- 26 Mayıs 2015
- 91
- 23
- 38
Yok daha olmadim dun aksam predictor idrar yesti yaptim ama tek cizgi cikti kan tahlili icin yarin gidicem sen ne yaptin varmi bi degisiklik sendeK kardelen2863 hasta oldun mu ya da test fln var mi degisiklik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha olmadim dun aksam predictor idrar yesti yaptim ama tek cizgi cikti kan tahlili icin yarin gidicem sen ne yaptin varmi bi degisiklik sendeK kardelen2863 hasta oldun mu ya da test fln var mi degisiklik
Ben de olmadim ama test de yapmadim seninki ilginc ya test negatifse adet olman lazim...demek ki gecikme oluyormus ben hic test yapmadim her gun adetimi bekliyorumYok daha olmadim dun aksam predictor idrar yesti yaptim ama tek cizgi cikti kan tahlili icin yarin gidicem sen ne yaptin varmi bi degisiklik sende
Yap bence bende senin sonucunu bekliyorum ne cikacak diye ben adet olmadim daha olucam diyede bi belirti yok henuz sen ne zaman gidicen kan vermeyeBen de olmadim ama test de yapmadim seninki ilginc ya test negatifse adet olman lazim...demek ki gecikme oluyormus ben hic test yapmadim her gun adetimi bekliyorum
Bi idrar testi yapsan rahatlasan bana umit olsan cift cizgiyi gorsek sende ben kac tane yaptim silik cizgi bile cikmadiYa 17. Gune kadar hasta olmauan var mi acaba negatif de olsa..benim ilk iki asilamam 16. Gun adetle sonlandi anlamiyorum
Canim ben test yapmaya yeminlyim sonrasi dayanamiyorum cok üzülüyorum...cumartesi giderim ben doktora...bana gun vermemisti çünkü doktorum iki hafta sonra dedi...Bi idrar testi yapsan rahatlasan bana umit olsan cift cizgiyi gorsek sende ben kac tane yaptim silik cizgi bile cikmadi
Yazarim tabi banada gun vermedi ama ben yarin gidecem yinede sen ne zamandir deniyosun ne kadarlik evlisinHasta olur olmaz yazicam sana ya da diger sonuc olursa sen de yaz ama lütfen...
Ins cikar cnm ben adet oldum simdi...kismet umar8lim seninki tutar...Birde benim ailemde soyle birsey var annem kardesime hamileligini 3.5 ay sonra ogrenmis kanda bile o zaman cikmis ablamda oyle 3 ay adet olmus bende o yuzden cok tedirginim adet olsam bile bi umuttur diyip tahlil yaptiriyorum doktoruma soyledim sendede olabilir diyo bende boyle arada kaldim adet olsam bile kendime dikkat etmeye calisiyorum asilama yapildigi gunden beri yatiyorum disari bile cikmadim hic
Canim ben bugun idrar testi yaptım negatif yine benimde belim ağrıyor ama kendimi temizliğe verdim o yüzdenBenim 10.gunum belim cok agriyor kasiklarim sizliyor gogus agrim asilamadan bu yana hic gecmedi...bu durumda olan varmi
Yaaa uzuldum simdi ama sen yinede kan vermeye git bence ins ben sana guzel haberler veririmIns cikar cnm ben adet oldum simdi...kismet umar8lim seninki tutar...
Ben artik tup bebek konusmaya giderim :) ins guzel haberlerini alirim..Yaaa uzuldum simdi ama sen yinede kan vermeye git bence ins ben sana guzel haberler veririm
idrarda çıkmıyor kan testi yaptır canımKizlarr kimse cvb vermiyor bugün 10. Günüm ve idrar negatif çıktı 7. Gün kan testim 2.96 çıkmıştı umudumu yitiren mi adetime de 6 gün var
Ya o da düşük çıkarsa korkuyorumidrarda çıkmıyor kan testi yaptır canım
aynı korku bende de var hafta sonu test yaptırcamYa o da düşük çıkarsa korkuyorum
Ne zaman aşılama oldunaynı korku bende de var hafta sonu test yaptırcam
geçen hafta çarşamba günüNe zaman aşılama oldun
Salı günü bendegeçen hafta çarşamba günü