Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilamasi tutan ve tutmayan arkadaslae gogus agriniz ne durumda var mi? Cirinone jeli kullaniyorum onun etkisi oluyor mu?

Asilamasi tutan ve tutmayan arkadaslae gogus agriniz ne durumda var mi? Cirinone jeli kullaniyorum onun etkisi oluyor mu?
Aşılamam tutmadı hiç Ağrı falan arama canım. Benim her ay adet ağrım çok sancılı göğüslerimde hassas olur. Bu ay hiçbiri olmadı ama aşılamamda tutmadı az önce adet olmuşum. Hayatımda ilk kez olduğumu anlamadım bile ne Ağrı ne bişey.

yinede testini yaptir, evde test yaptin mi jic

Canim benim de ilk asilamamda öyleydi...bu üçüncü ama diğerlerindeki hallerimi hatirlayamiyorum tam..benin normalde de adet oncesi goguslerim cok agrir sanirim tutmadi dogal adet sureci yasiyorum...

Bugum 5. Gunum gogus agrilarim hala devam ediyor.ama kasik agrim bugun yok denilecek kadar az.
Benim hiç göğüs ağrım yok benimde bugün 5.günüm idrar testi yaptım öylesine ikinci çizgi silik çıktı ama yanıltıcı biliyorum dr size ilişki için birşey dedi mi

Benim hiç göğüs ağrım yok benimde bugün 5.günüm idrar testi yaptım öylesine ikinci çizgi silik çıktı ama yanıltıcı biliyorum dr size ilişki için birşey dedi mi
Normal hayatiniza devam dedi sinirlandirma getirmedi size bisey dedimi..kasiklarim bugun cok agrimiyor daha rahatim ben bugun.sende nasil durumlar

Normal hayatiniza devam dedi sinirlandirma getirmedi size bisey dedimi..kasiklarim bugun cok agrimiyor daha rahatim ben bugun.sende nasil durumlar
Bende de aynı ağrım bitti nerdeyse bize aşılama günü hariç ilişki dedi bir hafta önemli dedi yas kaç kaç yıldır korunmuyoruz

3 yildir 30 yasindayim sen?Testte niye oole ciktiki niye yaniltici olsun ilaclardanmi acaba canim.
Bende 31 yasindayim biz daha 4 aydur korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyim ben iki kez çatlatma iğnesi yaptirdim klomenden sonra o zaman da öyle çıkmıştı

Bende 31 yasindayim biz daha 4 aydur korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyim ben iki kez çatlatma iğnesi yaptirdim klomenden sonra o zaman da öyle çıkmıştı
Ilaclardan ozaman ben ilk refa yaptiriyorum asilama puregon kullandim.hakkimizda hayirlisi.4 ayda tedaviye cok hizli baslamissin.gerci bende cok gec kaldim ama☺

Ilaclardan ozaman ben ilk refa yaptiriyorum asilama puregon kullandim.hakkimizda hayirlisi.4 ayda tedaviye cok hizli baslamissin.gerci bende cok gec kaldim ama☺
Canim ben 31 yasindayim ve eşim asker doğuya tayinimiz çıkacak belki eşim gider ben kalirim zirunli olarak o yuzden acele ettik

Canim ben 31 yasindayim ve eşim asker doğuya tayinimiz çıkacak belki eşim gider ben kalirim zirunli olarak o yuzden acele ettik
En iyisi olmus ertelememek lazim ben bizzat yasadim.insallah hepimizin mutlu sona ulasiriz.beraber ayni gunu bekliyoruz ve o gun yuzumuz guler.

Cnm rapor nasil cikartiliyo benim ilki tutmadi toplamda 1500 tl ye yaptrdm
Ben Tepecik infertilite ye başvurdum kendim devlet memurunun film Sperm testini tamamlayıp ikisinde de bir sorun cük mayına eşim ve benim adima nüfus kayıt örneğinde başvurdum ilaçlara 250 tl ödedim asilama olurken ödeme yapacakmiyim bilmiyorum yalnız en az 3 yıllık evli olmak gerekioyor

Bende izmirliyim. Devlette yaptırmak için 3yıl mi istiyor

[QUOTE="putedeğişik: 41121025, m]Merhaba, bende yeni sayılırım. benim de nisan.da ki aşılamam tutmadı. ve dün 2. aşılamam yapıldı. aynı gidiyoruz sanki [/QUOTE]
Gecenkinden degisik bir belirti var mi rabbim gonlumuze gore vrrir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…