Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar mrb ben pazartesi gunu adet oldum yani asilamam tutmadi..ilk gun yogun kanamam oldu ve ben yinede test yaptirdim 1.20 cikti..dunde yani ikinci gunu sadece peceteye gelecek sekilde parlak kirmizi renginde oldu..adet gibi yogun degil..pede hic gelmedi bile sadece peceteye..ve bugunde tamamen kesildi..normalde adetim 5 gun surerdi ve de koyu renk yogun olurdu..anlamadim bu sefer neden oldu acaba bu yerlesme kanamsi mi yada ben testi tekrar mi yapsam
bence kan testi yaptır tekrar pek normal görünmüyor.arkadaşımında öyle olmuş ama hamileydi.hemde 4 ay çok az kanama oldu.inş seninde öyle olur.

Bugün 10.gün Ptesi günü yaptırdığım progesteron tahlili 38.48 çıkmış , duramadam bhgc yaptırdım. 2.51 çıktı. 4gun var daha regl tarihine. Ne diyorsunuz , yorumları alayım.
Yakın cikmis sonuçlarimiz bekliyecegiz inşallah yükselir

Asilamasi tutmayanlar kacinci günü adet oldunuz..benim 16. Gun adet olmadim test yap demeyin yapamam :KK43: o negatifi gormeye dayanamiyorum.

Asilamasi tutmayanlar kacinci günü adet oldunuz..benim 16. Gun adet olmadim test yap demeyin yapamam :KK43: o negatifi gormeye dayanamiyorum.

canım ben aşılamadan sonra 15. gün adet oldum.Test yapmadığın zamanda boşuna stres oluyorsun ama beklemek istiyorsan bekle sen bilirsin boşa kendini yıpratma hakkımızda hayırlısı

canım ben aşılamadan sonra 15. gün adet oldum.Test yapmadığın zamanda boşuna stres oluyorsun ama beklemek istiyorsan bekle sen bilirsin boşa kendini yıpratma hakkımızda hayırlısı
Canim haklisin ama yine de bugunu de beklicem yarin test yaparım 17.gun olacak çünkü. ..senin bu asilaman hayirli olur ins

peki progestron ne olmalı? 38,48 değeri ne anlama gelio?
geçen ay 7 çıkmıştı

canım progeston değeri kendi içinde dönemelere ayrılıp değerlendirildiği için hangi döneme rast geliyo ve normal değerleri nedir pek bilmiyorum :KK43:

Benim 10.gunum belim cok agriyor kasiklarim sizliyor gogus agrim asilamadan bu yana hic gecmedi...bu durumda olan varmi

X