Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyyy hadi ins bende hic birsey yok agri sizi dun biraz oldu sadece bugun hic birsey yok benim regl ye 2 gun kaldi bakalim hakkimizda hayirlisi cumaya senden guzel haberler aliriz ins
Senin normal regl tarihin mi 2 gun...asilamada regl tarihine bakilmiyor asilama yapildiktan 14 gun sonra tutmadiysa regl oluyosun diye biliyorum...

Ben 09.05.2015 adet oldum 7 gun suruyo 20.05.2015 asilamam yapildi 2 gun sonrada adet tarihim benim adet bitiminden sonra 5.gun yapildi asilamam
Ben 8 mayista oldum benim uc gun sürüyor adetim 20 mayista da asilama yapildi...benim de 15. Gunum ama hala adet olmadim normal regl tarihim 6 haziran... yarin olurum gibi.

Bugün 10.gün Ptesi günü yaptırdığım progesteron tahlili 38.48 çıkmış , duramadam bhgc yaptırdım. 2.51 çıktı. 4gun var daha regl tarihine. Ne diyorsunuz , yorumları alayım.

arkadaşlar benim aşılama bugün 8.günü.hamile kalanlar belirtilerini paylaşırsa sevinirim.benim göğüslerimde karnımın altında şişlik ağrı var.hızlı hareket edince sancı yapıyor.akıntım çok.bunlar 5.günde normal mi sizce?bazen psikolojik olarak ben mi öyle hissediyorum diyorum :KK43: bana cevap yazarsanız çok mutlu olurum :KK9:

Bugün 10.gün Ptesi günü yaptırdığım progesteron tahlili 38.48 çıkmış , duramadam bhgc yaptırdım. 2.51 çıktı. 4gun var daha regl tarihine. Ne diyorsunuz , yorumları alayım.
Slm canım bende mayis 18 inde asilama oldum doktorum 13. Gunu gel belli olur dedi o gun test yaptirdik cikti. Uc dört gun daha bekle bakalim insallah guzel sonuclar alirsin

Kizlar mrb ben pazartesi gunu adet oldum yani asilamam tutmadi..ilk gun yogun kanamam oldu ve ben yinede test yaptirdim 1.20 cikti..dunde yani ikinci gunu sadece peceteye gelecek sekilde parlak kirmizi renginde oldu..adet gibi yogun degil..pede hic gelmedi bile sadece peceteye..ve bugunde tamamen kesildi..normalde adetim 5 gun surerdi ve de koyu renk yogun olurdu..anlamadim bu sefer neden oldu acaba bu yerlesme kanamsi mi yada ben testi tekrar mi yapsam

X