Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptım zaten bu sabah negatif çıktı. içimde kocaman bir boşluk kendimi bıraksam düşücem o boşluğun içine. bırakmasam elim ayağım tutmuyor.
EVET YAAA BENDE ÖLE OLDUM DÜN KALBİM YERİNE SIĞAMADI NEFESİMİ KONTROL EDEMEDİMM... BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ AĞLAYAMADIM KİMSE GÖRSÜN İSTEMEİDĞİM İİN ARTIK EN SON BANYOYA GİRDİM ORDA YIKANIRKEN AĞLADIMM... NAPALIM ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN İDARARA GÜVENEME KANDA BAKTIR CANIM BU ARADA

hayırlısı olsun hayatım

hiç olmamış bu yaptığın.
zamanı gelmediyse daha, biz ne yapsak boş.
söylemesi kolay diyeceksin biliyorum, ama umut şart.

bende işteyim kimseye belli etmiycem diye kafamı kaldırıp bakmadım daha kimsenin yüzüne. geçecekte ilk gün hep zor geçer. 13 gün olmuş arkadaşım, ne kadarda güvenmesekte idrara net gibi bir şey oluyor işte. yanlış olması bana göre bir mucize benide öyle mucizeler bulmaz :) çünkü belirtilerim yok gibi bir şey, o kadar da olumsuza hazırladım kendimi yine olmadı, güçlü duramadım.

Günaydın kızlar bugün aşılamanın 16. Günü adet olmadım 2 gün geçti ama idrar testi yaptım onda da çıkmadı galiba yine olmadı ama adet neden gecikti anlamadım beklemedeyim

Kizlar benim bugun 4. Gunum ama kasiklarimdaki agri yanma arasi bir his gecmek bilmiyor sinek isirigi gibi ozellikle sag tarafta bacagima vuruyor bazen.sizinde oylemi oldu

hiç olmamış bu yaptığın.
zamanı gelmediyse daha, biz ne yapsak boş.
söylemesi kolay diyeceksin biliyorum, ama umut şart.
isyankar ağlama değilde... ister stemez hüzünleniorsun .. boğazın düğümlenior ... allah hayırlısını versin yinede hayırlısıysa versin diorumm...

Canım çok sevindim ya nihayet mayıs ayında aşılaması tutan biri çıktı ilk aşılamandı deilmi canım senin
evet ilkti, ayrica ilk denememizdi, uzun yillardir baska sebeblerden cocugu erteledik, uzun sure denemisligimiz yok, en onemliside Allah ol dedi, insallah devami gelir, insallah hepinizin guzel haberlerini aliriz

evet ilkti, ayrica ilk denememizdi, uzun yillardir baska sebeblerden cocugu erteledik, uzun sure denemisligimiz yok, en onemliside Allah ol dedi, insallah devami gelir, insallah hepinizin guzel haberlerini aliriz

amin canım inşallah herkes güzel haberler verebilir.

Oncelikle hayirli olsun guzel haberler al hep boyle:) benim 9. Gunum ama umutsuz vakalardanim...canim birkac bariz belirtin varsa yazar misin?

Oncelikle hayirli olsun guzel haberler al hep boyle:) benim 9. Gunum ama umutsuz vakalardanim...canim birkac bariz belirtin varsa yazar misin?
9 dan sonra bende de pek bisey olmadi, ama ilk gunden buyana goguslerim baya sis ve agriyor, onun harici 13,14te biraz kasik agrim oldu okadar :) Allah sizede nasip etsin!!!

9 dan sonra bende de pek bisey olmadi, ama ilk gunden buyana goguslerim baya sis ve agriyor, onun harici 13,14te biraz kasik agrim oldu okadar :) Allah sizede nasip etsin!!!
Benim de gogus agrim coktu bugun azaldi gibi biraz...o da tutmadiginin gostergesi sanirim...hayirlsi..

Benim de gogus agrim coktu bugun azaldi gibi biraz...o da tutmadiginin gostergesi sanirim...hayirlsi..
daha 9.gunden hemen umutsuz olmayin 12.gune kadar yerlesmemis bile olabilir, ben minik bi kanama olsun yerlestigini anlayim diye cok istedima ama 11.gun tuhaf bir batma hissi oldu, sanirim ogun yerlesti. umutsuz ilmak icin erken, bazi gunler hicbisey hissedilmiyor. bej ve ailen 7000 kez Rabbi Hebli Mines Salihin duasini okuduk, rabbim bana salih bir evlat ver diye, ayrica 40 meyrem suresi, bunlarinda etkisi olmustur, dua edin hayirlisini isteyin, hayirli olacaksa Rabbim herkeze nasib etsin

Kızlar benim bir belirti yok hiç ne göğüslerde hassasiyet ne de batma sadece hep bir gaz yada şişkinlik bugün 4.gün zaman çok yavaş akıyor sanki

mrb arkadaslar bende 17 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım.göğüslerim dokununca acıyo.bir de iki gündür falan yorgunluk hissi var erken uyuyorum normale göre biraz.Onlarda kullandıgım bi jel var onun yan etkileriymiş.Hani bazıları hissettim falan yazıyo ya ben de o da yok.Umudum yok yani.B u süreç çok zormuş.Allah bizede gecen bunca zamanda yaşadıgımız zorlukları hüzünleri bir anda unutturacak,kuş gibi hafifleyecegimiz o anı en kısa zamanda nasip eder İNŞALLAH

Bende bugün raporu mu çıkarıp ilaçlarını aldım yarın iğneyle başlıyorum haftaya cuma kontrol olacak herhalde herşey yolundaysada birkac gun içinde sağlarlar

Kizlar mrb bugun asilamamin 16.gunu ve 1 saat cok siddetli derecede adet sancisi gbi agrilarim oldu..sonra gecti ama karnim yine hassas hafiften agrilarim var..acaba o agri niye olmus olabilir ve bugunde adet olmam lazimdi..ben adet tarihimin gecmesini bekliycektm test icin..yani pazartsi hastaneye gidicektm..ama oyle agri ilk kez basima geldi adet olurken bile boyle agrim hic olmazdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…