Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar benim asilamanin 13.gunu dayanamayip az once yine gebelik testi yaptim tek cizgi cikti benim bir haftadan sonra hic agrim olmadi sabahtan beride erkeze yok diyorum ama simdi sag kasigimda batma ve yanma seklinde agri girip cikiyo fakat benim olgun yumurtam sol tarafimda bir taneydi sagdaki 2 tane cok gelismemisti benim gibi bu durumu yasiyan varmi simdi agrim basladi

Kizlar benim asilamanin 13.gunu dayanamayip az once yine gebelik testi yaptim tek cizgi cikti benim bir haftadan sonra hic agrim olmadi sabahtan beride erkeze yok diyorum ama simdi sag kasigimda batma ve yanma seklinde agri girip cikiyo fakat benim olgun yumurtam sol tarafimda bir taneydi sagdaki 2 tane cok gelismemisti benim gibi bu durumu yasiyan varmi simdi agrim basladi

Benimde 11. günüm birazdan yapıcam test :) eczacı predictorle çıkar dedi ama pahalı diye almadım bir de sabah erken ilk idrarla yap dedi ama ona da sabrım yok.

Benim de sağ tarafta tek olgun 2 tanede küçük vardı solda da çok küçük 2 3 tane ve onlar hiç görünmedi. Aynı senin gibi sağ çok ağrıdı ama solunda ağrıdığı zamanlar oldu. Ama ağrının dozu ne olmalı ağrı olmalı mı olmamalı mı bilmiyorum :KK43:

Benimde 11. günüm birazdan yapıcam test :) eczacı predictorle çıkar dedi ama pahalı diye almadım bir de sabah erken ilk idrarla yap dedi ama ona da sabrım yok.

Benim de sağ tarafta tek olgun 2 tanede küçük vardı solda da çok küçük 2 3 tane ve onlar hiç görünmedi. Aynı senin gibi sağ çok ağrıdı ama solunda ağrıdığı zamanlar oldu. Ama ağrının dozu ne olmalı ağrı olmalı mı olmamalı mı bilmiyorum :KK43:
Bende 11.gun predictor aldim sabah ilk idrarla yaptim ama cikmadi tek cizgiydi ona verdigim para cop oldu yani neyse benim az kaldi bakslim cumaya cikacsk sonuc

Bende 11.gun predictor aldim sabah ilk idrarla yaptim ama cikmadi tek cizgiydi ona verdigim para cop oldu yani neyse benim az kaldi bakslim cumaya cikacsk sonuc

ben 22 mayısta yaptırdım aşılamayı, ama cumaya kadar dayanamam diye perşembe gitmeyi düşünüyorum

Bu arada testi yaptım şimdi ama çıkmayacak zaten diye bakmaya cesaretim yok :)

Canim hayirlsi benim evde test yok almiyorum çünkü...benim 4 tane cok iyi yumurtam vardi ama yikama sonrasi 8 milyon gibi cok az sperm cikti o yüzden umudum yok zaten yazdimm gunduz den bu yana adet belirtileri yasiyorum yarina olurum...üzülme muhtemelen sen de yarin ya da perşembe hasta olursun...

ben 22 mayısta yaptırdım aşılamayı, ama cumaya kadar dayanamam diye perşembe gitmeyi düşünüyorum

Bu arada testi yaptım şimdi ama çıkmayacak zaten diye bakmaya cesaretim yok :)
Bakmadım mi daha ben bugun tekrar test yaptım. Negatif bayagi negatif yani

Cnm idrarda cikmiyorki seninle ayni gun asilamamiz daha 8 gun oldu ancak kanda belli olur onda bile en az 10 gun gecmeli kalbini ferah tut ve sabret..testte cikarsa anormal olur zaten.
Sağol canım kanda zaten 7. Günde 2.96 çıktı bende hiçbir belirti kalmadı zaten moral de kalmadı iki gündür ağlıyorum rabbim var zaman insallah olur hepimizin tutar yarabbjm

Sağol canım kanda zaten 7. Günde 2.96 çıktı bende hiçbir belirti kalmadı zaten moral de kalmadı iki gündür ağlıyorum rabbim var zaman insallah olur hepimizin tutar yarabbjm
Aglama herseyin hayirlisi bende cok sabirsizlaniyorum ama sabrediyorum sonuc olumsuz olunca ne yaparim bilmiyorum dusunmek bile istemiyorum.ama herseye hazirlikli olmak lazim olana kadar elimizden ne geliyosa yapicaz gerisini allaha birakicaz dua edicez..benim gogus agrim ve cok az bel agrim var baska belirti kalmadi.

sabahları kalkınca ve akşam yemekten sonra bulantı. aşırı derecede akıntı bazende kramplar giriyor. sabredicez artık iki gün daha desene :KK43:
Ayyyy hadi ins bende hic birsey yok agri sizi dun biraz oldu sadece bugun hic birsey yok benim regl ye 2 gun kaldi bakalim hakkimizda hayirlisi cumaya senden guzel haberler aliriz ins

X