- 10 Şubat 2015
- 142
- 76
- 31
Olur cnm normalKizlar dun asilamam oldu kananam oldu bugunde kanli kahve akinti geldi sizde oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur cnm normalKizlar dun asilamam oldu kananam oldu bugunde kanli kahve akinti geldi sizde oldumu
Şuanda aşılama olmadım çatlatma iğnesi vuruldum sonucu bekliyom bakalım adet olursam aşılama için tekrar gidecemŞimdiki durumun nasıl peki ?
Bana koldan vuurdular cnmYok canım yani daha önceden yaptırmadım bilmiyorum ama hemşireyim zaten alışkınım böyle işlere kasmam inşallah benim tek korkum yumurtanınçatlamaması bi de klomen kullandığım da çatlamamıştı sanırım bi de ovitrelle yi göbekten mi kalçadan mı vurdurdunuz
Bende göbekten vurdumYok canım yani daha önceden yaptırmadım bilmiyorum ama hemşireyim zaten alışkınım böyle işlere kasmam inşallah benim tek korkum yumurtanınçatlamaması bi de klomen kullandığım da çatlamamıştı sanırım bi de ovitrelle yi göbekten mi kalçadan mı vurdurdunuz
Cnm genelde aşıkama olunca az bi kanama oluyo ben şubat ayında aşılama yaptırdığımda bir çok kşşide olmuştu bende dahil normalmiş buCnm ins tutar benim kasma sorunum var normaldede var eger ole bi sorunun yoksa rahat gecer...Bende kasilma yuzunden kanama oldu
Normal cnm Allah yardımcın olsunSağolun canlarım sizce yumurta boyutum uygun mu
Cnm benimde klomenle catlamamsti.. ve dr bize asilama oncesi ve sonrasi iliski yasak dedi hic yapmadk bizÂmin canım ilk ya o yüzden çok değişik duygular içindeyim yani geçen klomenle yumurtam çatlamamıştı bu ay da çatlamayacak diye korkuyorum doktor iki yumurtan da çatlama boyutunda dedi ama ne biliyim.. Bi de bişey sorucam şimdi aşılama için en az 2-3 gün eşimin cinsel perhiz olması gerekiyomuş şimdi biz bugün ü değerlendirmek istiyoruz yarın boş Çarşamba da aşılama olacak sadece bir günlük perhiz olacak aşılama anında. Sizce napsak?
gSagol cnm rahatladm vallaCnm genelde aşıkama olunca az bi kanama oluyo ben şubat ayında aşılama yaptırdığımda bir çok kşşide olmuştu bende dahil normalmiş bu
Ah canım benim senin de anneler günün kutlu olsun!! Aşılamam oldu bu sabah canım inşAllah tutar.Canım asılaman yarn dimi ins tutar hepimiz bebislerimizi alırz kucağmza .. Bu arada bizde anne adayiyiz anneler gunumuz kutlu olsn biraz gec oldu ama :))
Alet takılırken tahriş olmuştur belki. Normal olmasına çok sevindimCnm dru aradim normal dedi..Ben kendimi cok sıktım ondan olmustr dedi icten gelen kanama degil dedi kesileck sorun yoj dedi ve ben cok kastm gercektn kendimi
Hamilelik belirtisi yani ne güzel bir duygudur degilmiEve
t Evet cnm bel ve hafiften kasik agrisi ve azicik kahve lekelen me
İnsallah canimAh canım benim senin de anneler günün kutlu olsun!! Aşılamam oldu bu sabah canım inşAllah tutar.
Demekki sorun yokmuş tatlım Tebrikler :) hatta yumuş ların da sağlıklı ki çatlatacak kıvama gelmiş Rabbim tutunmaya da nasip etsinKızlar doktordan geliyorum şimdi doktor sağ da iki yumurtam olduğunu birinin 20 birinin 21 mm olduğunu ve çatlamaya hazır olduğunu söyledi bu gece saat 23.00 da ovitrelle yaptırıcam Çarşamba saat 11.00 da aşılamam olacak sizce yumurtam çatlar mı ya ilk olacak öok heyecanlıyımne yapacağımı bilmiyorum
Daha degildie cnm ya bugun asilamanin 3. Gunu...Ama umarim hepimizn yuzu guler 21 aydr bekliyormHamilelik belirtisi yani ne güzel bir duygudur degilmi