Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok daha olmadim dun aksam predictor idrar yesti yaptim ama tek cizgi cikti kan tahlili icin yarin gidicem sen ne yaptin varmi bi degisiklik sende
Ben de olmadim ama test de yapmadim seninki ilginc ya test negatifse adet olman lazim...demek ki gecikme oluyormus ben hic test yapmadim her gun adetimi bekliyorum

Ya 17. Gune kadar hasta olmauan var mi acaba negatif de olsa..benim ilk iki asilamam 16. Gun adetle sonlandi anlamiyorum

Bi idrar testi yapsan rahatlasan bana umit olsan cift cizgiyi gorsek sende ben kac tane yaptim silik cizgi bile cikmadi
Canim ben test yapmaya yeminlyim sonrasi dayanamiyorum cok üzülüyorum...cumartesi giderim ben doktora...bana gun vermemisti çünkü doktorum iki hafta sonra dedi...

Birde benim ailemde soyle birsey var annem kardesime hamileligini 3.5 ay sonra ogrenmis kanda bile o zaman cikmis ablamda oyle 3 ay adet olmus bende o yuzden cok tedirginim adet olsam bile bi umuttur diyip tahlil yaptiriyorum doktoruma soyledim sendede olabilir diyo bende boyle arada kaldim adet olsam bile kendime dikkat etmeye calisiyorum asilama yapildigi gunden beri yatiyorum disari bile cikmadim hic

Birde benim ailemde soyle birsey var annem kardesime hamileligini 3.5 ay sonra ogrenmis kanda bile o zaman cikmis ablamda oyle 3 ay adet olmus bende o yuzden cok tedirginim adet olsam bile bi umuttur diyip tahlil yaptiriyorum doktoruma soyledim sendede olabilir diyo bende boyle arada kaldim adet olsam bile kendime dikkat etmeye calisiyorum asilama yapildigi gunden beri yatiyorum disari bile cikmadim hic
Ins cikar cnm ben adet oldum simdi...kismet umar8lim seninki tutar...

Kizlarr kimse cvb vermiyor bugün 10. Günüm ve idrar negatif çıktı 7. Gün kan testim 2.96 çıkmıştı umudumu yitiren mi adetime de 6 gün var

X