EVET YAAA BENDE ÖLE OLDUM DÜN KALBİM YERİNE SIĞAMADI NEFESİMİ KONTROL EDEMEDİMM... BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ AĞLAYAMADIM KİMSE GÖRSÜN İSTEMEİDĞİM İİN ARTIK EN SON BANYOYA GİRDİM ORDA YIKANIRKEN AĞLADIMM... NAPALIM ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN İDARARA GÜVENEME KANDA BAKTIR CANIM BU ARADAyaptım zaten bu sabah negatif çıktı. içimde kocaman bir boşluk kendimi bıraksam düşücem o boşluğun içine. bırakmasam elim ayağım tutmuyor.
bende regl olmadım ama ağrım vardı 14. gündü dün kanda baktırdım zıfırrr :) kısmet değilmiş.... BU ZOR GÜMLERİMİZDE DESTEK YERİNE KÖSTEKK ZİHNİYETLİ İNSANLARADA SLM OLSUNN .. KINA YAKMAYA BAŞLAYABİLİRLER
EVET YAAA BENDE ÖLE OLDUM DÜN KALBİM YERİNE SIĞAMADI NEFESİMİ KONTROL EDEMEDİMM... BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ AĞLAYAMADIM KİMSE GÖRSÜN İSTEMEİDĞİM İİN ARTIK EN SON BANYOYA GİRDİM ORDA YIKANIRKEN AĞLADIMM... NAPALIM ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN İDARARA GÜVENEME KANDA BAKTIR CANIM BU ARADA
bende işteyim kimseye belli etmiycem diye kafamı kaldırıp bakmadım daha kimsenin yüzüne. geçecekte ilk gün hep zor geçer. 13 gün olmuş arkadaşım, ne kadarda güvenmesekte idrara net gibi bir şey oluyor işte. yanlış olması bana göre bir mucize benide öyle mucizeler bulmaz :) çünkü belirtilerim yok gibi bir şey, o kadar da olumsuza hazırladım kendimi yine olmadı, güçlü duramadım.EVET YAAA BENDE ÖLE OLDUM DÜN KALBİM YERİNE SIĞAMADI NEFESİMİ KONTROL EDEMEDİMM... BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ AĞLAYAMADIM KİMSE GÖRSÜN İSTEMEİDĞİM İİN ARTIK EN SON BANYOYA GİRDİM ORDA YIKANIRKEN AĞLADIMM... NAPALIM ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN İDARARA GÜVENEME KANDA BAKTIR CANIM BU ARADA
benim mi? evet kanda cikti,bugun 2.kani verdim bakalim
isyankar ağlama değilde... ister stemez hüzünleniorsun .. boğazın düğümlenior ... allah hayırlısını versin yinede hayırlısıysa versin diorumm...hiç olmamış bu yaptığın.
zamanı gelmediyse daha, biz ne yapsak boş.
söylemesi kolay diyeceksin biliyorum, ama umut şart.
evet ilkti, ayrica ilk denememizdi, uzun yillardir baska sebeblerden cocugu erteledik, uzun sure denemisligimiz yok, en onemliside Allah ol dedi, insallah devami gelir, insallah hepinizin guzel haberlerini alirizCanım çok sevindim ya nihayet mayıs ayında aşılaması tutan biri çıktı ilk aşılamandı deilmi canım senin
evet ilkti, ayrica ilk denememizdi, uzun yillardir baska sebeblerden cocugu erteledik, uzun sure denemisligimiz yok, en onemliside Allah ol dedi, insallah devami gelir, insallah hepinizin guzel haberlerini aliriz
Oncelikle hayirli olsun guzel haberler al hep boyle:) benim 9. Gunum ama umutsuz vakalardanim...canim birkac bariz belirtin varsa yazar misin?evet ilkti, ayrica ilk denememizdi, uzun yillardir baska sebeblerden cocugu erteledik, uzun sure denemisligimiz yok, en onemliside Allah ol dedi, insallah devami gelir, insallah hepinizin guzel haberlerini aliriz
9 dan sonra bende de pek bisey olmadi, ama ilk gunden buyana goguslerim baya sis ve agriyor, onun harici 13,14te biraz kasik agrim oldu okadar :) Allah sizede nasip etsin!!!Oncelikle hayirli olsun guzel haberler al hep boyle:) benim 9. Gunum ama umutsuz vakalardanim...canim birkac bariz belirtin varsa yazar misin?
Benımde 9.gunum bende pek umutlu degılım acıkcası ama yınede rabbım bılır dıyorum hakkımızda hayırlısıOncelikle hayirli olsun guzel haberler al hep boyle:) benim 9. Gunum ama umutsuz vakalardanim...canim birkac bariz belirtin varsa yazar misin?
Benim de gogus agrim coktu bugun azaldi gibi biraz...o da tutmadiginin gostergesi sanirim...hayirlsi..9 dan sonra bende de pek bisey olmadi, ama ilk gunden buyana goguslerim baya sis ve agriyor, onun harici 13,14te biraz kasik agrim oldu okadar :) Allah sizede nasip etsin!!!
Benim 3. Denemem ben daha umutsuz vakayim.Benımde 9.gunum bende pek umutlu degılım acıkcası ama yınede rabbım bılır dıyorum hakkımızda hayırlısı
daha 9.gunden hemen umutsuz olmayin 12.gune kadar yerlesmemis bile olabilir, ben minik bi kanama olsun yerlestigini anlayim diye cok istedima ama 11.gun tuhaf bir batma hissi oldu, sanirim ogun yerlesti. umutsuz ilmak icin erken, bazi gunler hicbisey hissedilmiyor. bej ve ailen 7000 kez Rabbi Hebli Mines Salihin duasini okuduk, rabbim bana salih bir evlat ver diye, ayrica 40 meyrem suresi, bunlarinda etkisi olmustur, dua edin hayirlisini isteyin, hayirli olacaksa Rabbim herkeze nasib etsinBenim de gogus agrim coktu bugun azaldi gibi biraz...o da tutmadiginin gostergesi sanirim...hayirlsi..