Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar az önce acilden geldim.aşılamanın bugün 9.günü test yaptırdım 4.6 çıktı dr negatif diyemem bi laç gün sonra tekrar yaptır dedi.sizce bu değer nasıl :110:

Bence pozitif gözün aydin
ciddi misin saatlerdir buradayım kimse yazmadı allahım gerçekten mi :KK45:ben bu değerlerden hiç anlamıyorum.burdaki yazılanlara göre tuttum kocamı acile götürdüm.9.günde bu değer ii mi diyorsun.ne olur arkadaşlar başka okuyan tecrübeli arkadaşlar da cevap yazsın.uyku tutmuyor.yumiti arkadaşım eğer dediğin doğruysa allah sana ne muradın varsa versin rabbim senin de yüzünü güldürsün :KK73:

ciddi misin saatlerdir buradayım kimse yazmadı allahım gerçekten mi :KK45:ben bu değerlerden hiç anlamıyorum.burdaki yazılanlara göre tuttum kocamı acile götürdüm.9.günde bu değer ii mi diyorsun.ne olur arkadaşlar başka okuyan tecrübeli arkadaşlar da cevap yazsın.uyku tutmuyor.yumiti arkadaşım eğer dediğin doğruysa allah sana ne muradın varsa versin rabbim senin de yüzünü güldürsün :KK73:
Canim ben 7. Gün baktirmistim 2.96 çıktı dr 5 veya 5 e yakın olsun istiyoruz dedi önemli olan gunasiri yükselmesi pazar tekrar baktir canım inşallah yükselir

X