam çatlamamıştı bu ay da çatlamayacak diye korkuyorum doktor iki yumurtan da çatlama boyutunda dedi ama ne biliyim.. Bi de bişey sorucam şimdi aşılama için en az 2-3 gün eşimin cinsel perhiz olması gerekiyomuş şimdi biz bugün ü değerlendirmek istiyoruz yarın boş Çarşamba da aşılama olacak sadece bir günlük perhiz olacak aşılama anında. Sizce napsak?
Cnm benimde klomenle catlamamsti.. ve dr bize asilama oncesi ve sonrasi iliski yasak dedi hic yapmadk biz

Merhaba arkadaslar Ben de gecen ay ilk asilamami yaptirdim.Klomen+pregnly kullandim tek yumurta olusmustu Esimin degerleri normal Asilama gunu de cok cok iyiydi Bende de sorun bulamiyolar yine de tutmadi.Bu ay klomen ya da herhangi bi ilac kullanmadan asilama yapmak istedi doktor.Onumuzdeki hafta muhtemelen yumruta takibiyle asilama gunune karar vericek. Ilac kullanmadan asilama yaptiran var mi aranizda ?

Kızlar doktordan geliyorum şimdi doktor sağ da iki yumurtam olduğunu birinin 20 birinin 21 mm olduğunu ve çatlamaya hazır olduğunu söyledi bu gece saat 23.00 da ovitrelle yaptırıcam Çarşamba saat 11.00 da aşılamam olacak sizce yumurtam çatlar mı ya ilk olacak öok heyecanlıyımne yapacağımı bilmiyorum
Demekki sorun yokmuş tatlım Tebrikler :) hatta yumuş ların da sağlıklı ki çatlatacak kıvama gelmiş Rabbim tutunmaya da nasip etsin

Kızlar bugün aşılamamın 5. günü ve bende hala akıntı dışında bir belirti yok beklemeye devam bakalım güzel haberler kimlerden gelecek

X