- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
akşam baktırıcam nasipseEVET sanirim hamilesindir kan testi baktır brnce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam baktırıcam nasipseEVET sanirim hamilesindir kan testi baktır brnce
benim 8.gun bugunağrısı olup tutan haberi çok okudum ama yinede biri bana bu ağrılar normal desin içime su serpsin istiyorum
bi taraftan da her an hastalacakmışımışım gibi bi korku var
senin kaçıncı gün
Kizlar benim asilamanin 13.gunu dayanamayip az once yine gebelik testi yaptim tek cizgi cikti benim bir haftadan sonra hic agrim olmadi sabahtan beride erkeze yok diyorum ama simdi sag kasigimda batma ve yanma seklinde agri girip cikiyo fakat benim olgun yumurtam sol tarafimda bir taneydi sagdaki 2 tane cok gelismemisti benim gibi bu durumu yasiyan varmi simdi agrim basladi
Bende 11.gun predictor aldim sabah ilk idrarla yaptim ama cikmadi tek cizgiydi ona verdigim para cop oldu yani neyse benim az kaldi bakslim cumaya cikacsk sonucBenimde 11. günüm birazdan yapıcam test :) eczacı predictorle çıkar dedi ama pahalı diye almadım bir de sabah erken ilk idrarla yap dedi ama ona da sabrım yok.
Benim de sağ tarafta tek olgun 2 tanede küçük vardı solda da çok küçük 2 3 tane ve onlar hiç görünmedi. Aynı senin gibi sağ çok ağrıdı ama solunda ağrıdığı zamanlar oldu. Ama ağrının dozu ne olmalı ağrı olmalı mı olmamalı mı bilmiyorum
Bende 11.gun predictor aldim sabah ilk idrarla yaptim ama cikmadi tek cizgiydi ona verdigim para cop oldu yani neyse benim az kaldi bakslim cumaya cikacsk sonuc
Ayy bak bende meram ettimben 22 mayısta yaptırdım aşılamayı, ama cumaya kadar dayanamam diye perşembe gitmeyi düşünüyorum
Bu arada testi yaptım şimdi ama çıkmayacak zaten diye bakmaya cesaretim yok :)
Hatta fotosunu at birlikte bakalimAyy bak bende meram ettim
Canim hayirlsi benim evde test yok almiyorum çünkü...benim 4 tane cok iyi yumurtam vardi ama yikama sonrasi 8 milyon gibi cok az sperm cikti o yüzden umudum yok zaten yazdimm gunduz den bu yana adet belirtileri yasiyorum yarina olurum...üzülme muhtemelen sen de yarin ya da perşembe hasta olursun...Kizlar benim asilamanin 13.gunu dayanamayip az once yine gebelik testi yaptim tek cizgi cikti benim bir haftadan sonra hic agrim olmadi sabahtan beride erkeze yok diyorum ama simdi sag kasigimda batma ve yanma seklinde agri girip cikiyo fakat benim olgun yumurtam sol tarafimda bir taneydi sagdaki 2 tane cok gelismemisti benim gibi bu durumu yasiyan varmi simdi agrim basladi
Bakmadım mi daha ben bugun tekrar test yaptım. Negatif bayagi negatif yaniben 22 mayısta yaptırdım aşılamayı, ama cumaya kadar dayanamam diye perşembe gitmeyi düşünüyorum
Bu arada testi yaptım şimdi ama çıkmayacak zaten diye bakmaya cesaretim yok :)
Cnm idrarda cikmiyorki seninle ayni gun asilamamiz daha 8 gun oldu ancak kanda belli olur onda bile en az 10 gun gecmeli kalbini ferah tut ve sabret..testte cikarsa anormal olur zaten.Bakmadım mi daha ben bugun tekrar test yaptım. Negatif bayagi negatif yani
Sağol canım kanda zaten 7. Günde 2.96 çıktı bende hiçbir belirti kalmadı zaten moral de kalmadı iki gündür ağlıyorum rabbim var zaman insallah olur hepimizin tutar yarabbjmCnm idrarda cikmiyorki seninle ayni gun asilamamiz daha 8 gun oldu ancak kanda belli olur onda bile en az 10 gun gecmeli kalbini ferah tut ve sabret..testte cikarsa anormal olur zaten.
Bakmadım mi daha ben bugun tekrar test yaptım. Negatif bayagi negatif yani
Aglama herseyin hayirlisi bende cok sabirsizlaniyorum ama sabrediyorum sonuc olumsuz olunca ne yaparim bilmiyorum dusunmek bile istemiyorum.ama herseye hazirlikli olmak lazim olana kadar elimizden ne geliyosa yapicaz gerisini allaha birakicaz dua edicez..benim gogus agrim ve cok az bel agrim var baska belirti kalmadi.Sağol canım kanda zaten 7. Günde 2.96 çıktı bende hiçbir belirti kalmadı zaten moral de kalmadı iki gündür ağlıyorum rabbim var zaman insallah olur hepimizin tutar yarabbjm
Benimde 13.gunum ben dun yaptim ama cikmadi sende ne gibi belirtiler var bende cumaya gidicem doktorabenim bugün 13. günüm hala belirtiler devam ediyor. cuma günü test için randevum acaba şimdi yapsam idrarda çıkar mı
sabahları kalkınca ve akşam yemekten sonra bulantı. aşırı derecede akıntı bazende kramplar giriyor. sabredicez artık iki gün daha deseneBenimde 13.gunum ben dun yaptim ama cikmadi sende ne gibi belirtiler var bende cumaya gidicem doktora
Ayyyy hadi ins bende hic birsey yok agri sizi dun biraz oldu sadece bugun hic birsey yok benim regl ye 2 gun kaldi bakalim hakkimizda hayirlisi cumaya senden guzel haberler aliriz inssabahları kalkınca ve akşam yemekten sonra bulantı. aşırı derecede akıntı bazende kramplar giriyor. sabredicez artık iki gün daha desene
inşallah cnm herkezden güzel haberler alalım. çoktandır bekliyoruz umarım kucağıma alırım bu defaAyyyy hadi ins bende hic birsey yok agri sizi dun biraz oldu sadece bugun hic birsey yok benim regl ye 2 gun kaldi bakalim hakkimizda hayirlisi cumaya senden guzel haberler aliriz ins