Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende ağrı var mı.benim karnımda alt kısmında şişlik hızlı hareket edince sancı vardı iki gündür kalmadı.adet sancısı var şimdi ayın 12 sinde adet günüm.ve şuan çok kötü nezleyim.dr.ilaç içmemi yasakladı.çok kötü hastayımSalı günü bende
Yok canim ne ağrı ne şişlik hiçbiri benim 5 gun sonra adetimsende ağrı var mı.benim karnımda alt kısmında şişlik hızlı hareket edince sancı vardı iki gündür kalmadı.adet sancısı var şimdi ayın 12 sinde adet günüm.ve şuan çok kötü nezleyim.dr.ilaç içmemi yasakladı.çok kötü hastayım
Sabredebiliyorsan bekle tabi sen bilirsinCnm ben hic test yapmadim daha.korkuyorum yapmaya .sabrediyorum yapsammi bilmiyorum...
Sabretmeye calisiyorum ama yarin yaparim belki artik dayanacak gucum kalmadi...Sabredebiliyorsan bekle tabi sen bilirsin
İnşallah seninki olumlu çıkar canım bende bugün kan versem mi acaba diyeSabretmeye calisiyorum ama yarin yaparim belki artik dayanacak gucum kalmadi...
Bilmiyorum cnm ama umudum yok bakalim sonuc ne olcak beklemek islemi yaptirdigimiz gunlerden daha kotuymus...İnşallah seninki olumlu çıkar canım bende bugün kan versem mi acaba diye
Slm cnm ben bugun tahlil yaptirdim sonuc ne yazikki negatif 1.20 cikti tutmadi asilamamIns cikar cnm ben adet oldum simdi...kismet umar8lim seninki tutar...
Kaçıncı gün bugün bende idrarda baktirdim negatif yineSlm cnm ben bugun tahlil yaptirdim sonuc ne yazikki negatif 1.20 cikti tutmadi asilamam
Yine idrarda baktım negatif bugün 11. Gun birdeBilmiyorum cnm ama umudum yok bakalim sonuc ne olcak beklemek islemi yaptirdigimiz gunlerden daha kotuymus...
Hadi bakalım hayırlısı canımBugun 11.gun daha fazla dayamamadim ve kan verdim sonucun cikmasina 20 dk kaldi korkuyorum
Benim 17.gun kanda baktirdimKaçıncı gün bugün bende idrarda baktirdim negatif yine
Senin kacinci gunHayirli haber bekliyorum
2.70 cikti sonuc yani negatifffHayirli haber bekliyorum
11.gunSenin kacinci gun
Yükselir belki öyle deme2.70 cikti sonuc yani negatifff
Pazartesi tekrar baktirYükselir belki öyle deme